Ρε παιδιά στις 20 Δεκεμβρίου το S-cross μου έβγαλε πρόβλημα και δεν ξεκινούσε ξαφνικά και στο συνεργείο επίσημο εξουσιοδοτημένο μου ανέφεραν ότι είχε πρόβλημα η βαλβίδα EGR.Το αμάξι είναι καινούργιο τον Ιούνιο του 2020 και έχει κάνει 7700 χιλιόμετρα.Απο τότε έως σήμερα είναι στο συνεργείο και περιμένω να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό.Το εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ο Σφακιανάκης μου λένε ότι δεν ξέρουν πότε θα έρθουν τα ανταλλακτικά (εκτός από την βαλβίδα EGR και ένας ψύκτης EGR ).Έχει κανείς αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα ή παρόμοιο και με την βαλβίδα και με την καθυστέρηση στα ανταλλακτικά.
Latest posts made by rorynes
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
-
Δεν υπάρχει lane assist στο S-cross παρά μόνο adaptive cruise control τα οποία είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
-
5,1-6lt/100km το υβριδικό αν άκουσα καλά. Άριστη τιμή για suv.
Eπίσης, όταν τα μόνα μείον του αυτοκινήτου είναι α) κάποιο κόμπιασμα σε πολύ χαμηλές ταχύτητες στην πόλη (εξ'αιτίας του υβριδικού συστήματος) και β) η μόνο μια θύρα usb στο εσωτερικό του υποβραχιόνιου με αργή φόρτιση κινητού (επιβεβαιώνω ως κάτοχος), νομίζω ότι διατηρεί άνετα τον vfm χαρακτήρα του.
Εχω το S-cross (1,4λ 4WD Hybrid)εδω και ενα μηνα .Mε ενα πλήρες γέμισμα με διαδρομές κυρίως σπιτί-εργσία-σπιτι με χαμηλες ταχυτητες και μεγαλες διαδρομες από Αγία Παρασκευή σε Νεα Μακρη,Ωρωπο και Λαυριο έκανε 520 χιλιομετρα ,το καντραν εγραψε 8λ/100 χλμ και 33 χλμ κατα μεσο ορο.Το κινητο το φορτίζω σπάνια απο την 12v πριζα μπροστα με usb adaptor.Το αμαξι ειναι ευχαριστο οδηγικα και αθορηβο στην εθνικη οδο. Το Α-stop με ζεστη και κλιματιστικο αποσυνδεεται συχνα.
-
Ως νέος κάτοχος S-Cross ,λιγότερο από μήνα,θελω να ρωτήσω τους μακροχρόνια κατόχους αν το πατάκι με τον καιρό θα αρχίσει να γδέρνει και να τρίβει την φόδρα του πατώματος με αποτέλεσμα να ολισθαίνει το πατάκι αν η επιφάνεια από κάτω αρχίζει και λιαίνει.Το πατάκι έχει δυο τρύπες υποτίθεται για να μπαίνει κλιπάκι και να ασφαλίζει με τις αντίστοιχες τρύπες που έχει το πάτωμα οι οποίες όμως δεν ειναι συμμετρικές,δηλαδή η τρύπα στο πατάκι δεν πέφτει πάνω στην αντίστοιχη τρύπα στο πάτωμα.
Αυτό που συγκρατεί το πατάκι είναι η σαγρέ κάτω επιφάνεια του.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Είμαι κι εγώ κάτοχος εδώ και μερικές μέρες του S-cross 1.4 mildHybrid 4WD.Το επέλεξα ανάμεσα σε XCEED 1.L και Peugeot 2008 Allure καθώς το θεωρώ τη χρυσή τομή από πλευράς άνεσης,οικονομίας,δυνατοτήτων και τιμής ενώ δεν έχει τόσα συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας που να σου σπάνε τα νεύρα και να σε αποσπούν από την οδήγηση..Είναι το μοναδικό με κίνιση στους 4τροχούς ,mildhybrid στα 22,5 χιλιάρικα..
Σαν πρώτες εντυπώσεις με οδήγηση με την πόλη η κατανάλωση κυμαίνεται σύμφωνα με τον υπολογιστή μεταξύ 7,5-7,8.
Επίσης αυτό που έχω διαπιστώσει είναι να κολλάει λίγο και να μην κουμπώνει καλά η ταχύτητα από πρώτη-δευτέρα.Μήπως είναι ότι είναι καινούργιο το αμάξι και θα ομαλοποιηθεί το κιβώτιο;
Ακόμα δεδομένου ότι έχω την έκδοση GL+ μπορώ να βάλω κάρτα SUZUKI SLDA BOSCH NAVIGATION SD και να έχω χάρτες ; Δυστυχώς το κινητό που έχω δεν υποστηρίζει mirrorlink ούτε android auto.