-
Καλησπερα παιδια.Πριν απο 2-3 μηνες αγορασα ενα seat ibiza 2011 την εκδοση 1.2 tsi με τα 105 αλογα.Παρατηρησα οτι καθε φορα που το βαζω μπροστα και το κουναω εστω και για λιγα μετρα,οταν το παρκαρω σταζει λαδια στο εδαφος.Κατι που δεν συνεβενε στο παλιο μου αυτοκινητο.Ειναι ανησυχητικο?Ποσο σοβαρο ειναι?Ποια μπορει να ειναι η αιτια-το προβλημα?
-
Καλησπερα παιδια.Πριν απο 2-3 μηνες αγορασα ενα seat ibiza 2011 την εκδοση 1.2 tsi με τα 105 αλογα.Παρατηρησα οτι καθε φορα που το βαζω μπροστα και το κουναω εστω και για λιγα μετρα,οταν το παρκαρω σταζει λαδια στο εδαφος.Κατι που δεν συνεβενε στο παλιο μου αυτοκινητο.Ειναι ανησυχητικο?Ποσο σοβαρο ειναι?Ποια μπορει να ειναι η αιτια-το προβλημα?
-
-
Προφανώς έχεις διαρροή (είναι σίγουρα λάδια?)
Από στραβωβιδωμένο φίλτρο λαδιού μέχρι και ραγισμένο κάρτερ.
Άλλαξες λάδια τελευταία? Βρήκες σε κανά πεζοδρόμιο?
Πρέπει να το σηκώσεις. -
καλύτερα ΜΗΝ το κυκλοφορείς καθόλου μέχρι να το πάς σε μάστορα να το ελέγξει ,
ελεγξε αν ξέρεις με τον μετρητή λαδιού αν εχει λάδια μέσα το μοτέρ αν εχει πήγαινέ το εσυ σιγά σιγά στόν μάστορα ,αν δεν εχει πήγαινέ το με την exress μόνο ,
μπορεί να ειναι κ διαρροή απο το σασμάν απο βαλβολίνες γρήγορα στο μάστορα λοιπόν σήμερα κιόλας .
Διαρροή λαδιού