-
Καλημερα στην παρεα
Εχω βρει να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο με ημερομηνια πρωτης αδειας στη γερμανια το 2016.
Το αυτοκινητο ο προηγουμενος ιδιοκτητης το εφερε το 2017 απο γερμανια και θα το πουλησει τωρα σε εμενα. Στη θεση v9 στην αδεια κυκλοφοριας γραφει 715/2007 χωρις κανενα γραμμα μετα... Εχω μπερδευτει για το αν το αμαξι ειναι euro 6c1 ή euro5.
Ευχαριστω πολυ
Περιμενω τα φωτα σας....Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημερα στην παρεα
Εχω βρει να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο με ημερομηνια πρωτης αδειας στη γερμανια το 2016.
Το αυτοκινητο ο προηγουμενος ιδιοκτητης το εφερε το 2017 απο γερμανια και θα το πουλησει τωρα σε εμενα. Στη θεση v9 στην αδεια κυκλοφοριας γραφει 715/2007 χωρις κανενα γραμμα μετα... Εχω μπερδευτει για το αν το αμαξι ειναι euro 6c1 ή euro5.
Ευχαριστω πολυ
-
Καλημερα στην παρεα
Ευχαριστω πολυ
-
Πάρε τηλέφωνο στην κεντρική αντιπροσωπεία/εισαγωγέας της μάρκας και δώσε τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.
Για τα 715/2007 από Α έως Μ είναι Euro 5 ενώ από Ν έως Y είναι Euro 6.
http://www.yme.gr/index.php?tid=1560 -
Ευχαριστω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπερδεμενος: euro5 η euro6