-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα Forester του 2009.
Σήμερα το ανέβασα με την όπισθεν σε μια πολύ απότομη ράμπα η οποία είχε μεγάλη κλίση περισσότερο προς τη μια μεριά
Το αυτοκίνητο λοιπόν ήταν σε μια πολύ περίεργη στάση για 2-3 λεπτά μέχρι να γεμίσω το Πορτ Παγκαζ με καμία 10αρια εξάδες νερό.
Όταν άνοιξα την πίσω πόρτα του Παγκαζ ζοριστηκε να ανοίξει σαν να μαγκωνε, το ίδιο συνέβη και όταν πήγα να την κλείσω, έκανε ένα δυνατό θόρυβο και όχι τον νορμάλ.
Επειδή κατάλαβα ότι φταίει η περίεργη στάση του αυτοκινήτου το δοκίμασα και όταν κατέβασα το αμάξι και η συμπεριφορά του Παγκαζ στο άνοιγμα/κλείσιμο ήταν η προβλεπόμενη.
Μπορεί να ήταν η θέση πολύ περίεργη αλλά όλοι οι τροχοί πατούσαν στο έδαφος..
Πρέπει να ανησυχήσω για κάτι;
Το αυτοκίνητο δεν εχει χτυπηθεί η τρακαρει ποτέ.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Έχω ένα Forester του 2009.
Σήμερα το ανέβασα με την όπισθεν σε μια πολύ απότομη ράμπα η οποία είχε μεγάλη κλίση περισσότερο προς τη μια μεριά
Το αυτοκίνητο λοιπόν ήταν σε μια πολύ περίεργη στάση για 2-3 λεπτά μέχρι να γεμίσω το Πορτ Παγκαζ με καμία 10αρια εξάδες νερό.
Όταν άνοιξα την πίσω πόρτα του Παγκαζ ζοριστηκε να ανοίξει σαν να μαγκωνε, το ίδιο συνέβη και όταν πήγα να την κλείσω, έκανε ένα δυνατό θόρυβο και όχι τον νορμάλ.
Επειδή κατάλαβα ότι φταίει η περίεργη στάση του αυτοκινήτου το δοκίμασα και όταν κατέβασα το αμάξι και η συμπεριφορά του Παγκαζ στο άνοιγμα/κλείσιμο ήταν η προβλεπόμενη.
Μπορεί να ήταν η θέση πολύ περίεργη αλλά όλοι οι τροχοί πατούσαν στο έδαφος..
Πρέπει να ανησυχήσω για κάτι;
Το αυτοκίνητο δεν εχει χτυπηθεί η τρακαρει ποτέ.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέμα με κλείσιμο πόρτας σε κεκλιμένο εδαφος.