-
Μια χαρα πας Αχιλλεα. Καλο πραμα να δουλευεις απο μικρος, σε δουλειες που να ειναι για την ηλικια σου, δλδ μην μου σακατευτεις. Αν τα πας καλα και στα γραμματα τιμησε τα και αυτα. Το τιμονι ε; Ισως κρεμαγιερα. Σε εμενα με παρομοιο συμπτωμα το πορισμα ειχε βγαλει την παραπανω ασθενεια. Τωρα μην το δεσεις κομπο γιατι απο αποσταση κανουμε εικασιες. Μπορει να ειναι κατι ποιο απλο. Με το παπακι εισαι σωστος ετσι; Κανεις καμια σουζιτσα, για να τιμησεις τα αλανια δικυκλιστες. Πλακα σου κανω
-
Ο χρήστης αχιλλεαςβ έγραψε:
Θελω να κανω μια ερωτηση. το τιμονι του αυτοκινητου κανει παντα σε καθε κινηση ενα ΄τακ΄ σα να ξεκολλαει ο αξονας σαν να ηταν μπλοκαρισμενος..τι μπορει α ειναι?
πιστευω οτι ειναι το ιδιο μετο δικο μου οχι υδραυλικο τιμονι, μου το εκανε και εμενα και ΠΡΟΣΕΧΕ, αν ειναι το ιδιο συμτωμα μπορει να κολληση ΓΕΡΑ καποια στιγμη ακομα και εν κινηση (ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ)
η λυση σε εμενα ηταν αλλαγη κολωνας τιμονιου , οι φλατζα ειχε μασησει και κλειδωνε οποτε ηθελε.
η κατασταση δεν ειναι γραμμικη λιγο λιγο και χειροτερα ΑΛΛΑ μπορει να γινει on/off οποια στιγμη ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ.
Suzuki Alto 1.0cc 2000 γενικη βελτιωση!