-
Αν και βγάλαμε φτυάρια για να ξεθάψουμε το θέμα εγώ θα συμφωνήσω με τον Δία , εξαιρετικά επικίνδυνο τόσο για εσένα όσο και για όλους τους άλλους χρήστες του δρόμου να οδηγάς με "ανάποδο" τιμόνι , δεν φτάνει η Ελληνική οδική παιδεία , δεν φτάνει να οδηγάς "αριστερά" όταν έχεις στα αντανακλαστικά σου να οδηγάς από τα "δεξιά" του δρόμου θα έχεις και για εμπόδιο την μηδαμινή ορατότητα σε προσπεράσεις - διασταυρώσεις κτλ. Αν βρείς και μπορείς οικονομικά πάρε αυτόματο , εγώ όποτε νοικιάζω δεξιοτίμονο χτυπάω το δεξί μου χέρι στην πόρτα προσπαθώντας να αλλάξω ταχύτητες μέχρι να σκεφτώ ανάποδα και να βγάλω το κουλό αριστερό να αλλάξει ταχύτητα πριν πιάσει κόφτες το αμάξι
-
Κατ’ αρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας.
Κατά δεύτερον το πούλησα το αμάξι τελικά γιατί κατάλαβα ότι δε συνέφερε καθόλου να το ανεβάσω επάνω.
Αυτό με τα βόρεια το επιβεβαιώνω κι εγώ από την μικρή παραμονή μου εκεί πέρυσι. Ευτυχώς, τώρα θα μείνω λίγο έξω από το Λονδίνο, στο Γουότφορντ. Για αρχή δε θα ψάξω αυτοκίνητο. Αν δω ότι χρειάζεται τελικά θα ψαχτώ για μεταχειρισμένο και βλέπουμε.
Ευχαριστώ και πάλι!
Μεταφορά αυτοκινήτου από Ελλάδα στην Αγγλία με νταλίκα