-
Αν δεν καταλήξεις πρώτα στην κατηγορία αυτοκινήτου που θέλεις, θα κάνεις μια κακή αγορά. Τα 2 αυτοκίνητα που κοιτάς είναι σε διαφορετική κατηγορία ....
-
απλα δεν ξερω τι διαφορες εχει η καθε κατηγορια εκτος απο τους χωρους που εχει το leon μεγαλυτερους.
υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω;σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
-
Ένα αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας 5θυρο (LEON) εκτός από μεγαλύτερους χώρους και άνετη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα, είναι ποιο άνετο στα ταξίδια, ίσως έχει και καλύτερη ηχομόνωση και πιθανά να έχει καλύτερη αίσθηση στον ανοικτό δρόμο. Μέσα στην πόλη πιθανά να ταλαιπωρεί περισσότερο επειδή θέλει μεγαλύτερο χώρο για παρκάρισμα. Με ένα ασθενικό κινητήρα μπορεί να έχει μεγάλη κατανάλωση και μπορεί να ζοριστεί όταν χρειαστεί περισσότερη ισχύς π.χ. σε μία προσπέραση, ή σε κάποιο ανηφορικό δρόμο. Το LEON με τα 122ps δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ότι βάζει 'φωτιά' στο δρόμο. Απλά πάει σβέλτα με νορμάλ οδήγηση.
Ένα τρίθυρο μικρό (Mito) με κινητήρα 155ps σίγουρα είναι πολύ ποιο σβέλτο, πιθανά να καίει λιγότερο σε ανοιχτό δρόμο αφού το 'πόδι' δεν θα τυραννά το γκάζι. Σίγουρα το στήσιμο του θα προκαλεί για να το κινείς σβέλτα, οπότε μάλλον θα το ευχαριστιέσαι περισσότερο. Από εκεί και πέρα έχει μικρότερους χώρους, δεν έχει την άνεση των πίσω θυρών αλλά μέσα στην πόλη κινείται ποιο ευέλικτα και χρειάζεται μικρότερο χώρο για παρκάρισμα.
Αν θέλεις έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω κάνε αυτό που έκανα και εγώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5447490/και με έχει βολέψει σε όλες (μα όλες) τις καταστάσεις.
Αγορα αυτοκινητου