-
Καλημέρα σε όλους,
Βλέπω εδώ και καιρό αρκετά αυτοκίνητα να έχουν κολλημένο στο παρμπρίζ το pass της Αττικής Οδού ώστε να μην το χάνουν κάθε φορά που πρέπει να περάσουν. Τι συσκευή είναι αυτή που κολλάει στο τζάμι και που την βρίσκω για αγορά; Δεν την έχω δει πουθενά να πωλείται.
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Βλέπω εδώ και καιρό αρκετά αυτοκίνητα να έχουν κολλημένο στο παρμπρίζ το pass της Αττικής Οδού ώστε να μην το χάνουν κάθε φορά που πρέπει να περάσουν. Τι συσκευή είναι αυτή που κολλάει στο τζάμι και που την βρίσκω για αγορά; Δεν την έχω δει πουθενά να πωλείται.
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης IPL έγραψε:
Καλημέρα σε όλους,Βλέπω εδώ και καιρό αρκετά αυτοκίνητα να έχουν κολλημένο στο παρμπρίζ το pass της Αττικής Οδού ώστε να μην το χάνουν κάθε φορά που πρέπει να περάσουν. Τι συσκευή είναι αυτή που κολλάει στο τζάμι και που την βρίσκω για αγορά; Δεν την έχω δει πουθενά να πωλείται.
Ευχαριστώ
Θήκη για pass της Αττικής Οδού πάνω στο παρμπρίζ