-
καλησπερα,προχτες οδηγουσα στο κεντρο(θεσσαλονικη) και δυστυχως πετυχα την πλυμμυρα,το αυτοκινητο εγινε σχεδον βαρκα σε καποια σημεια μεχρι να ξεκολλησω.Το σβησα για κανα μισαωρο μετα οταν το βαλα μπροστα δεν μπαιναν οι ταχυτητες,(γινεται να μπουν νερα απο κατω στο κιβωτιο???),μετα απο λιγο ζορι μπηκε η πρωτη και εφυγα,χτες και σημερα που εκανα χιλιομετρα ολα κομπλε,ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να κανει θεμα με συμπλεκτη η δισκο πλατω και ειναι πανακριβα,να το παω για κανα ελεγχο σε μηχανικο??εχει παθει κανεις τπτ παρομοιο?
-
καλησπερα,προχτες οδηγουσα στο κεντρο(θεσσαλονικη) και δυστυχως πετυχα την πλυμμυρα,το αυτοκινητο εγινε σχεδον βαρκα σε καποια σημεια μεχρι να ξεκολλησω.Το σβησα για κανα μισαωρο μετα οταν το βαλα μπροστα δεν μπαιναν οι ταχυτητες,(γινεται να μπουν νερα απο κατω στο κιβωτιο???),μετα απο λιγο ζορι μπηκε η πρωτη και εφυγα,χτες και σημερα που εκανα χιλιομετρα ολα κομπλε,ενας φιλος μου ειπε οτι μπορει να κανει θεμα με συμπλεκτη η δισκο πλατω και ειναι πανακριβα,να το παω για κανα ελεγχο σε μηχανικο??εχει παθει κανεις τπτ παρομοιο?
-
-
Δε μας λες τι αμάξι είναι!
Αν δεν ξάνω λάθος, το βολάν και το πλατώ είναι μαντέμια που πιάνουν επιφανειακή σκουριά με λίγο νερό, άρα κόλλησε ο δίσκος στη σκουριά, άρα δεν έμπαιναν οι ταχύτητες. Το ίδιο το σαζμαν δεν ξέρω τι είναι. Αν δεν έχει βαλβίδα αναπνοής, δεν πήρε νερά. Αν έχει μπορεί να χρειάζεται αλλαγή βαλβολίνης. Ρίξε μια ματιά και στον κινητήρα.
-
σορι μιλαω για οπελ κορσα 1400 2009 μοντελο
-
Δεν ξέρω αν έχει βαλβίδα αναπνοής το σαζμάν, δυστυχώς. Τα υπόλοιπα που είπα ισχύουν.
-
Σε παρόμοια κατάσταση μετά από κάνα μήνα είχα πρόβλημα με το ρουλεμαν συμπλέκτη, άρχισε να κάνει θόρυβο. Πήγαινε οπωσδήποτε να το κοιτάξουν όσο είναι νωρίς.
-
Ναι μπορεί να τύχει.... Σε μένα , σε παρόμοια κατάσταση , αρχισε να πατινάρει ο δίσκος αποτο πολύ νερό και παρολίγο να μείνω στο χείμαρο... ( Χαλάνδρι , όχι σε τίποτα βουνα....)
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
( Χαλάνδρι , όχι σε τίποτα βουνα....)Μέσα στα ρέματα χτίσανε κι αυτοί;;;!!!
Έρε επιχειρηματικό μοντέλο η Ελλάδα!!!
-
Ήμουν κοντά στο σημείο που χάθηκε η κοπέλα με το Smart , Αμαρουσίου Χαλανδρίου δηλαδη , κεντρικότατος δρόμος και όχι κανα στενάκι....
βροχη πλημμυρα σαζμαν