-
LG 27MA53D οθονη IPS 27αρα με τηλεοραση σε αριστη κατασταση με αποδειξη αγορας 14/3/2014 απο τα Public και επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια.
Εχει δουλεψει μονο 10 μερες σαν τηλεοραση στην κρεβατοκαμαρα και πωλειται λογω αγορας μεγαλυτερης.
Εχει θυρα usb που βλεπει κανονικα ntfs σκληρους δισκους και παιζει τα παντα κια με Ελληνιους υποτιτλους
Εχει και το νεο συστημα hdmi mhl για συνδεση κινητου και εικονα στην εικονα.
Δεκτη ανταλλαγη με Android κινητο με οθονη 5 ιντσων και ανω η με ipad mini
Τιμη 200 ευρωΜονο απο Αθηνα δεν στελνω επαρχια!
-
LG 27MA53D οθονη IPS 27αρα με τηλεοραση σε αριστη κατασταση με αποδειξη αγορας 14/3/2014 απο τα Public και επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια.
Εχει δουλεψει μονο 10 μερες σαν τηλεοραση στην κρεβατοκαμαρα και πωλειται λογω αγορας μεγαλυτερης.
Εχει θυρα usb που βλεπει κανονικα ntfs σκληρους δισκους και παιζει τα παντα κια με Ελληνιους υποτιτλους
-
-
Κανονικά δεν σχολιάζουμε αγγελίες, αλλά μετά από ένα μήνα χρήσης δεν είναι κάπως άκομψο (για να το πω έτσι) να την πουλάς - έστω και ένα ευρώ - παραπάνω από ότι την πήρες;
-
Μονο η επεκταση εγγυησης εχει 29 ευρω και 249 εχει να πας τωρα να την παρεις ποιο ενα ευρω παραπανω απο οτι την πηρα μου γραφεις;
Ποιο ενα μηνα χρησης εισαι σπιτι μου και δεν το ξερω;
Διαβαζεις τι γραφω; για 10 μερες την εβαλα στην κρεβατοκαμαρα και την εβγαλα γιατι πηρα μεγαλυτερη!Δεν ξερω αν εχεις απλετο χρονο για τηλεοραση αλλα εγω με οικογενεια και δυο μωρα αντε να δω μια δυο ωρες το βραδυ που θα ξαπλωσω.
-
Να κλεισει ευχαριστω μολις εφυγε.
Οθονη-τηλεοραση LG 27 ιντσων