-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
kubiak,στον χάρτη που έχεις υπάρχει ένα λάθος,μετά την έξοδο απο την έθνική κάνεις δεξιά και όχι ευθεία. Φτάνεις στο σημείο που γράφει στον χάρτη Καραντάνης, που είναι εργοστάσιο μαρμάρων και κάνεις αριστερά προς τον σταθμό του προαστιακού.Πρίν μπείς στο πάρκιν του προαστιακού, δεξιά οπως δείχνουν τα βελάκια στον χάρτη και πας παράλληλα με τον προαστιακό.Μόλις περάσεις στο δεξί σου χέρι την ΤΟΥΟΤΑ εν συνεχεία την AVIN,αριστερά στην διασταύρωση D,που είναι για Σολωμό,Χιλιομόδι.Το σημείο Β στον χάρτη είναι μέσα στον προαστιακό με βουνά απο χαλίκια,γραμμές και στρωτήρες και δεν επιτρέπεται η είσοδος Αν κάποιος θέλει να πάει απο την εθνική, πληρώνει 2,50 ευρώ στον κύριο μπόμπολα και βγαίνει στα 5 μέτρα δεξιά απο το σημείο πληρωμής προς Χιλιομόδι ή παει μερικά χλμ ποιο πάνω και βγαίνει στην έξοδο για Αγ. Βασίλειο,Αρχ. Κλεωνές.Η γέφυρα για Αρχ. Κόρινθο είναι όντως κλειστή,η έξοδος προς Κόρινθο και η είσοδος προς Πάτρα είναι κανονικά ανοικτές.Το κομμάτι που είναι από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου μέχρι την Toyota θα επιβεβαιώσω σε λίγες ώρες πως είναι ώστε να ανανεώσω το χάρτη...
Επανέρχομαι για να επιβεβαιώσω ότι η διαδρομή ισχύει. Ίσως όταν είχες περάσει να ήταν ακάθαρτο και να μην επιτρεπόταν η διέλευση, τώρα όμως έχει δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία. Έχω και βίντεο αν χρειάζεται.
_
-
Εμείς πάντως θα είμαστε στο Αγιονόριο 1 στην 3η πρόσβαση στο 22ο λεπτό του βίντεο των Motorsport-fanatics
-
αντε 1 και βραδυαζει
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Εμείς πάντως θα είμαστε στο Αγιονόριο 1 στην 3η πρόσβαση στο 22ο λεπτό του βίντεο των Motorsport-fanaticsκαι εγω εκει θελω να παω αλλα δε ξερω πως γαμωτο μου
-
Κινετα προσβαση 3 τι λετε??
αξιζει??? -
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Εμείς πάντως θα είμαστε στο Αγιονόριο 1 στην 3η πρόσβαση στο 22ο λεπτό του βίντεο των Motorsport-fanatics
και εγω εκει θελω να παω αλλα δε ξερω πως γαμωτο μου
Πήγαινε στο Σοφικό και μετά ακολούθησε τις οδηγίες:
3
Στο δρόμο της Επιδαύρου μετά τα Λουτρά Ωρ. Ελένης συνεχίζοντας για 1 περίπου χλμ. συναντάτε πινακίδα δεξιά προς Άγιο Ιωάννη (road book πρόσβασης «2» Αγίου Ιωάννη). Φτάνοντας στο Ρυτό το περνάτε και συνεχίζετε για άλλα 7 χλμ. Μηδενίζετε τον χιλιομετρητή μπροστά στην πινακίδα «ΔΗΜΟΣ ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ» και ακολουθείτε road book για να φτάσετε μετά από 13.30 χλμ. σε φουρκέτα με πινακίδα που οδηγεί δεξιά στον Άγιο Ιωάννη και αριστερά προς Λίμνες. Συνεχίζοντας για άλλα 9 χλμ. ασφάλτινου δρόμου, φτάνετε στο 19.72 της ειδικής.http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... ORI_GR.pdf
και Road Book:
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... NNIS_2.pdf
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... NORI_3.pdf -
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
και εγω εκει θελω να παω αλλα δε ξερω πως γαμωτο μου
Αν δεν θες τη προσβαση 3 που σε παει εκει μπορεις απο την Ε.Ο. Κορινθου Τριπολεoς να βγεις στην εξοδο για Αρχ. Νεμεα-Ναυπλιο -Μυκηνες,να στριψεις προς Ναυπλιο,στα 2 χιλιομετρα δεξια στη πινακιδα 'Ναυπλιο 31,Αργος 20' ,θα δεις και τις γραμμες του τρενου,στα 6 χιλιομετρα περιπου θα δεις αριστερα μια καφετερια 'ENODION', στα 200 μετρα αριστερα ,μετα στα 10.200 παλι αριστερα και μετα απο 7 χιλμ. φτανεις στο χωριο Προσυμνα....Ολο ευθεια θα βρεις το ΣΤΟΠ της ειδικης.Στα 4 χιλιομετρα ειναι το σημειο που θελεις....
Αλλα απο εδω δεν ξερεις αν θα βρεις ανοιχτη την ειδικη.. Πιο σιγουρη ειναι η προσβαση 3..... -
_
Έχω δύο ερωτήσεις:
- Αν πάμε 3,5 ώρες νωρίτερα να μπούμε στην ειδική, θα μπορέσουμε να μπούμε ανάποδα στη φορά της;
- Πως μπορεί κάποιος να μάθει τη σειρά εκκίνησης για το Σάββατο; ( να υποθέσω ότι θα εκκινούν σύμφωνα με το πως ανακοινώθηκαν στον πίνακα συμμετοχών; )
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
_Έχω δύο ερωτήσεις:
- Αν πάμε 3,5 ώρες νωρίτερα να μπούμε στην ειδική, θα μπορέσουμε να μπούμε ανάποδα στη φορά της;
- Πως μπορεί κάποιος να μάθει τη σειρά εκκίνησης για το Σάββατο; ( να υποθέσω ότι θα εκκινούν σύμφωνα με το πως ανακοινώθηκαν στον πίνακα συμμετοχών; )
Στην δεύτερη σου ερώτηση η απάντηση είναι οτι αύριο στην Qualifying Stage ανάλογα με το πως θα τερματισούν μπορούν να επιλέξουν την θέση που θέλουν να εκκινήσουν για αύριο(όπως παλιά στο WRC).
-
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να υποθέσω ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για τη σειρά εκκίνησης;
-
Προφανώς! Όλοι αυτό περιμένουμε αύριο!
-
Ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...
Σχετικά με την είσοδο στην ειδική ανάποδα από τη φορά της 3,5 ώρες νωρίτερα γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρχει πρόβλημα;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις...Σχετικά με την είσοδο στην ειδική ανάποδα από τη φορά της 3,5 ώρες νωρίτερα γνωρίζει κάποιος αν θα υπάρχει πρόβλημα;
Νομιζω οτι 3,5 ωρες νωριτερα οι δρομοι ειναι 'κανονικοι' και ισχυει κανονικα ο Κ.Ο.Κ.
Αρα προβλημα δε πρεπει να υπαρχει. Πολυ πιθανο βεβαια να σε σταματανε που και που αλλα οκ. -
Δε θα πάω πολύ μακριά, το πολύ 1,5 χλμ από το τέρμα της ειδικής θα προσπαθήσω να παρκάρω, δεν το παίρνω με τα πόδια γιατί είναι συνεχώς ανήφορος και θα έχω και κατιτίς να κουβαλάω...
Σύμφωνα με αυτό που λες δε θα έχω πρόβλημα, ωραία λοιπόν...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
το πολύ 1,5 χλμ από το τέρμα της ειδικής θα προσπαθήσω να παρκάρω,Πολύ δύσκολο...
να υποθέσω ότι θα υπάρξει ανακοίνωση για τη σειρά εκκίνησης;
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα, ο πίνακας εκκινούντων θα αναρτηθεί στον επίσημο πίνακα ανακοινώσεων σήμερα Παρασκευή 28/3 στις 17:00.
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... 2_2014.pdfΜετά από λίγο θα «ανέβει» και στην σελίδα του αγώνα.
http://www.acropolisrally.gr/GR/2014/
Αντίστοιχα θα αναρτηθεί πίνακας εκκινούντων για την Κυριακή το Σάββατο 29/3 στις 20:00.
Και κάτι ακόμα:
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ! -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
το πολύ 1,5 χλμ από το τέρμα της ειδικής θα προσπαθήσω να παρκάρω,Πολύ δύσκολο...
Δύσκολο να παρκάρω εκεί που θέλω ή να μπω στην ειδική αντίστροφα από τη φορά του αγώνα την ώρα που υπολογίζω να πάω;
-
Εγω αναρωτιεμαι αν ειναι πιο γρηγορα απο Λουτρα Ωραιας Ελενης ή απο εθνικη για Τριπολη και εξοδο μετα το Σπαθοβουνι στον Αγιο Βασιλειο για το Αγιονορι μεσω Κλενιας ?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
το πολύ 1,5 χλμ από το τέρμα της ειδικής θα προσπαθήσω να παρκάρω,
Πολύ δύσκολο...
Δύσκολο να παρκάρω εκεί που θέλω ή να μπω στην ειδική αντίστροφα από τη φορά του αγώνα την ώρα που υπολογίζω να πάω;
Να παρκάρεις.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Να παρκάρεις.
Έχω δει κάτι σημεία που μπορώ να παρκάρω (κάτι χωμάτινοι παράδρομοι είναι, μη φανταστείς τίποτα ιδιαίτερο)...
-
Σημερινή πρωϊνή από την ειδική Ψάρι του Renault club
http://www.greekrenaultclub.gr/forum/in ... new#sc_top
ERC Ακρόπολις 2014 - προσβάσεις θεατών