-
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να αλλάξω τις λάμπες όπου υπάρχουν στο Nissan Juke στον εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό σε LED και Xenon. Ξέρετε κάποιο καλό σημείο στην Αθήνα να προτείνετε;
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να αλλάξω τις λάμπες όπου υπάρχουν στο Nissan Juke στον εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό σε LED και Xenon. Ξέρετε κάποιο καλό σημείο στην Αθήνα να προτείνετε;
Ευχαριστώ
-
Τοποθέτησα τις λάμπες της Philips και όλα καλά. Μάλιστα είχαν μέσα και μικρές λάμπες για την 1η/μικρή σκάλα που ταιριάξαν τέλεια με τα μεσαία και τα προβολάκια. Το μόνο θέμα είναι ότι τελικά δεν είναι τόσο φωτεινά όσο περίμενα, δεν λες με τίποτα ότι κάνουν την νύχτα μέρα. Αν/οταν μου καούν θα το σκεφτώ για xenon για πιο φωτεινά αλλά έξοδα παραπάνω δεν θα κάνω.
-
Οχι αλλα ΜΟΥΦΟΞΕΝΟΝ
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης IPL έγραψε:
Τοποθέτησα τις λάμπες της Philips και όλα καλά. Μάλιστα είχαν μέσα και μικρές λάμπες για την 1η/μικρή σκάλα που ταιριάξαν τέλεια με τα μεσαία και τα προβολάκια. Το μόνο θέμα είναι ότι τελικά δεν είναι τόσο φωτεινά όσο περίμενα, δεν λες με τίποτα ότι κάνουν την νύχτα μέρα. Αν/οταν μου καούν θα το σκεφτώ για xenon για πιο φωτεινά αλλά έξοδα παραπάνω δεν θα κάνω.Μήπως ζητάς πολλά;Σκέψου και τον απέναντι.
-
Σαφώς και δεν θελω να στραβωσω κάποιον. Είχα συνηθίσει μάλλον το προηγούμενο που δανειζομουν όσο δεν είχα αμάξι που είχε δυνατά φώτα αλλα θεμα δεν είχα.
-
το juke ειναι που ειναι πιο ψηλο..με τα xenon θα σκωτονει..εγω πια βαζω το χερι μπροστα γιατι δεν αντεχεται..βαζουν και στα προβολακια κατι αλλοι και ο Θεος βοηθος ..παντως εχει μειωθει ο πληθησμος ..
Λάμπες LED/Xenon για Nissan Juke