-
Fiat Stilo 1.6 MW 2004
εδώ και μερικές μέρες στο άσχετο μου πετάει την θερμοκρασία νερού βίαια στο τέρμα να ανοίγει το βεντιλατερ και να παίζει μεταξύ φουλ και 3/4 και μετά από κάποια ώρα μου πάει αμέσως στην μέση. Το ψυγείο είναι 2 μηνών και έχει γίνει αλλαγή θερμοστάτη και σενσορα θερμοκρασίας νερού . Ο σένσορας τύπου NTC συνδέεται απευθείας στον εγκέφαλο. Πως μπορώ να ελέγξω αν όντως ζεσταίνεται ο κινητήρας η δίνει λάθος ένδειξη ο εγκέφαλος; Ο μηχανικός λέει ότι ο κινητήρας είναι κρύος. Μέτρησε το νερό στο δοχείο και έδινε 85°Κελσίου ενώ ο εγκέφαλος έδειχνε 114°Κελσίου. -
Fiat Stilo 1.6 MW 2004
εδώ και μερικές μέρες στο άσχετο μου πετάει την θερμοκρασία νερού βίαια στο τέρμα να ανοίγει το βεντιλατερ και να παίζει μεταξύ φουλ και 3/4 και μετά από κάποια ώρα μου πάει αμέσως στην μέση. Το ψυγείο είναι 2 μηνών και έχει γίνει αλλαγή θερμοστάτη και σενσορα θερμοκρασίας νερού . Ο σένσορας τύπου NTC συνδέεται απευθείας στον εγκέφαλο. Πως μπορώ να ελέγξω αν όντως ζεσταίνεται ο κινητήρας η δίνει λάθος ένδειξη ο εγκέφαλος; Ο μηχανικός λέει ότι ο κινητήρας είναι κρύος. Μέτρησε το νερό στο δοχείο και έδινε 85°Κελσίου ενώ ο εγκέφαλος έδειχνε 114°Κελσίου.
Μεγαλες Διακυμανσεις του δεικτη Θερμοκρασιας