-
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.
Μια φίλη μου έχει το Suzuki Swift του 2013 και με ρώτησε γιατί δεν μπορεί να απενεργοποιήσει το esp ενώ υπάρχει κουμπί. Το κοίταξα κι εγώ και τώρα που καρφώθηκε και μένα η απορία. Ενώ υπάρχει ένα κουμπί αριστερά απο το τιμόνι που δείχνει ένα αυτοκίνητο και απο κάτω του κατι σλάλομ και γράφει off, όταν το πατάμε δεν γίνεται τίποτα. Πηγαίνει απλά μέσα έξω χωρίς να κάνει κάποιο ήχο διακόπτη όπως κάνει το διπλανό κουμπί που είναι για τους προβολείς ομίχλης. Επίσης δεν φαίνεται να ανάβει καμία ένδειξη οτι κάτι άλλαξε. Το κουμπί για τους προβολείς έχει ένα λαμπάκι πάνω του που όταν το πατάς το λαμπάκι γίνεται πράσινο. Το κουμπί με το esp δεν έχει τίποτα. Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι παίζει? -
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.
Μια φίλη μου έχει το Suzuki Swift του 2013 και με ρώτησε γιατί δεν μπορεί να απενεργοποιήσει το esp ενώ υπάρχει κουμπί. Το κοίταξα κι εγώ και τώρα που καρφώθηκε και μένα η απορία. Ενώ υπάρχει ένα κουμπί αριστερά απο το τιμόνι που δείχνει ένα αυτοκίνητο και απο κάτω του κατι σλάλομ και γράφει off, όταν το πατάμε δεν γίνεται τίποτα. Πηγαίνει απλά μέσα έξω χωρίς να κάνει κάποιο ήχο διακόπτη όπως κάνει το διπλανό κουμπί που είναι για τους προβολείς ομίχλης. Επίσης δεν φαίνεται να ανάβει καμία ένδειξη οτι κάτι άλλαξε. Το κουμπί για τους προβολείς έχει ένα λαμπάκι πάνω του που όταν το πατάς το λαμπάκι γίνεται πράσινο. Το κουμπί με το esp δεν έχει τίποτα. Μπορεί κανείς να μας εξηγήσει τι παίζει?
ESP σε Swift του '13