-
Έχω θέμα με την θερμοκρασία έχω αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασίας,θερμοστάτη,τρόμπα νερού και ψυγείο και εξακολουθεί να ανεβάζει θερμοκρασία λογικά δεν κυκλοφορούν καλά τα νερά όποιος ξέρει τι γίνεται να μου απαντήσει
-
ανεβαζει παντα ή μονο μεσα σε κινηση... τι συμπτωματα ειχες/εχεις?
-
Ενα κολπο παντως για να εχεται στο μυαλο σας σε περιπτωση που σας ανεβασει θερμοκρασια αυτοκινητο η φορτηγο π.χ. και θελεται να διανυσετε καποια χιλ για να πατε στον μαστορα ανοιξτε το καλοριφερ στο φουλ ζεστο ,ετσι γινεται απαγωγη ζεστης απο την μηχανη ,μην φανταστειτε οτι θα πεσει η θερμοκρασια αν εχει περασει τα ορια αλλα βοηθαει
-
Ο χρήστης Redford έγραψε:
Ενα κολπο παντως για να εχεται στο μυαλο σας σε περιπτωση που σας ανεβασει θερμοκρασια αυτοκινητο η φορτηγο π.χ. και θελεται να διανυσετε καποια χιλ για να πατε στον μαστορα ανοιξτε το καλοριφερ στο φουλ ζεστο ,ετσι γινεται απαγωγη ζεστης απο την μηχανη ,μην φανταστειτε οτι θα πεσει η θερμοκρασια αν εχει περασει τα ορια αλλα βοηθαειΣωστο, η θερμοκρασια πεφτει... με προϋποθεση να υπαρχει ψυκτικο υγρο στο κυκλωμα.
Αν δεν υπαρχει, οπως την επαθα εγω, το ανοιγεις και βγαζει κρυο αέρα. -
Ο χρήστης Γιώργος Καμπανάς έγραψε:
Έχω θέμα με την θερμοκρασία έχω αλλάξει βαλβίδα θερμοκρασίας,θερμοστάτη,τρόμπα νερού και ψυγείο και εξακολουθεί να ανεβάζει θερμοκρασία λογικά δεν κυκλοφορούν καλά τα νερά όποιος ξέρει τι γίνεται να μου απαντήσειΜπορει να εχει καψει φλαντζα.
Ford Focus ανεβάζει θερμοκρασία