-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Ο Di resta στη θέση του massa? Πως σας φαίνεται?Τραγικό. Θα είναι πραγματικά ηλίθιοι αν δεν πάρουν τον Hulk.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
4. Οδηγος και ομαδα ειναι ενα και το αυτο. Ειναι παρα πολλες οι περιπτωσεις που λαθη της ομαδας τα πληρωνει ο οδηγος και το αντιθετο. Αν ο lollipop ΔΕΝ σηκωσει το γλειφιτζουρι και ο οδηγος φυγει απο μονος του, θα τιμωρειται μονο ο οδηγος και δεν θα κοβονται βαθμοι στο κατασκευαστων; Ή θα ψαχνουμε ποιος εφταιγε; Και γιατι να τιμωρηθει ολη η ομαδα και οχι ο γλυφιτζουρανθρωπος ατομικα;Μην πας μακριά, κάποιος στην ομάδα υπολογίζει λάθος το έρμα -> οδηγός dq
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κατ' αρχάς πιστεύω ότι η μετακίνηση Massa στη Lotus θα έκανε καλό πρώτα και κύρια σε αυτόνΕντάξει μου τη δίνει η Lotus τελευταία αλλά τέτοια προοπτική ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Τόσοι υπάρχουν εκεί έξω, τον Massa;
-
Η επιλογή είναι πανεύκολη. Όποιον και να πάρουν, καλύτερος απ'το Φελιπίνο θα'ναι.
-
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Με την Force India και το unsafe release του ΓΙΝΕ, δεν εγινε τιποτα;
5.000 πρόστιμο στη FI.
Αυτά τα πρόστιμα πόσο γελοία είναι; Είναι δυνατόν να βάζεις πρόστιμο σε τέτοιες εταιρίες ύψους όσο το μηνιάτικο του ψιλικατζή που έχουν στο εργοστάσιο;
Μου θυμίζει τον ΕΣΑΚΕ εδώ, που βάζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και στην βαζέλα κάτι πρόστιμα 3.000 ευρώ. Οτινανισμός. Γελάει ο κόσμος. -
o hammi πάντως ρίχνει λάδι στη φωτιά χεχε
'I'm not even going to hope or pray that those tyres will suit us because most likely they'll suit the Red Bulls. We're just going to have to work harder.'Για μένα πάντως επειδή παρακολουθώ χρόνια Φόρμουλα 1, πραγματικά δε μου λέει τίποτα το ότι μια εταιρία ποτών παίρνει τα πρωταθλήματα... αν και ποτέ δεν υποστήριζα ομάδα αλλά οδηγό, αυτή τη στιγμή ένα είναι σίγουρο... η red bull παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω newey και budget... αν η ομάδα είχε καθαρά το όνομα Renault τότε θα άλλαζε το πράγμα... γι' αυτό άλλωστε δεν έχει κάνει τόσο αίσθηση η επιτυχία του Vettel που πάει για το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του..
-
Καταντια!!!!
Να ξεκιναμε στην Αυστραλια on the pace να εχουμε την ταχυτητα στην αρχη (και λιγες ατυχιες) και τωρα, στα μισα του πρωταθληματος να δινουμε στον καλυτερο οδηγο του γκριντ φορτηγο ΠΑΛΙ!!!
Καταντια πραγματικη.
Τουλαχιστον τις αλλες χρονιες ξεκινουμε με 1+ σεκ πισω αλλα μεσα στην χρονια υπηρχε σαφεστατη βελτιωση..Τωρα οι αλλοθι πανε μπροστα και μεις πισω!!!
Α ρε καμαρι.
-
Γιατί ο Alonso συνεχίζει να είναι ο καλύτερος οδηγός? εγώ τον βλέπω ισάξιο το πολύ με Kimi, Vettel, Hamilton.
-
Με 2 πρωταθλήματα το βλέπω το καμάρι να κλείνει την καριέρα του. Την ώρα που ο Μπίμπερ στα 27 του θα έχει ήδη 4.
-
Γιατι 3 χρονιες παλευει με χειροτερο μονοθεσιο και ουσιαστικα ειναι ο μονος που δυσκολευει τον finger!!!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί ο Alonso συνεχίζει να είναι ο καλύτερος οδηγός?Ελα μου ντε... Πλυση εγκεφαλου πανε να μας κανουν τα φαν μποις της φεραρι... Οδηγαει φορτηγα, παιρνει το 350% απο το μονοθεσιο του, μπορει να οδηγησει και με σπασμενη πτερυγα και παει λεγοντας.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τωρα οι αλλοθι πανε μπροστα και μεις πισω!!!Σταματηστε να ψαχνετε παντου για αλλοθι εκει στη Φερραρι και στρωστε τον κωλο σας στη δουλεια, λεω εγω!
-
Ουγγαρια,Σπα και Μοντσα νομιζω οτι ειναι οι τελευταιες μας ελπιδες...Γιατι κατι Κορεοσιγκαπουροινδιες ο Φετ τις εχει ψωμοτυρι!!!
Τι να πω..Η συνεπεια της Ρεντ Μπουλ με την ταχυτητα και τις πρωτες θεσεις ειναι εκπληκτικη τα τελευταια χρονια.Μπορει να εχει κακους αγωνες οι κακες μερες ,αλλα παντα ειναι εκει ρε λουστη μου.
-
Geo γιατί προβληματίζεσαι μόνο με την RB;
Απο τους χρόνους φαίνεται ότι η Ferrari πρέπει να περάσει Lotus και Mercedes για να δει την πίσω αεροτομή του Vettel.Σχετικά με το καλύτερος οδηγός του grid καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος ότι είναι πολύ σχετική η συζήτηση.
Αν ο Alonso κλείσει με 2 τίτλους και ο Vettel πάει στη Ferrari και πάρει άλλους 5 θα φταίει το ότι ο Alonso οδηγούσε φορτηγό και ο Vettel το Superfast ferries-να με πας και να με φέρεις. -
Ρε eddie η RB ειναι παντα εκει!!!Παντα!!
Η Λοτους και η Μερσεντες μια ειναι μια δεν ειναι. Αλλα αν συνεχισουν να ειναι φυσικα δεν θα με απασχολει η Ρεντ Μπουλ.
Αλλα θα αρχισουν να με απασχολουν οι φορς ιντια και οι Μακλαρεν!Για το θεμα οδηγου οντως δεν θα βγει ακρη.Αλλα για μενα πχ που δεν λενε οι ΑΡΙΘΜΟΙ και πολλα πραγματα αλλα η ουσια εχω καταληξει εκει.
Καποιοι αλλοι λενε τα 7 του Σουμι και τελειωνουν την κουβεντα...
-
Εκεί στην Ferrari τρία χρόνια που κυνηγάνε τον ανταγωνισμό δεν άνοιξε μύτη ακόμα να βρουν τον Τσοχατζόπουλό τους να γίνει η αρχή? Ο Αλόνσο μάλλον θα βγάλει βιβλίο 'My Scuderia Drama' σύντομα...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εκεί στην Ferrari τρία χρόνια που κυνηγάνε τον ανταγωνισμό δεν άνοιξε μύτη ακόμα να βρουν τον Τσοχατζόπουλό τους να γίνει η αρχή? Ο Αλόνσο μάλλον θα βγάλει βιβλίο 'My Scuderia Drama' σύντομα...Ο αλονσο γενικα απο το 2007 ζει ενα δραμα
Θα τον κυνηγαει για παντα η καταρα του ρον ντενις, απο τοτε που τολμησε νε εκβιασει την ομαδα του για να παρει ρολο νο1 οδηγου. Πρωταθλημα δεν θα δει ποτε ξανα και καλα να παθει. Χαχαχα!
-
Γιατί να μην είναι ο Νο 1;....Ποιός άλλος ορμάει και κόβει με αυτόν το τρόπο τα S,όταν πάει για προσπέρασμα!!!!.....εκεί κάνει τη διαφορά!!
Όσο για την Ουγγαρία....δυστυχώς...βλέπω Μίμη με Λουδοβίκο.... -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ουγγαρια,Σπα και Μοντσα νομιζω οτι ειναι οι τελευταιες μας ελπιδες...Γιατι κατι Κορεοσιγκαπουροινδιες ο Φετ τις εχει ψωμοτυρι!!!Τι να πω..Η συνεπεια της Ρεντ Μπουλ με την ταχυτητα και τις πρωτες θεσεις ειναι εκπληκτικη τα τελευταια χρονια.Μπορει να εχει κακους αγωνες οι κακες μερες ,αλλα παντα ειναι εκει ρε λουστη μου.
Δε μαζεύεται Γιώργο, δύσκολα πολύ.
Γιατί δεν χρειάζεται μόνο η ομάδα να στρωθεί, χρειάζεται και τύχη.
2013 - Grosser Preis Santander Von Deutschland