-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ!ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Κ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ Η ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΖΟΓΟ ΤΟ ΗΜΙΜΠΑΡΟ ΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ?ΔΗΛ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ?(ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ Κ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ) Κ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΚ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ AUDI.ΔΗΛ.ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΕΙΝΑΙ 4.Α)ΣΑΝ ΛΑΣΚΑ ΚΑΤΙ Β)ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ Κ Γ)ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΝΑ ΚΡΑΚ Κ Δ)ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ!ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Κ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ Η ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΖΟΓΟ ΤΟ ΗΜΙΜΠΑΡΟ ΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ?ΔΗΛ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ?(ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ Κ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ) Κ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΚ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ AUDI.ΔΗΛ.ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΕΙΝΑΙ 4.Α)ΣΑΝ ΛΑΣΚΑ ΚΑΤΙ Β)ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ Κ Γ)ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΝΑ ΚΡΑΚ Κ Δ)ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!
-
-
Με τα κεφαλαία στο διαδίκτυο θεωρείται ότι φωνάζεις και είναι και δυσανάγνωστα και γι αυτό δεν είναι αποδεκτά.
Εγώ αρνούμαι και να το διαβάσω αυτό το μακρυνάρι με κεφαλαία..... το ίδιο υποθέτω και πολλοί άλλοι.
Και τη λένε κρεμαγιέρα αλλά δε στο διορθώνω αν δεν κάνεις εσύ κάποια προσπάθεια. -
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ!ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ!ΕΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Κ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ.ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΡΟΧΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ Η ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑΣ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΖΟΓΟ ΤΟ ΗΜΙΜΠΑΡΟ ΤΗΣ Κ ΜΕ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ?ΔΗΛ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΡΕΜΑΡΙΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΠΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ?(ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ Κ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ) Κ ΕΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΥΚ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ AUDI.ΔΗΛ.ΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ ΕΙΝΑΙ 4.Α)ΣΑΝ ΛΑΣΚΑ ΚΑΤΙ Β)ΣΑΝ ΣΚΟΥΡΙΑ Κ Γ)ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΝΑ ΚΡΑΚ Κ Δ)ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!γραφε με πεζους χαρακτηρες.
το αμαξι σου φωναζει οτι εχει προβλημα, αν το αφησεις ετσι και καποια στιγμη δεις καποια ροδα να σε προσπερναει μην σε πιασει πανικος η δικια σου θα ειναι.
πως μπορειτε καποιοι να παιζετε με την ασφαλεια την δικια σας και οσων βρεθουν στο δρομο σας δεν μπορω να το καταλαβω, τοση ανευθυνοτητα πια?
πηγαινε αμεσα σε καποιο συνεργειο για να επισκευασουν τη βλαβη που εχεις, το τι εχεις δεν μπορει καποιος να σου το πει αν δεν ελεγξει το αυτοκινητο σου.Υ.Γ. αληθεια η σκουρια τι θορυβο κανει?
-
Για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα!onyx δεν είμαι μηχανικός.ναι έκανα λάθος κρεμαργιέρα την λένε.αλλά αποτι φαίνεται ούτε και εσύ ξέρεις πώς λέγεται αφού την έγραψες κρεμαγιέρα.Τώρα Ηλία μάλλον δεν κατέχεις απο αυτοκίνητα απ ότι φαίνεται.Δεν φεύγουνε έτσι απλά οι ρόδες που λές επειδή υπάρχει ένα μικρό λασκάρισμα στην κρεμαργιέρα ή στο ψαλίδι και αυτό μου το είπε ο μηχανικός. ούτε και διάβασες το κείμενο.διάβασε το και δεκτή η κριτική σου έπειτα.Και να είσαι σίγουρος ότι δεν παίζω με κανενός την ασφάλεια.Αντιθέτος είμαι αρκετά προσεκτικός για αυτό και έγραψα να πάρω κάποια επιπλέον σοβαρή γνώμη...!
-
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
Για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα!onyx δεν είμαι μηχανικός.ναι έκανα λάθος κρεμαργιέρα την λένε.αλλά αποτι φαίνεται ούτε και εσύ ξέρεις πώς λέγεται αφού την έγραψες κρεμαγιέρα.Τώρα Ηλία μάλλον δεν κατέχεις απο αυτοκίνητα απ ότι φαίνεται.Δεν φεύγουνε έτσι απλά οι ρόδες που λές επειδή υπάρχει ένα μικρό λασκάρισμα στην κρεμαργιέρα ή στο ψαλίδι και αυτό μου το είπε ο μηχανικός. ούτε και διάβασες το κείμενο.διάβασε το και δεκτή η κριτική σου έπειτα.Και να είσαι σίγουρος ότι δεν παίζω με κανενός την ασφάλεια.Αντιθέτος είμαι αρκετά προσεκτικός για αυτό και έγραψα να πάρω κάποια επιπλέον σοβαρή γνώμη...!Κρεμαγιέρα είναι το σωστό
Αφού στα είπε ο μηχανικός σου τι άλλο αναζητάς; -
Ευερέθιστο κι επιθετικούλη σε βλέπω....
Χαλάρωσε λίγο κι όλα θα πάνε καλά! -
Κρεμαργιέρα λέγεται!στο int.παντού έτσι αναγράφεται.Η σημασία του Forum είναι να γράφεις προκειμένου να παίρνεις και άλλες απόψεις.
-
επιθετικός καθόλου.Ανάλογα πως γράφει ο καθενάς του απαντάω.
-
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
Κρεμαργιέρα λέγεται!στο int.παντού έτσι αναγράφεται.Η σημασία του Forum είναι να γράφεις προκειμένου να παίρνεις και άλλες απόψεις.Κρεμαγιέρα ,προέρχεται απο το γαλλικό Crémaillère http://en.wikipedia.org/wiki/Crémaillère
https://translate.google.gr/?hl=el&tab= ... ll%C3%A8re -
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
Για τα κεφαλαία δεν το γνώριζα!onyx δεν είμαι μηχανικός.ναι έκανα λάθος κρεμαργιέρα την λένε.αλλά αποτι φαίνεται ούτε και εσύ ξέρεις πώς λέγεται αφού την έγραψες κρεμαγιέρα.Τώρα Ηλία μάλλον δεν κατέχεις απο αυτοκίνητα απ ότι φαίνεται.Δεν φεύγουνε έτσι απλά οι ρόδες που λές επειδή υπάρχει ένα μικρό λασκάρισμα στην κρεμαργιέρα ή στο ψαλίδι και αυτό μου το είπε ο μηχανικός.καθολου δεν κατεχω απο αυτοκινητα. απο το 1987 δουλευω και απο το 1998 εχω δικο μου συνεργειο, οσο μαλακας και να ειμαι κατι ψιλο θα εχω αρπαξει και γω.
το 5 mm τζογου σε ημιμπαρο για σενα μπορει να ειναι μικρο, για εμενα ομως τεραστιο.
αν διαβασεις καλα σου εγραψα οτι διαγνωση εξ αποστασεως (και ειδικα με τον θορυβο που κανει η σκουρια) δεν γινετε και καλο θα ειναι να πας στο συνεργειο σου.
πριν κανα χρονο εκανες αλλαγη ψαλιδιου και καπου καπου συνεχιζει να ακουγετε καποιος θορυβος σε καποιες συνθηκες, ενα χρονο μετα ειπες να ασχοληθεις με την βλαβη που εχεις ή στο τιμονι ή στην αναρτηση, αρκετα συνειδητοποιημενο σε βρισκω αλλα ενα χρονο μετα.ούτε και διάβασες το κείμενο.διάβασε το και δεκτή η κριτική σου έπειτα.Και να είσαι σίγουρος ότι δεν παίζω με κανενός την ασφάλεια.Αντιθέτος είμαι αρκετά προσεκτικός για αυτό και έγραψα να πάρω κάποια επιπλέον σοβαρή γνώμη...!
-
Έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας.Όποιος έχει να γράψει κάτι σοβαρό πάνω στο θέμα που έθεσα καλός!ευχαριστώ!
-
το έχουνε δεί 3 συνεργεία απο τότε που το άλλαξα το πρώτο ψαλίδι και όλοι μου έχουνε πεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό το ψαλίδι και ότι δεν έχω πρόβλημα στο δρόμο.όπως και για το ημίμπαρο.ειδικά στο τελευταίο που πήγα είναι 40χρόνια συνεργείο.όχι απο το -98
-
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
Έχουμε ξεφύγει από το θέμα μας.Όποιος έχει να γράψει κάτι σοβαρό πάνω στο θέμα που έθεσα καλός!ευχαριστώ! -
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
.....Όποιος έχει να γράψει κάτι σοβαρό πάνω στο θέμα που έθεσα καλός!ευχαριστώ!....Ανάλογα πως γράφει ο καθενάς του απαντάω.
Χμ....όπως φαίνεται αυτό ισχύει για όλους.... απλά δεν χρειάζεταινα το πούνε.....
-
1
-
1
-
Ο χρήστης paul29 έγραψε:
το έχουνε δεί 3 συνεργεία απο τότε που το άλλαξα το πρώτο ψαλίδι και όλοι μου έχουνε πεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό το ψαλίδι και ότι δεν έχω πρόβλημα στο δρόμο.όπως και για το ημίμπαρο.ειδικά στο τελευταίο που πήγα είναι 40χρόνια συνεργείο.όχι απο το -98τελικα στις σπαζοκεφαλιες εισαι εξπερ.
ειδαν το προβλημα σου 3 τεχνικοι και σου ειπαν και οι 3 το ιδιο πραγμα, απο το φορουμ ανοιγοντας αυτο το θεμα πες μας τι ζητας τοτε? -
Όταν σκίζονται τα λαστιχάκια από τα μπαλάκια μπαίνει μέσα νερό και σκουριάζουν, τότε θέλουν άλλαγμα γιατί είναι και επικίνδυνο να τα αφήσεις έτσι, αυτό ισχύει για όλα τα μπαλάκια. ( το κάτω μπαλάκι του ψαλιδιού, του ημίμπαρου, και όπου αλλού υπάρχει μπαλάκι.
Αν σκιστούν οι φούσκες της κρεμαγιέρας πάλι μπαίνει μέσα νερό και την καταστρέφει σιγά-σιγά, από κρεμαγιέρα δεν μένεις, αλλά και δεν πρέπει να την αφήσεις έτσι γιατί θα χρειαστεί να την αλλάξεις όλη και δεν κοστίζει όσο ένα μπαλάκι, αλλά πoλύ περισσότερο.
Ο θόρυβος που ακούς στο ξεκίνημα με στριμμένο τιμόνι είναι κατά 80% από μπιλιοφόρο, μήπως είχε σκιστεί η φούσκα του και μπήκαν μέσα νερά και δεν έδωσες για 1-2 μήνες σημασία ? Δεν επισκευάζεται, θέλει άλλαγμα.
Οι λοιποί θόρυβοι από τις λακκούβες εκτός από τα μπαλάκια, ειδικά το κάτω, ενδέχεται να προέρχονται από τα top mount,
( τα ρουλεμάν και τα λάστιχα του άνω μέρους των μπροστινών αμορτισέρ ).Αν θέλεις να είσαι ασφαλείς για λίγα ακόμα χρόνια ενα καλό ψάξιμο όλο το μπροστινό σου σύστημα από καλό μηχανικό
( επισκευαστή ) γιατί καλή η οικονομία, αλλά αν η συντήρηση γίνεται στην ώρα της κοστίζει λιγότερο και είσαι / είμαστε όλοι περισσότερο ασφαλείς.
ΨΑΛΙΔΙΑ-ΚΡΕΜΑΡΓΙΕΡΑ