-
Αλλο ενα προβλημα στο πολυ προσεγμενο nissanaki μου..
Δεν κλεινει η πορτα του συνοδηγου. Οπως το βλεπετε. Την ανοιξα και μετα...δεν ξανακλεισε. Δοκιμασα ασφαλειες, κεντρικο κλειδωμα, οτιδηποτε αλλο που ηρθε στο μυαλο. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι 'κλιπακι' που πιανει στην πορτα με το αμαξι ειναι λιγο πιο χαλαρο σε σχεση με αυτα των υπολοιπων πορτων που κλεινουν σωστα...
Προς το παρον μενει στο γκαραζ ακινητοποιημενο. Παει σε φανοποιο? Εκτιμηση κοστους απο παρομοια εμπειρια? -
Δεν κλεινει η πορτα του συνοδηγου. Οπως το βλεπετε. Την ανοιξα και μετα...δεν ξανακλεισε. Δοκιμασα ασφαλειες, κεντρικο κλειδωμα, οτιδηποτε αλλο που ηρθε στο μυαλο. Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι 'κλιπακι' που πιανει στην πορτα με το αμαξι ειναι λιγο πιο χαλαρο σε σχεση με αυτα των υπολοιπων πορτων που κλεινουν σωστα...
Προς το παρον μενει στο γκαραζ ακινητοποιημενο. Παει σε φανοποιο? Εκτιμηση κοστους απο παρομοια εμπειρια? -
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ναι, καλη αλλά έσχατη λυση. Κατι ενδιαμεσο?
-
δοκίμασες;
-
Κοίτα, η φωτό με το σφυρι που εβαλε ο φίλος μπορει να φαίνεται υπερβολική αλλά μπορει να έχει και δίκιο. Και εξηγούμαι, μου έχει τύχει και εμένα κάτι παρόμοιο στο fiesta της γυναίκας. Έχω ανοιξει την πόρτα του οδηγού και δεν εκλινε μετά , το μάνταλο της πόρτας ήταν χαλαρό. Θα ήμουν και εγώ στην ίδια φάση αν δεν βάραγα από τα νέυρα μου την πόρτα με την παλάμη καθώς είχα το χέρι να κρέμεται από το παράθυρο ( ταρίφαs style) σκεφτόμενος τι νακάνω στην συνέχεια. Ακούστηκε ένα γκαπ , σαν να κόλλησε μαγνήτης με μέταλο και βουαλά , εφτιαξε η πόρτα.
Από τότε το έχει κάνει άλλες 2 φορές στα 3 χρόνια και πάντα το φτιάχνω με το ίδιο τρόπο , μέ ένα ελαφρό χτύπημα κοντά στο σημείο της κλειδαριάς. Από ότι φαίνεται κχάνει την επαφή το μαγνητικό κομμάτι με το κινούμενο μέρος της κλειδαριάς. Δοκίμασε να κάνει κάτι παρόμοιο μήπως και φτιάξει....
Δεν κλεινει η πορτα! Nissan Almera N16 μοντελο 2000