-
Οπως ακούγεται στο πωλούμενο στην αγορά ντίζελ (από όλες τίς εταιρείες) υπάρχει ποσότητα Βιοντίζελ.
Θέλω να ρωτήσω άν ισχύει το φημολογούμενο κυρίως από ταξιτζήδες ότι το Βιοντίζελ (από κάποια περιεκτικότητα και πάνω)δημιουργεί μυκητες πού προκαλούν προβλήματα στήν λειτουργία των μπέκ, και άν υπάρχει πρόβλημα από την χρήση του ντίζελ της Ελληνικής Αγοράς;; Τέλος άν αυτό ισχύει τί μέτρα ενδείκνυται να ληφθούν ώστε να προληφθούν ζημιές ;; -
Οπως ακούγεται στο πωλούμενο στην αγορά ντίζελ (από όλες τίς εταιρείες) υπάρχει ποσότητα Βιοντίζελ.
Θέλω να ρωτήσω άν ισχύει το φημολογούμενο κυρίως από ταξιτζήδες ότι το Βιοντίζελ (από κάποια περιεκτικότητα και πάνω)δημιουργεί μυκητες πού προκαλούν προβλήματα στήν λειτουργία των μπέκ, και άν υπάρχει πρόβλημα από την χρήση του ντίζελ της Ελληνικής Αγοράς;; Τέλος άν αυτό ισχύει τί μέτρα ενδείκνυται να ληφθούν ώστε να προληφθούν ζημιές ;; -
Ναί ισχύει αυτό.Βασικά το πρόβλημα είναι στο ρεζερβουάρ του κάθε αυτοκινήτου,αν έχει μείνει ακίνητο για μια μέρα και πάνω και απο τις χαμηλές θερμοκρασίες.Αυτό που δημιουργείται είναι μύκητες στην επιφάνεια του καυσίμου.Υπάρχει χημικό διάλυμα απο πολλές εταιρίες,που το προσθέτεις στο γέμισμα και τους εξαφανίζει.Αν ψάξεις θα βρείς και φωτογραφίες πως γίνεται το βιοκαύσιμο το χειμώνα.Αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,v-power diesel και μόνο.
-
Κανένα amoxil δεν κάνει;
Άσε, έχω υγραέριο, ξέχασα!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Κανένα amoxil δεν κάνει;Άσε, έχω υγραέριο, ξέχασα!
Πες μας πόσα χλμ θα κάνεις με το ελ γκρεκο,για να σου πούμε και εμείς πόσα κάναμε με το βιοντίζελ.Αν δεν αντέχεις την σύγκριση ή την συγκίνηση,amoxil
-
Ε, το πολύ πολύ να αλλάξω κανένα κινητήρα με 7-7,5 κατοστάρικα και να πάω άλλα τόσα χιλιόμετρα!!!
Αντλία κανένας; Αλήθεια, αυτές τις αντλίες με Betadine τις καθαρίζουν για επισκευή;
Χειρουργείο λέμε τα συνεργεία !!!ΥΓ: καλοπροαίρετο χιουμοράκι είναι τα παραπάνω, για να γελάσουμε. Ας μην παρεξηγηθεί κανείς!
Εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε όλους -
πληροφοριακά,ταξί αθηνών οκταβια 1.000.000χλμ με το ίδιο μοτερ.Επαρχεία ποιο πολλά.Το αυτό και mercedes.
-
Αν και η νομοθεσία επιβάλλει 1% ποσότητα βιοντήζελ αναμιγμένο μέσα στο πετρέλαιο κίνησης, τα τελευταία 3-4 χρόνια οι εταιρείες πετρελαιοειδών δεν βάζουνε ούτε κάν τόσο λόγω έλλειψης βιοντίζελ. Υπάρχουν σχετικά άρθρα στο διαδίκτυο, πχ http://www.express.gr/news/finance/3860 ... 86059.php3
Βιοντίζελ και επιδραση στά μπέκ.