-
Νέο μέλος καληπσερίζει το φόρουμ!
Έχω ένα AUDI A3 TFSI του 2011 1.2 με 105 άλογα.Το αμάξι απο την πρώτη μέρα που το πήρα έκανε ένα χτύπημα στο τιμόνι όταν το έστριβα και εντός της εγγύησης αλλάχτηκε η κρεμαγιέρα (είχα μόλις 7000χλμ).Το πρόβλημα αυτό λύθηκε και σήμερα ξαφνικά μου άναψε το λαμπάκι απο το τιμόνι και το τιμόνι κλείδωσε.Το έσβησα το ξανα έβαλα μπρος και όλα καλα.Το αμάξι όμως όταν στρίβω το τιμόνι φέρνει έναν παράξενο κραδασμό που μοιάζει με αυτόν που είχα παλιά αλλα δεν είναι ακριβώς ίδιος.
Επίσης όταν πέφτω σε λακούβες νιώθω στο σύστημα μπροστά κάτι να χτυπάει και μου φέρνει τον κραδασμό της λακούβας στο τιμόνι.Πήγα στην αντιπροσωπία και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό καθώς είναι απο την κρεμαγιέρα (τονίζω πως είναι καινούργια η κρεμαγιέρα) και πως αμα ξανα κλειδώσει το τιμόνι θα δούμε τι θα κάνουμε.Απάντηση αντιπροσωπίας! Όπως είπε για να μη μου κρατήσουν το αμάξι μια εβδομάδα ! Ξέρει κανείς τι παίζει να είναι? -
Νέο μέλος καληπσερίζει το φόρουμ!
Έχω ένα AUDI A3 TFSI του 2011 1.2 με 105 άλογα.Το αμάξι απο την πρώτη μέρα που το πήρα έκανε ένα χτύπημα στο τιμόνι όταν το έστριβα και εντός της εγγύησης αλλάχτηκε η κρεμαγιέρα (είχα μόλις 7000χλμ).Το πρόβλημα αυτό λύθηκε και σήμερα ξαφνικά μου άναψε το λαμπάκι απο το τιμόνι και το τιμόνι κλείδωσε.Το έσβησα το ξανα έβαλα μπρος και όλα καλα.Το αμάξι όμως όταν στρίβω το τιμόνι φέρνει έναν παράξενο κραδασμό που μοιάζει με αυτόν που είχα παλιά αλλα δεν είναι ακριβώς ίδιος.
Επίσης όταν πέφτω σε λακούβες νιώθω στο σύστημα μπροστά κάτι να χτυπάει και μου φέρνει τον κραδασμό της λακούβας στο τιμόνι.Πήγα στην αντιπροσωπία και μου είπαν οτι είναι φυσιολογικό καθώς είναι απο την κρεμαγιέρα (τονίζω πως είναι καινούργια η κρεμαγιέρα) και πως αμα ξανα κλειδώσει το τιμόνι θα δούμε τι θα κάνουμε.Απάντηση αντιπροσωπίας! Όπως είπε για να μη μου κρατήσουν το αμάξι μια εβδομάδα ! Ξέρει κανείς τι παίζει να είναι?
Πρόβλημα Audi A3