-
Ζητάω προς αγορά το τεύχος 505 (Οκτώβριος 2011). Φυλάω τα τεύχη αλλά ο 1,5 χρονών γιόκας μου το ξετρύπωσε και το έκανε φύλο και φτερό. Δυστυχώς οι Τεχ.Εκδόσεις δεν το έχουν. Μπορώ να δώσω μέχρι 20 Ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου.Μπορώ να το παραλάβω και ο ίδιος εντός Αττικής.
-
Ζητάω προς αγορά το τεύχος 505 (Οκτώβριος 2011). Φυλάω τα τεύχη αλλά ο 1,5 χρονών γιόκας μου το ξετρύπωσε και το έκανε φύλο και φτερό. Δυστυχώς οι Τεχ.Εκδόσεις δεν το έχουν. Μπορώ να δώσω μέχρι 20 Ευρώ και τα μεταφορικά δικά μου.Μπορώ να το παραλάβω και ο ίδιος εντός Αττικής.
-
-
Το 505 (Οκτώβριος του 2012 δηλαδή) δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη (αναμένεται σε καμμιά-δυο βδομάδες)... Μήπως εννοείς το 493 ;
-
Αγαπητέ Govus, ναί. Εχεις απόλυτο δίκιο. Κοιτάζοντας στο site τών 4T μπέρδεψα φαίνεται τις σελίδες και είδα λάθος ...έτος.
Εν τέλει ψάχνω αυτό που λές και σύ. Το 493!!!! Ευχαριστώ για την διόρθωση και συγνώμμη για την όποια σύγχυση!. -
Είναι η δεύτερη και τελευταία προσπάθεια να βρώ με αγγελία στο φόρουμ μας το τεύχος 493.
Δίνω μέχρι 30 Ευρώ και έρχομαι ο ίδιος να το παραλάβω εντός Αττικής.
Εάν είναι από επαρχία, τα έξοδα αποστολής με κούριερ δικά μου. Ευχαριστώ... -
Οκτωβρης '11, τευχος 493 με εξωφυλλο ενα κοκκινο VW Up. Το εχω, ειναι σε κατασταση καινουριου. Που βρισκεσαι?
-
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που απήντησαν. Βρήκα το τεύχος που έψαχνα σε έναν από αυτούς μόλις εχτές! Καλημέρα.
Ζητώ για αγορά το 493 τεύχος (Οκτ2011) τών 4Τ