-
Θεικες στιγμές!! Και μετα που της λέει να μπει απο κάτω για να ξεβουλωσει το καρμπιρατερ!!
-
εμ για να ξαπλώσω ήρθα,αλλά δεν το βλέπω..
-
Με το μπαρδον οι ιστορικοί που φωτογραφίζονται έχουν όνομα και τηλέφωνα. Τους πήρατε πρωτα κανά τηλέφωνο να το λυθεί το
(οποιο) θέμα ; -
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
Με το μπαρδον οι ιστορικοί που φωτογραφίζονται έχουν όνομα και τηλέφωνα. Τους πήρατε πρωτα κανά τηλέφωνο να το λυθεί το
(οποιο) θέμα ;OXI! Γιατι δεν φωτογραφιζουμε κανεναν (αυτη τη φορα τουλαχιστον) και γιατι με τα χρονια μαθαμε οτι καλο ειναι, οτι εχεις να πεις σχετικα μ αυτο το σπορ, να το λες δημοσια. Ζηταμε κανονισμο, κι οι κανονισμοι δεν πρεπει ποτε να ειναι 'πρωσοποπαγεις'.
-
Απάντηση που υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Τέλος απο μένα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
(οποιο) θέμα ;OXI! Γιατι δεν φωτογραφιζουμε κανεναν (αυτη τη φορα τουλαχιστον) και γιατι με τα χρονια μαθαμε οτι καλο ειναι, οτι εχεις να πεις σχετικα μ αυτο το σπορ, να το λες δημοσια. Ζηταμε κανονισμο, κι οι κανονισμοι δεν πρεπει ποτε να ειναι 'πρωσοποπαγεις'.
Aααα .....Το σωστο να λεγεται ! κι ετσι πρεπει να ειναι .........
Ασχετως αν δεν συμφωνουν ολοι οι αγωνιζομενοι η προταση των οδοντιατρων εγινε χωρις αναισθητικο κι ετσι επρεπε !
-
Απάντηση που υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Τέλος απο μένα.Στελιο , δεν εχεις δικιο που τσαντιζεσαι .
Το οτι εκαναν την προταση δυο που τρεχουν με ιστορικα τωρα , δεν σημαινει οτι ζητανε κατι που να ισχυει μονον ΄σ'αυτα , οποτε σονι και καλα θα επρεπε να παρουν τηλ. τον χ συναθλητη τους να τον ρωτησουν .....τι ? αν εχει σκοπο να το παιξει οδηγος στον χ αγωνα ?Η λογικη απαντηση , φυσικα δεν θα αρεσε ουτε σε εσενα με την καλη σου προθεση , ετσι δεν ειναι ? λογαριασμο θα σου δωσει ο καθενας πως θα τρεξει ?
Εριξαν μια προταση που ειχε συζητηθει (μετα την Μαυροσουβαλα ) κακως ,για τους περισσοτερους , καλως για αλλους που θεωρουν οτι ετσι θα επρεπε να ισχυει , οχι για συγκεκριμενο πληρωμα .φιλακια
-
Απάντηση που υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Τέλος απο μένα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑ-ΕΘΕΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :ΣΟΑΑ, ΣΟΑΙΣΤΑ,ΣΟΑAΒΕ.
Αξιότιμοι Κύριοι
Επανερχόμαστε σ ένα θέμα που απασχολεί το σύνολο σχεδόν των συμμετεχόντων στους αγώνες rally sporting των ιστορικών αυτοκινήτων. Αφορά στην συνεχιζόμενη πρακτική της αμοιβαίας αλλαγής θέσεων μεταξύ δηλωμένων οδηγών και συνοδηγών κατά την διεξαγωγή των αγώνων.
Με τιμή
Χρήστος Πλατής Χρήστος Δάρας.Ακόμα γίνεται αυτό;
Ήμουν παιδί όταν άκουγα τις κακές γλώσσες τις εποχής να λένε ότι ο τότε «Πρωταθλητής Rally» δεν είχε οδηγήσει ούτε μέτρο, αλλά οδηγούσε ο συνοδηγός του που ήταν γνωστός χεράς της εποχής.
Έλα όμως που δεν θυμάμαι ονόματα!
Βέβαια μπορεί να ήταν και φήμες...
-
δεν ξερω αν και ποιους φωτογραφιζετε με την επιστολη σας, παντως μου φαινεται πολυ πολυ κομπλεξικος ο οποιοσδηποτε θα εκανε κατι τετοιο για να 'παρει τσιγκακι την Κυριακη' λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη του την επομενη μερα .
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
δεν ξερω αν και ποιους φωτογραφιζετε με την επιστολη σας, παντως μου φαινεται πολυ πολυ κομπλεξικος ο οποιοσδηποτε θα εκανε κατι τετοιο για να 'παρει τσιγκακι την Κυριακη' λες και θα αλλαξει κατι στη ζωη του την επομενη μερα .Εκτος εαν εχεις λυσει ολα σου τα προβληματα, οποτε.......
-
Η επισήμανση-προβληματισμός-πρόταση δεν φωτογραφίζει κανέναν. Ο Πλατης έχει το σεβαστό παλμαρε του και εγω περισσιο χαβαλέ αλλα και κ&@€α για τους αγώνες . Η τήρηση και εφαρμογή των κανόνων δίνει αξία στο παιχνίδι αλλα και στο νικητή. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο συνοδηγός πρέπει να οδηγήσει αλλα και άλλες όπου οδηγοί πιο μεγάλης ηλικίας καλο είναι να μοιραστούν το αριστερό μπακετ με κάποιον, σε αγώνες μεγάλης διαρκειας πχ ακροπολις .
Γίαυτο ξαναλέω η επιστολή δεν αποτελεί μομφή αλλα πρόταση ώστε με κανονισμό να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία του θεσμού. -
μάλλον σε πεισανε(εδω φωτογραφιζω τον πλατη ,τον αλλο 'μισο' της επιστολης ) ή προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν φωτογραφιζει κανεναν, αλλιως προς τι η επιστολη?
φωτογραφιζει τους 2-3 στα ιστορικα που το κανουν, και ισως(μια που δεν ξερω)καποιον εξ αυτων που ειναι και μια χαρα στη βαθμολογια.
για αυτο τα πηρε ο στουκερμαν,γιατι ενω προφανως αναφερεται η επιστολη σε συγκεκριμενους που το κανουν,του λενε οτι δεν φωτογραφιζουν κανεναν....
-
Θα μπορούσες να λες ειδήσεις στο σταρ ή και στο μεγκα!
-
Δεν υπαρχει λογος να τα παιρνει κανεις. Λιγο θυμωμενα ισως, αλλά απαντω ξεκαθαρα, γιατι δεν υποτιμω κανεναν.
- Οποιος διαβασει προσεκτικα την απαντηση μου, θα δει ενα 'αυτη τη φορα τουλαχιστον'. Στουκ, δυστυχως αυτο το αγνοησες. Αυτη τη φορα λοιπον η προταση γινεται ΠΡΙΝ τον αγωνα και αρα δεν στοχευει σε προσωπα. Ζηταει την τυπικη διευθετηση του θεματος, οπως ειχε δημιουργηθει.
- Αν στοχευε (λεω ΑΝ, διαβασε το) αυτους που νομιζεις, δεν θα ειχε καμια επιπτωση στη δικη μας βαθμολογια αφου εμεις τρεχουμε με καρρα κι οι 'αλλοι' με διαστημοπλοια. Συνεπως, προσωπικο συμφερον γιοκ!
- Στουκ, ξανα, οπως θαχεις διαπιστωσει, και ξερω να χειριζομαι την γλωσσα και δεν φυλαω τα λογια μου. Αρα, θα επρεπε να εχεις καταλαβει το πνευμα της προτασης. Κι ακομα περισσοτερο, επειδη εισαι εξυπνος ανθρωπος, την τελευταια αυτη παραγραφο. Αφου λοιπον εσυ και καποιοι αλλοι δεν θελετε να καταλαβετε, διαβαστε πιο κατω.
Ραλλυ σπριντ Ορους Αραρατ. Στο 3ο χιλιομετρο βγαινει και πεφτει σε τοιχο το νουμερο 1944. Οδηγος και συνοδηγος αναισθητοι. Ερχονται 2 νοσοκομειακα, ο ενδιαμεσος, 4 θεατες κ, ο αλυταρχης κι ο γιατρος του αγωνα. Ο γιατρος διαταζει την μετακομιδη στο νοσοκομειο και απαγορευει την αφαιρεση κρανων λογω κακωσεων στο προσωπο και τον αυχενα. Το ενα νοσοκομειακο παιρνει τον οδηγο και παει στην Α πολη, το αλλο τον συνοδηγο και παει στη Β πολη. Τα πληρωματα τι στοιχεια εχουν για το πληρωμα? Οδηγος ο Τακης, ομαδα αιματος Α+ συνοδηγος ο Γιωργος, ομαδα αιματος Ο-. Πριτς! Λαθος κανεις. Οδηγος ο Γιωργος, συνοδηγος ο Τακης. Και μετα θανατον θα φταιει το ΕΣΥ! (Εθνικο Συστημα Υγειας)
Αν τωρα νομιζεις οτι αυτα δεν γινονται, σε προσκαλω σε μια εφημερια στο ΚΑΤ Κυριακη απογευμα (Εχω παρευρεθει αρκετες φορες), να δεις πως μεσα στον ολο πανικο και στην προσπαθεια ν αξιολογηθουν περιστατικα και να σωθουν ζωες, μπορουν να γινουν τα παντα, απο ενα ...σκοπιμο λαθακι που το επιτρεπει ο κανονισμος!
Επειδη ομως εσεις ΟΟΟΛΑ τα ξερετε, μπορεις να συνεχισεις να πιστευεις οτι υποτιμω την νοημοσυνη σου...
Αυτα ως προς την ουσια. Γιατι κατα τα αλλα, αν σ αρεσει -οταν στεφθεις με το καλο πρωταθλητης- να θεωρεισαι ισαξιος αθλητης με την κορη μου, ε δεν εχω παρα να την κανω πρωταθλητρια του χρονου (με τον γνωστο τροπο) για ναχεις παρεα
Εγω παντως, που με αξιωσε ο Θεος μια φορα εστω να στεφθω πρωταθλητης ΟΔΗΓΟΣ, δεν γουσταρω να ειμαι ισα κι ομοια με την καθε κουλομαρια που θελει τιτλο απο την πισω πορτα. Συμφωνοι? Οπως δεν γουσταρω τον γιατρο που νομιμα πηρε διδακτορικο απο το Ιντερνετ
Υ.Γ. Τοσο λαστιχο εχει γινει η ηθικη μας ρε γμτ?
-
Το ξαναδιάβασα, είπα να το προσπεράσω, αλλά ...
Θέλει κάποιος αίμα επειγόντως. Θα στηριχτεί ο γιατρός στο τί γραφεί η λισανς ή το τζάμι του αγωνιστικού ? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Θέλει κάποιος αίμα επειγόντως. Θα στηριχτεί ο γιατρός στο τί γραφεί η λισανς ή το τζάμι του αγωνιστικού ?Χριστακο, πως φαινεται οτι (ευτυχως) δεν εχεις βρεθει μπροστα σε τετοια κατασταση! Νασαι καλα.
-
Έχει καταντήσει το αυτονόητο και προφανές, ανακάλυψη.
-
Όταν κανεις μετάγγιση προγραμματισμένη πχ σε έγκυο που ως συνήθως στον 7ο 8ο πέφτει ο αιματοκριτης, τότε ο έλεγχος αφορά πολλα περισσότερα απο τις ομάδες αίματος. Ελέγχονται δηλαδή μια σειρά απο αλλα HLA ( human leukocyte antigens). Σε ένα επείγον περιστατικό όμως, σκοπός είναι να αποκατασταθεί ο όγκος του αίματος και συνεπώς η παροχή οξυγόνου στους ιστούς πριν ο οργανισμός κάνει organic collapsus ( (κατάρρευση).
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θέλει κάποιος αίμα επειγόντως. Θα στηριχτεί ο γιατρός στο τί γραφεί η λισανς ή το τζάμι του αγωνιστικού ?Χριστακο, πως φαινεται οτι (ευτυχως) δεν εχεις βρεθει μπροστα σε τετοια κατασταση! Νασαι καλα.
Πράγματι δεν έχω βρεθεί και ούτε και θέλω. Αλλά είναι εγκληματικό επιστημονικά, έτσι ? Δεν πρέπει να θέλει πάνω από μισό λεπτό η εξέταση ομάδας αίματος.
Και μη μου πείτε κε Χρήστο ότι στο νοσοκομείο ρωτάνε τι γράφει η λισανς ή αν έχει κανείς φέρει μαζί του το πλαϊνό παράθυρο.
Αναφέρεστε για υπερ-επείγουσα κατάσταση, οk. Αλλά το να μην αλλάζει θέσεις το πλήρωμα για αυτό τον λόγο, το θεωρώ να 'χαμε να λέγαμε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ