-
Σε Peugeot 206 1,4 75 αλόγων, 10 περίπου ετών και ~100.000χλμ της αξιοπρεπούς και ήρεμης οδηγού που τυγχάνει αδελφή μου εμφανίστηκε περιστασιακό στιγμιαίο τρέμουλο, ψιλοδιακοπή εν κινήσει χωρίς σβησίματα. Πριν 2 μέρες το πήγα μια βόλτα και μου το έκανε μια φορά χωρίς να με ανησυχήσει στα πρώτα μέτρα, μετά τίποτα. Κάποιον αισθητήρα τον είχε αλλάξει πριν 2 χρόνια.
Στο συνεργείο βρήκαν ένα πολύ λαδωμένο μπουζί και προειδοποίησαν ότι μπορεί να υποκρύπτεται πρόβλημα στον κύλινδρο.
Σήμερα ανέβασε θερμοκρασία. Ο της οδικής βοήθειας είπε ότι δεν είχε καθόλου ψυκτικό. Αφού μπήκε ψυκτικό ο κινητήρας λειτουργεί αλλά ανάβει πότε πότε και φωτάκι κινητήρα ενώ και ο ήχος του δεν ακούγεται καθόλου υγιής, λιγάκι σαν να γρυλλίζει/κράζει, κάτι.
Σκέφτηκα μην είναι καμιά φλάτζα κεφαλής, ρώτησα αν έβγαλε καθόλου καπνό άσπρο αλλά δεν πρόσεξε κάτι. Θα τσεκάρω το πρωί στο φώς και για «μαγιονέζα» στα λάδια…
Περιμένοντας μεθαύριο να το πάει συνεργείο τι νομίζετε ότι μπορεί να είναι;;; -
Σε Peugeot 206 1,4 75 αλόγων, 10 περίπου ετών και ~100.000χλμ της αξιοπρεπούς και ήρεμης οδηγού που τυγχάνει αδελφή μου εμφανίστηκε περιστασιακό στιγμιαίο τρέμουλο, ψιλοδιακοπή εν κινήσει χωρίς σβησίματα. Πριν 2 μέρες το πήγα μια βόλτα και μου το έκανε μια φορά χωρίς να με ανησυχήσει στα πρώτα μέτρα, μετά τίποτα. Κάποιον αισθητήρα τον είχε αλλάξει πριν 2 χρόνια.
Στο συνεργείο βρήκαν ένα πολύ λαδωμένο μπουζί και προειδοποίησαν ότι μπορεί να υποκρύπτεται πρόβλημα στον κύλινδρο.
Σήμερα ανέβασε θερμοκρασία. Ο της οδικής βοήθειας είπε ότι δεν είχε καθόλου ψυκτικό. Αφού μπήκε ψυκτικό ο κινητήρας λειτουργεί αλλά ανάβει πότε πότε και φωτάκι κινητήρα ενώ και ο ήχος του δεν ακούγεται καθόλου υγιής, λιγάκι σαν να γρυλλίζει/κράζει, κάτι.
Σκέφτηκα μην είναι καμιά φλάτζα κεφαλής, ρώτησα αν έβγαλε καθόλου καπνό άσπρο αλλά δεν πρόσεξε κάτι. Θα τσεκάρω το πρωί στο φώς και για «μαγιονέζα» στα λάδια…
Φλάντζα κεφαλής
Αντε ρε mod να στο κάνουμε να μας πεις κι εντυπώσεις -
Aυτό που είπε ο g60. Κάθε πότε άλλαζε παραφλού;
-
@__G60__
Κι εγώ εκεί το βλέπω να πηγαίνει το πράμα και την έχω προϊδεάσει....
Τι να μου κάνετε να σας πω εντυπώσεις;;@__drdino__
Τι με ρωτάς τώρα, που να ξέρω εγώ... το πήγαινε κάθε όποτε έπρεπε σε σχετικό εξειδικευμένο συνεργείο... δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή...Γενικά πόσο κοστίζει αυτή η δουλειά; Κάτι που πρέπει να προσέξει είναι το ποιος θα τσεκάρει αν είναι ίσια η κεφαλή και θα κάνει το σχετικό πλάνισμα ή και τίποτα άλλο;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
@__G60__
Κι εγώ εκεί το βλέπω να πηγαίνει το πράμα και την έχω προϊδεάσει....
Τι να μου κάνετε να σας πω εντυπώσεις;;Τ αμάξι ρε να σε κάνουμε
Πάρε τα ανταλλακτικά (ότι θα σου πω θα πάρεις κι όχι αυτό δε θέλει κι γιατί εκείνο ) και σε χρόνο dt θα πυραυλιάζει
Τώρα αυτη τη βδομαδα που είμαι κι εγώ σε αποσύνθεση λόγω ημερών -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γενικά πόσο κοστίζει αυτή η δουλειά; Κάτι που πρέπει να προσέξει είναι το ποιος θα τσεκάρει αν είναι ίσια η κεφαλή και θα κάνει το σχετικό πλάνισμα ή και τίποτα άλλο;
Μαζί με το αμαξι θέλω ένα ημιστετ κεφαλής(φλάντζες),θερμοστάτη,λάδια,φίλτρο λαδιού,2 πεντόλιτρα αντιψυκτικό valeo,να φύγει η κεφαλή για πλάνη να αλλαχτούν και τα τσιμουχάκια βαλβίδων γιατί μετά από τόσα χρόνια έχουν γίνει κόκκαλο και 1000 ευρώ τεχνικα για το μάστορα
-
Αποψη μου ν αλλαξει και βιδες κεφαλης-μπλοκ.. Και αμα δε συμφωνει ο Μακης αστον να τραγουδαει..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αποψη μου ν αλλαξει και βιδες κεφαλης-μπλοκ.. Και αμα δε συμφωνει ο Μακης αστον να τραγουδαει..Δεν χρειάζονται ρε
-
Εγω λεω οτι αν θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να μη σκεφτεσαι μπας και βγει η ιδια ακριβως δουλεια μεσα σε 30-40kkkm χρειαζεται... Και επιμενω ασχετα αν λεγεται οτι στη 2η φορα παιρνουν ποδι.
-
Ε καλά ας φέρει και μια κεφαλή καινούρια να έχει το κεφάλι του ήσυχο
-
Ξερεις οτι συμβαινει και ξερεις οτι υπαρχει ενα ρισκο..και δεχομαι οτι καποιες περιπτωσεις ηταν απο λαθος σφιξημο γενικως κατα την επισκευη...
Μαγκια σου αν κοιτας να κρατησεις το κοστος σε λογικο επιπεδο αλλα για 80e δε ρισκαρω παλι 300αρα μετα απο λιγα χρονια. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξερεις οτι συμβαινει και ξερεις οτι υπαρχει ενα ρισκο..και δεχομαι οτι καποιες περιπτωσεις ηταν απο λαθος σφιξημο γενικως κατα την επισκευη...
Μαγκια σου αν κοιτας να κρατησεις το κοστος σε λογικο επιπεδο αλλα για 80e δε ρισκαρω παλι 300αρα μετα απο λιγα χρονια.Δε χρειάζεται ρε λέμε στο συγκεκριμένο μοτέρ,πω ρε τι ειναι τούτος
-
Εστω.. Ειμαι χαζος λοιπον και εξηγησε μου γιατι δε πρεπει. Αμα απαντησεις τη κλασσικη χαζομαρα ' εχουμε γεμισει με γνωστες του πληκτρολογιου και σιγα μη σας πω' και τα υπολοιπα γραφικα που απαντας απλα θα πεσεις (κι αλλο ) στην υποληψη μου και φυσικα οποιος διαβαζει το θεμα δε θα τον πειθεις για την αποψη σου και τοσο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εστω.. Ειμαι χαζος λοιπον και εξηγησε μου γιατι δε πρεπει. Αμα απαντησεις τη κλασσικη χαζομαρα ' εχουμε γεμισει με γνωστες του πληκτρολογιου και σιγα μη σας πω' και τα υπολοιπα γραφικα που απαντας απλα θα πεσεις (κι αλλο ) στην υποληψη μου και φυσικα οποιος διαβαζει το θεμα δε θα τον πειθεις για την αποψη σου και τοσο...Ρε δε με χέζεις βραδυάτικα?
http://www.youtube.com/watch?v=KkCQV2hsKss ασε μας βραδυάτικα .......
-
Ευχαριστως να σε χεσω πατοκορφα γιατι εισαι το κατακαθι συνομιλητη δω μεσα.
-
Ανάθεμα κι αν καταλαβαίνεις πότε κάνε πλάκα ο άλλος.....και στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα τι είμαι η πληρωμένη τσατσά του καθενός να παίρνετε απάντηση όποτε θέλετε εσείς?
Φορουμ είναι κάντε υπομονή..... -
Τρελανε μας...
Δεν ειπε κανεις ν απαντησεις τωρα, δε σου βαλαμε καμια διορια.. -
Ρώτα τον quadra τι ρωτάς εμένα?
Μηχανικό πρόβλημα σε 206. Κάθε άποψη δεκτή!