-
γεια σας.περυσι αλλαξα φλαντζα και διαπιστωσα απο τι πρωτες μερες οτι ακουγνται νερα μεσα στο ταμπλο..εξαερωση εγινε τι μπορει να φταει?
-
γεια σας.περυσι αλλαξα φλαντζα και διαπιστωσα απο τι πρωτες μερες οτι ακουγνται νερα μεσα στο ταμπλο..εξαερωση εγινε τι μπορει να φταει?
-
-
Δεν έγινε καλά η εξαέρωση.και έχει μείνει αέρας στο ψυγείο του καλοριφέρ..
Sent from my GNex using smoke signals.
-
να σου πω και κατι αλλο..το αμαξι φορουσε καινουργιο ψυγειο ...καηκε η φλαντζα...μετα ανεβαζε θερμοκρασιες παλι και μου ειπαν τελικα οτι θελει ποιο μεγαλο ψυγειο επειδη ειναι με air cordition και τελικα λυθηκε το προβλημα.η απορια ειναι πως κυκλοφορουσε πριν το αμαξι με το κανονικο του ψυγειο και μετα χρειαστηκε μεγαλο?
-
Με το μεγαλύτερο ψυγείο απλά κουκουλώσατε το πρόβλημα
Το θερμοστάτη τον καταργήσατε? -
δεν ξερω αν καταλαβες με την καινουργια φλαντζα ξανα ανεβασε θερμοκρασιες
-
Ο χρήστης gianniskar έγραψε:
δεν ξερω αν καταλαβες με την καινουργια φλαντζα ξανα ανεβασε θερμοκρασιεςΕγώ τι σου είπα?
Να το αναλύσω στα Κινέζικα? -
οκ μην βαρας τον αντικατεστησε και παλι τα ιδια..παιζει δηλ και να μην αλλαξε φλαντζα..οταν ειχε καει ειχε φυρω απο την κεφαλη λαδια..τωρα δεν πεταει εξω καθολου
-
Το θερμοστάτη δηλ τον έχεις πάνω κι αλλαγμένο?
-
εχω τον ιδο γιατι τον κοιταξε και αλλοσ και ειναι οκ..ξεχασα να σου πω οτι οταν μπηκα μαζι με τον μηχανικο να το δοκιμασουμε το αμαξι εβραζαν και τα νερα..μαλλον λογω θερμοκρασιας γενικα εχω μπερδευτει γιατι τους τελευταιους μηνες αρχισε να ρεταρει οταν το εβαζα μπρος και εστρωσε οταν μου εβαλε αλλος τεχινκος ενα υγρο(αλλα τα νερα συνεχιζουν να ακουγονται)
-
Εβαλαν 'φώκια' για να μπαλώσουν ενδεχόμενη διαρροή ή ρήγμα.
Θα αλλάξεις θερμοστάτη και τάπα ψυγείου με καινούρια και ΓΝΗΣΙΑ.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Αν δεν ήταν τόσο κάφροι πέραν του να αλλάξουν το ψυγείο με μεγαλύτερο (greek technik=πονάει κεφάλι κόψει αρχίδι) μαζί με τη φλάντζα θα έπρεπε να τα είχαν αντικαταστήσει μαζί ΠΑΚΕΤΟ.
Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει τότε μάλλον έχεις ραγισμένη κεφαλή. -
γιατι να αλλαξω θερμοστατη αφου δεν εχω προβλημα τωρα με τις θερμοκαισιες,, επισης ταπα αλλαξα δεν ξερω αν ειναι γνησια...η ταπα αυτη κανει δουλεια στην εξαερωση?
-
Θες βοήθεια ρε άνθρωπε του θεού?
Κάνε αυτό που σου λέω,ναι η τάπα μπορεί να σου δημιουργεί προβλήματα που να νομίζεις ότι έχει καμένη φλάντζα,τώρα θες να στο αναλύσω κι όλας?
Κάνε αυτά κι εδώ είμαστε και πα΄νε πάρτα γνήσια.
Δε θες αλλαξε μηχανή τι να σου πω.....ΥΓ.Αυτοί που κάνουν το αμάξι έχουν πτυχίο μηχανικού ή είναι πλακατζήδες?
Ε ρε κάτι εμπειροτέχνες που δουλεύουν αλλά είπαμε ο έλλην θέλει....διπλωμάτες -
δεν θελω να γινομαι σπαστικος αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις για την ταπα τουλαχιστον(γιατι οπως σ ειπα πριν το αμαξι ρεταρε)
-
Μήπως έχει στην πεταλούδα το σύστημα των Nissan / Toyota που περνάνε νερά και μέσω ενός μικρού θερμοστάτη ρθμίζουν το ρελαντί, και αν τα κλάσει το σύστημα τα νερά περνάνε στο χώρο καύσης και στην αρχή τα βράζει, μετά ρετάρει και μετά κάνει υδραυλική ?
Τα γιαπωνέζικα το έχουν ένα τέτοιο σακατιλίκι, λίγο σπάνιο αλλά συμβαίνει.
-
θα σε γελασω..προσφατα το πηγα για καθαrισμο injection δεν θα μου ελεγαν κατι αυτη...αν μπορεις να μου δωσεις μια περιγραφη μπας και το εχω δει αυτο το συστημα,παντως οταν ζεσταθει και παταω γκαζι σταμτημενος αγουγεται ενας θορυβος απο εκει απο τα injection..
-
ααα κατι ακομα ...αφου λες για ρελαντι οταν ειναι κρυο ανεβαζει 2000 στροφες..μηπως εχει συστημα μεχρι να ζεσταθουν τα νερα και να πεσουν μετα ο στροφες?λεω μηπως επειδη ειπες για νερα και ρελαντι
-
ααα κατι ακομα ...αφου λες για ρελαντι οταν ειναι κρυο ανεβαζει 2000 στροφες..μηπως εχει συστημα μεχρι να ζεσταθουν τα νερα και να πεσουν μετα ο στροφες?λεω μηπως επειδη ειπες για νερα και ρελαντι2000σαλ κρυο ρελαντι ;
-
εχω τον ιδο γιατι τον κοιταξε και αλλοσ και ειναι οκ.Τον έβαλαν σε βραστό νερό με θερμόμετρο και είδαν ότι ανοίγει τελείως;
Θερμοστάτης που υπερθερμάνθηκε πρέπει να αλλάζεται.
Ακόμα κι αν είδαν ότι δουλεύει καλά (που αμφιβάλλω ότι τον έβρασαν μαζί με θερμόμετρο) κάνει 10-20 ευρώ.
daiatsu terios 99 φλαντζα κεφαλης?