[quote='van']Γαμώτοοο! Κυρ Χρήστοοο!
Θέλω ωραίους αγώνες...Δεν θέλω το Κορσικής ούτε το San Remo...Θέλω σωστά οργανωμένους αγώνες που να εχουν φροντίσει τον αγωνιζόμενο, τον Θεατή την αγωνιστική ομάδα...Να τον εχουν απο κοντά πριν και κατα την διάρκεια με συνεχή επίσημη ενημέρωση (οχι μονο απο το Forum). Να του εχουν φροντίσει τον χώρο του, χωρίς να χρειάζεται να παίξει μπουνιές με συναθλητή του.
Aν εσυ και οι ομοιοι σου, το κοσμημα που ονομαζεται 'Μηχανικη' το διαφυλαττατε ως κοριν οφθαλμου, δεν θα κανατε τωρα Service στον δρομο, αλλα σε προκαθορισμενους χωρους.
Να του εχουν φροντίσει μια δυο προσφορές σε κοντινά καταλύμματα, (Δεν θέλω το τσάμπα...Δεν γίνετε πια). Να τον ενημερώνουν για την κατάσταση των συμμετοχών...Να του εχουν μια ωραία γιορτούλα-φθηνή -καλή και μπολικη- στην εκκίνηση ή στον Τερματισμό...
Γιορτουλα εχουμε ετοιμασει για την απονομη την Δευτερα το βραδυ στις 20.00, προκειμενου να αποφυγουμε την επι πλεον ταλαιπωρια για μιαμιση ωρα ακομη στο λιοπυρι.
για να μαζετούν ολοι οι αγωνιζόμενοι και να ξεχάσουν τις κόντρες τους και τις εχθρες τους...να τον σέβονται, οταν δηλώνει την συμμετοχή του και οχι να ψάχνειτο τηλ του 'κάθε' Λώρη για να δει αν παρέλαβαν την συμμετοχή του... ή τον εγγραψαν στα μαυρα κατάστοιχα μιας και το Δημόσιο-ΕΛΠΑ τον εχει χεσμένο...Γιατι δλδ, σε ολους τους αγώνες οι συμμετοχές κλείνουν στις 8 ή 9 το βράδυ και στον Αγώνα τις ΕΛΠΑ να κλείνουν στις 4 και 5?
Εδω εισαι (για αλλη μια φορα) λαθος. Οι συμμετοχες εκλειναν την Παρασκευη 17 Αυγουστου στις 21.00 και σε διαβεβαιω οτι καποιος (εγω) ημουν εκει απο τις 14.00 εως τις 21.30. Εχεις κατσει ποτε σε ενα γραφειο 17 Αυγουστου (που ολοι ειναι στις παραλιες και στα μπαρακια) σε ενα γραφειο να περιμενεις ποτε θα καπνισει στον καθενα να παρει τηλεφωνο, να δεις την γλυκα ?
Η παραραταση της ληξης των συμμετοχων, εληγε σημερα στις 17.00 (και παλι ημουν εκει μεχρι τις 17.15') και αυτο διοτι ο χρονος για να τυπωθουν Road Book- νουμερα-αυτοκολλητα-καρτελακια, ωστε να ειναι ολα ετοιμα μεθαυριο στις 18.00 για τον Τεχνικο Ελεγχο, ειναι ηδη πολυ λιγος.
Δεν υπάρχουν δυο χριστιανοί που να μπορούν περιμένουν και να απαντούν στα τηλέφωνα? Εστω να γίνει και μια προσωρινή εκτροπή κλήσης βρε αδερφέ? Ολα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες και δείχνουν αξιοπρέπεια...
πόσο κοστίζουν γαμώτο ολα αυτά?
Κοστιζουν, οτι ο οργανωτης για αλλη μια φορα θα 'Μπει μεσα' διοτι οι αγωνιζομενοι δεν τιμησαν τον αγωνα του.
Εδω θα το πω το παραπονο μου βρε παιδια.
Οργανωθηκε ενας αγωνας φρεσκος σε καινουργια διαδρομη, με ονομα βαρυ σαν ιστορια (μεχρι και ταινια με τον Τζανετακο εχει γυριστει στην Ριτσωνα).
Ειναι διπλα στο σπιτι σας.
Το κοστος ειναι το ελαχιστο δυνατον.
Οταν ανακοινωθηκε ο αγωνας, ολοι μου ελεγαν οτι 'τετοιο αγωνα δεν τον χανω με τιποτα' !!!
Που εισαστε τωρα ???
'el-em'