-
Καλημέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να αγοράσω τις επόμενες ημέρες ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα Suzuki Vitara 1.6 2001 μοντέλο με υγραέριο, 5θυρο έκδοση JLX Exclusive.
Ο κύριος λόγος αγοράς είναι η τετρακίνηση καθώς και η επίπεδη μεγάλη οροφή μιας και θέλω να μεταφέρω 4 καγιάκ (5μ και 20εκ στο μήκος, 27 κιλά έκαστος). Όσο και να έψαξα στο δίκτυο δεν μπόρεσα να βρω το μέγιστο βάρος που δίνει ο κατασκευαστής στην οροφή. Έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει σχετικά;
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Σκέφτομαι να αγοράσω τις επόμενες ημέρες ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα ένα Suzuki Vitara 1.6 2001 μοντέλο με υγραέριο, 5θυρο έκδοση JLX Exclusive.
Ο κύριος λόγος αγοράς είναι η τετρακίνηση καθώς και η επίπεδη μεγάλη οροφή μιας και θέλω να μεταφέρω 4 καγιάκ (5μ και 20εκ στο μήκος, 27 κιλά έκαστος). Όσο και να έψαξα στο δίκτυο δεν μπόρεσα να βρω το μέγιστο βάρος που δίνει ο κατασκευαστής στην οροφή. Έχει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο να μου πει σχετικά;
Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ
-
Συνήθως το επιτρεπόμενο βάρος για τις σχάρες είναι μεταξύ 50 και 100 κιλά ανάλογα με τον κατασευαστή του αυτοκινήτου και τηε σχάρας. Μπές στο site της THULE και ψάξε για σχάρες για VITARA. Εκεί θα αναφέρει το επιτρεπόμενο βάρος για να πάρεις μια ιδέα.
-
Δεν αναφέρει πουθενά το βάρος για το συγκεκριμένο μοντέλο, αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζω είδη.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
-
Ασχετα με το ποσο αντεχει η οροφη,ειναι πολυ επικινδυνο να κουβαλας τοσο βαρος εκει ψηλα.
Επιτρεπόμενο βάρος σε οροφή Vitara 1.6 JLX 1600cc 2001