-
Ναι.Δεν εχει καμια θεαματικη στροφη η τιποτα τετοιο αλλα χορταινει το ματι σου.το βλεπεις 2 λεπτα σχεδον..
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Για να παρακολουθήσω την ss5 στο Κεφαλάρι,το Σάββατο, τί ώρα πρέπει να είμαι εκεί??9.30 το αργοτερο να χεις στηθει...
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Για να παρακολουθήσω την ss5 στο Κεφαλάρι,το Σάββατο, τί ώρα πρέπει να είμαι εκεί??Το πρωι λες ετσι???
Ναι το πρωί.Έχει και το απόγευμα στο Κεφαλάρι;
Ναι.10:33 το πρωτο σκελος και 17:20 το δευτερο.
http://www.youtube.com/watch?v=GDsPyTPH2kI Αξιζει να παςΕιναι ωραιο σημειο για να μετρας split με το χερι κιολας... φαινονται η διαφορες μεταξυ των οδηγων...
-
Σωστος ο Ορεστης.Εσυ που θα εισαι?
-
Στο ίδιο σημείο θα βρίσκομαι και εγώ! Μετράει αρκετά απ'ότι είδα! Οπότε αναμένουμε το Σάββατο!
-
Θα ειστε εκει που ειναι το βιντεο??Να τα πουμε απο κοντα αμα ειναι..
-
Εγω θα μαι στον τερματισμο στα Ζηρεια 1, και στην προσβαση 2 στο Κεφαλαρι 2.
-
Εγω σιγουρα Κεφαλλαρι το απογευμα και ισως το πρωι ζηρεια αλλα δυσκολο..
-
Ποιά η διαφορά το πρωί από το απόγευμα, δεν έχω καταλάβει; Πρώτη φορά τυγχάνει να πάω σε wrc...
Αν κάποιος μπορεί ας δώσει διευκρινιστικές πληροφορίες! Στο Κεφαλάρι θέλω να πάω στο σημείο που αναφέρατε αλλά ποτέ; πρωί η απόγευμα;;; -
Δεν αλλαζει κατι.Και πρωι και απογευμα ειναι.Σου ειπα τις ωρες!
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Ποιά η διαφορά το πρωί από το απόγευμα, δεν έχω καταλάβει; Πρώτη φορά τυγχάνει να πάω σε wrc...
Αν κάποιος μπορεί ας δώσει διευκρινιστικές πληροφορίες! Στο Κεφαλάρι θέλω να πάω στο σημείο που αναφέρατε αλλά ποτέ; πρωί η απόγευμα;;;Το σαββατο τα αυτοκινητα περνανε απο τις 4 ειδικες διαδρομες 2 φορες. Μεταξυ των 2 περασματων πηγαινουν στο λουτρακι οπου επισκευαζονται μεσα σε μιση ωρα. Αυτα..
-
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια.
Τα πηδήματα στην Qualifying Stage σε ποιο σημείο της ειδικής είναι; Είναι αριστερά (=πριν) από την Πρόσβαση 1; Επίσης, η Πρόσβαση 2 έχει κάτι αξιόλογο;
Τα πρώτα 3,30 λεπτά του βίντεο στο Κεφαλάρι σε ποιο χιλιόμετρο είναι; Είναι κοντά σε κάποια Πρόσβαση;
Ευχαριστώ πολύ!
Youtube Video -
Ο χρήστης logist έγραψε:
Τα πρώτα 3,30 λεπτά του βίντεο στο Κεφαλάρι σε ποιο χιλιόμετρο είναι; Είναι κοντά σε κάποια Πρόσβαση;
Ευχαριστώ πολύ!
Youtube Videoγια να φτασεις εκει περπατας 1,7χλμ απο την προσβαση2 προς την αφετηρια
στο 3:40 αρχιζει η αριστερη στροφη που θα βλεπεις το μπασιμο της
στο 3:48 βρισκει στο γεφυρακι και εσυ καθεσαι στο 3:53 αριστερα
http://www.youtube.com/watch?v=Bx022RVU ... ure=relmfuπροσβαση2 στο 4:43
-
[quote='logist']Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια.
Τα πηδήματα στην Qualifying Stage σε ποιο σημείο της ειδικής είναι; Είναι αριστερά (=πριν) από την Πρόσβαση 1; Επίσης, η Πρόσβαση 2 έχει κάτι αξιόλογο;
Τα πηδηματα στην QS ειναι λιγα μετρα με την προσβαση 2 αλλα για να πας απο την προσβαση 2 πρεπει να εχεις 4χ4 η κατι αντιστοιχο.Αλλιως πας απο τν προσβαση 1 παρκαρεις οικισμο αγιας ειρηνης και περπατας για λιγο.(ετσι το εκανα εγω το 11 και ετσι και φετος) -
Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης TeoNOKIA έγραψε:
Αν κάποιος μπορεί ας δώσει διευκρινιστικές πληροφορίες! Στο Κεφαλάρι θέλω να πάω στο σημείο που αναφέρατε αλλά ποτέ; πρωί η απόγευμα;;;Το σαββατο τα αυτοκινητα περνανε απο τις 4 ειδικες διαδρομες 2 φορες. Μεταξυ των 2 περασματων πηγαινουν στο λουτρακι οπου επισκευαζονται μεσα σε μιση ωρα. Αυτα..
Ωραίος! Thanks!
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Τα πηδηματα στην QS ειναι λιγα μετρα με την προσβαση 2 αλλα για να πας απο την προσβαση 2 πρεπει να εχεις 4χ4 η κατι αντιστοιχο.Αλλιως πας απο τν προσβαση 1 παρκαρεις οικισμο αγιας ειρηνης και περπατας για λιγο.(ετσι το εκανα εγω το 11 και ετσι και φετος)
O οικισμός Αγίας Ειρήνης έχει ασφάλτινο δρόμο ;
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Τα πηδηματα στην QS ειναι λιγα μετρα με την προσβαση 2 αλλα για να πας απο την προσβαση 2 πρεπει να εχεις 4χ4 η κατι αντιστοιχο.Αλλιως πας απο τν προσβαση 1 παρκαρεις οικισμο αγιας ειρηνης και περπατας για λιγο.(ετσι το εκανα εγω το 11 και ετσι και φετος)
Ναι ειναι ασφαλτινος ολος ο δρομος μεχρι εκει.παρκαρεις και μετα απο 50 μετρα εισαι στην ειδικη.http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/sp ... arth-2013/ Μπες εδω και δες.Ειναι η access 2
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Ναι ειναι ασφαλτινος ολος ο δρομος μεχρι εκει.παρκαρεις και μετα απο 50 μετρα εισαι στην ειδικη.http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/sp ... arth-2013/ Μπες εδω και δες.Ειναι η access 2
Σε ευχαριστώ πολύ. Έτσι θα κάνω.
Και άλλη μια ερώτηση: Από Κεφαλάρι, πόση ώρα είναι περίπου για Κλένια/Μυκήνες;
-
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Και άλλη μια ερώτηση: Από Κεφαλάρι, πόση ώρα είναι περίπου για Κλένια/Μυκήνες;
Κεφαλαρι -Ασπροκαμπος -Νεμεα -Αγ. Βασιλειος τα υπολογιζω γυρω στα 40 με 45 χιλιομετρα .....Αν θες να πας Μυκηνες προσθεσε αλλα 13-15,αν παλι θες Κλενια περιπου τοσα πρεπει να΄ναι και απο αυτη τη μερια.....Ο δρομος δεν εχει πια τη παλια κινηση αλλα νταλικες και τρακτερ κυκλοφορουν και εκει....
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...