-
Ο χρήστης canislupus έγραψε:
Στο 'Κεφαλάρι', λες για τη στροφή στο 5.20'' του βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=4k1MlZrduUQ
τίποτα το φοβερό. Λίγο παρακάτω παραλίγο να καταστραφεί ο Πέτρος (ξάκρισε όμως στο δρόμο της κοπάνας Νο2 αριστερά και τη γλίτωσε)Ημουν περισι σε αυτο το σημειο στο απογευματινο περασμα. Βρεθηκα κατα λαθος, ηθελα να παω στη προσβαση 3 αλλα εχασα τη στροφη. Μεγαλο ξενερωμα.. Βεβαια ψιχαλιζε και ισως μπαινανε πιο δυστακτικα, αλλα σιγουρα δεν ειναι οπως το φανταζεσαι.
Πιό όμορφο σημείο είναι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=koAoP5GuDIM
όπου φτάνεις από την κοπάνα Νο 4 (καλό χώμα) αριστερά σε 15 λεπτά περπάτημα. Μοιάζει λίγο με στάδιο με τον κόσμο πάνω στην πλαγιά και είναι όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα .
Στη διαδρομή για να φτάσεις μπορείς να προτιμήσεις και το εσωτερικό αριστερής στροφής πάνω σε χάσιμο με επιδέξια τοποθέτηση από πριν (και τη ρόδα μπροστά στα μάτια σου!)(Αν όμως δεν έχεις πάει ποτέ στην πλαγιά πάνω από το χωριό Κεφαλάρι, να πας, είναι το πιο όμορφο τοπίο του αγώνα)
Προπερσι πηγα ακριβως σ αυτα τα 2 σημεια που λες!!! Ωραιο θεαμα, αλλα μου φανηκαν αποστειρωμενα γιατι βρισκεσαι σχετικα μακρια απο το δρομο.
Μ' αρεσουν τα σημεια που σχεδον αγγιζεις τα αυτοκινητα και τρως ολη τη σκονη και τη βενζινιλα στη μαπα...Το σαββατο εχω κατι βαφτισια το απογευμα οποτε προλαβαινω μονο ενα περασμα. Μου αρεσε το video απο την προσβαση 4. Το σημειο πανω απο το Κεφαλαρι ειναι προσβαση 1; Ποιο να προτιμισω; Εχετε κανενα video απο την προσβαση 1;
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Απο τον Αθανασσουλα φαινεται βαρετο γιατι δεν εχει μαζεψει χιλιομετρα απο πριν και φρεναρει παρα πολυ φυλαγμενα για τη στροφη... Νομιζεις οτι οι μεγαλοι θα φτασουν στα φρενα με λιγοτερα απο 180 χλμ/ωρα, και θα χαριστουν εστω και 2 μετρα? Βγαινουν απο συνδυασμο γρηγορων στροφων κι εχουν 600 μετρα μπροστα τους με 2 σπασιματα με τερμα γκαζι λογικα...
Θα κατσω 30-40 μετρα πριν την στροφη απο την εξωτερικη πλευρα. Μου φαινεται πολυ καλα, ακριβως πριν τα τελευταια φρενα για την τοποθετηση, και βλεπεις και ολη τη στροφη μεχρι την εξοδο σχεδον. (πρεπει να χει μικρο βουναλακι ο δρομος εκει ή ο Αθανασουλας διορθωσε λογω δικου του χειρισμου στην εισοδο?) Δεν εχω ξαναδει τοσο γρηγορο κομματι, ουτε τοσο γρηγορη στροφη. Παντα πηγαινα σε τεχνικα αργα κομματια...Βέβαια δεν έχει σχέση η ταχύτητα του s2000 με τα WRC, το έβαλα ενδεικτικά για να φανεί το σημείο, γιατί δε βολεύει και πολύ το μέρος για να σταθείς.
Αν ψάχνεις κάτι σαν αυτό που περιγράφεις, θα πρέπει να κλειστείς μέσα στο οροπέδιο στο 'Κεφαλάρι' ή στο (απόλυτο κατ εμένα μέρος του αγώνα) οροπέδιο στη 'Ζήρεια' . Παρόμοια και η στροφή στη (δύσκολη) κοπάνα 1Α της ss1(το σημείο με τη 'στιγμή' του Πέτρου τελικά ήταν στο Γυμνό - στο 8.40''
http://www.youtube.com/watch?v=Fz0uHqgYORQ ) -
Πιό όμορφο σημείο είναι αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=koAoP5GuDIM
όπου φτάνεις από την κοπάνα Νο 4 (καλό χώμα) αριστερά σε 15 λεπτά περπάτημα. Μοιάζει λίγο με στάδιο με τον κόσμο πάνω στην πλαγιά και είναι όλοι μαζί μια ωραία ατμόσφαιρα .
Στη διαδρομή για να φτάσεις μπορείς να προτιμήσεις και το εσωτερικό αριστερής στροφής πάνω σε χάσιμο με επιδέξια τοποθέτηση από πριν (και τη ρόδα μπροστά στα μάτια σου!)(Αν όμως δεν έχεις πάει ποτέ στην πλαγιά πάνω από το χωριό Κεφαλάρι, να πας, είναι το πιο όμορφο τοπίο του αγώνα)
Προπερσι πηγα ακριβως σ αυτα τα 2 σημεια που λες!!! Ωραιο θεαμα, αλλα μου φανηκαν αποστειρωμενα γιατι βρισκεσαι σχετικα μακρια απο το δρομο.
Μ' αρεσουν τα σημεια που σχεδον αγγιζεις τα αυτοκινητα και τρως ολη τη σκονη και τη βενζινιλα στη μαπα...' τρως ολη τη σκονη και τη βενζινιλα στη μαπα' ?
Έτσι εε?
Δεν περιγράφω άλλο ('το εσωτερικό αριστερής στροφής πάνω σε χάσιμο με επιδέξια τοποθέτηση από πριν (και τη ρόδα μπροστά στα μάτια σου!)')
Απλά βλ. Λεμπ στο 40'' του βίδεου:
http://www.youtube.com/watch?v=IbDI4qi99xc
από το εν λόγω σημείο.. -
Ο χρήστης TeoNOKIA έγραψε:
Το σαββατο εχω κατι βαφτισια το απογευμα οποτε προλαβαινω μονο ενα περασμα. Μου αρεσε το video απο την προσβαση 4. Το σημειο πανω απο το Κεφαλαρι ειναι προσβαση 1; Ποιο να προτιμισω; Εχετε κανενα video απο την προσβαση 1;
Αν πας σε ένα μόνο σημείο, αξίζει το Κεφαλάρι στην αρχή, από το χωριό. Τα βλέπεις πολύ περισσότερο και xορταίνεις.
Αυτή είναι η πρόσβαση 1:
Youtube Videoαλλά αξίζει να το αφήσεις στο χωριό και να ανέβεις με τα πόδια στην απότομη πλαγιά όσο πιο πάνω μπορείς:
Youtube Video -
Ο χρήστης canislupus έγραψε:
Το σαββατο εχω κατι βαφτισια το απογευμα οποτε προλαβαινω μονο ενα περασμα. Μου αρεσε το video απο την προσβαση 4. Το σημειο πανω απο το Κεφαλαρι ειναι προσβαση 1; Ποιο να προτιμισω; Εχετε κανενα video απο την προσβαση 1;
Αν πας σε ένα μόνο σημείο, αξίζει το Κεφαλάρι στην αρχή, από το χωριό. Τα βλέπεις πολύ περισσότερο και xορταίνεις.
Αυτή είναι η πρόσβαση 1:
Youtube Videoαλλά αξίζει να το αφήσεις στο χωριό και να ανέβεις με τα πόδια στην απότομη πλαγιά όσο πιο πάνω μπορείς:
Youtube VideoΑυτο μαλλον θα κανω. Βεβαια όσο απομακρύνεσαι απο τη προσβαση κλεινεσαι και μετα αντε να φυγεις.. Λεω μετα να παω Λουτρακι για το service και μετα πισω Αθηνα..
Για τη Κυριακη τι λετε;
-
http://www.youtube.com/watch?v=GDsPyTPH2kI να το σημειο στο κεφαλαρι.Εγω ολες τις χρονιες εκει εχω παει.πραγματικα αξιζει να πας αν δεν εχεις παει...
-
Στο σημειο στο 9.40 με 9.55 του βιντεο του Αθανασουλα, φαινεται ενδιαφερον. Βλεπεις για πολυ ωρα, αργο κομματι, και η αριστερη παρατεταμενη που κλεινει στο τελος φαινεται λιγο επικινδυνη. Το εβαλα κι αυτο στα υποψηφια...
-
Καλημερα...Κοιτα για αυτο το σημειο δεν νομιζω να φτανει μεχρι εκει γιατι το 2009 που ειναι το βιντεο η ειδικη ηταν 24,15 km και το 11 και το 12 εγινε 18,4....
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Καλημερα...Κοιτα για αυτο το σημειο δεν νομιζω να φτανει μεχρι εκει γιατι το 2009 που ειναι το βιντεο η ειδικη ηταν 24,15 km και το 11 και το 12 εγινε 18,4....Aυτο το σημειο ειναι αρκετα πριν το καλο σημειο στο κεφαλαρι στην προσβαση 3,4 δε θυμαμαι ποια... Αρα ειναι μεχρι εκει σιγουρα!
-
Τοτε μας μπερδεψε το βιντεο που δεν παει μεχρι το τελος...
-
Καλημερα...Κοιτα για αυτο το σημειο δεν νομιζω να φτανει μεχρι εκει γιατι το 2009 που ειναι το βιντεο η ειδικη ηταν 24,15 km και το 11 και το 12 εγινε 18,4....
Aυτο το σημειο ειναι αρκετα πριν το καλο σημειο στο κεφαλαρι στην προσβαση 3,4 δε θυμαμαι ποια... Αρα ειναι μεχρι εκει σιγουρα!
Η περσυνη προσβαση 3 ειναι στο 9.15 του βιντεο του Αθανασσουλα,εκει που αλλαζει χρωμα το χωμα......
-
Αρα ειναι αυτο που σου ειπα δεν παει το βιντεο μεχρι τελος.παντως και στην αρχη πανω απο το χωριο που παω εγω αξιζει αν δεν εχεις παει.βλεπεις πολυ ωρα..
-
καλημερα,μπορειτε να μου συστησετε 1 μερος οπου θα περνουν με σπασμενη 5η-6η με ελαφρυ drift καθως και την προσβαση του.Βαρεθηκα τ'αργα κοματια 2ης-3ης επισης αν καποιος ξερει και που θα φαμε κανα χοντρο μετα καλοδεχουμενος.Ευχαριστω.
-
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
καλημερα,μπορειτε να μου συστησετε 1 μερος οπου θα περνουν με σπασμενη 5η-6η με ελαφρυ drift καθως και την προσβαση του.Βαρεθηκα τ'αργα κοματια 2ης-3ης επισης αν καποιος ξερει και που θα φαμε κανα χοντρο μετα καλοδεχουμενος.Ευχαριστω.http://www.youtube.com/watch?v=GDsPyTPH2kI σου κανει αυτο???
-
Youtube VideoΤο σημειο στο 37' ξερουμε που ειναι?
Ειναι στην ειδικη λουτρακι νομιζω..Εκει που εφυγε περυσι ο Νasser...
-
Youtube VideoΤο σημειο στο 37' ξερουμε που ειναι?
φετος ειναι με αναποδη φορα
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
καλημερα,μπορειτε να μου συστησετε 1 μερος οπου θα περνουν με σπασμενη 5η-6η με ελαφρυ drift καθως και την προσβαση του.Βαρεθηκα τ'αργα κοματια 2ης-3ης επισης αν καποιος ξερει και που θα φαμε κανα χοντρο μετα καλοδεχουμενος.Ευχαριστω.Το σπασιμο μετα την προσβαση 2 στα Ζηρεια... Εχει 1 χλμ ευθεια πριν, τελικιασμενοι θα ερχονται.
-
Αλλα ειναι πολυ σκληρος ο δρομος στην προσβαση2.μονο με 4χ4 η enduro.Οσο για το λουτρακι οντως ειναι αναποδα φετος και δεν ξερω αν περναει απο εκει...
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Αλλα ειναι πολυ σκληρος ο δρομος στην προσβαση2.μονο με 4χ4 η enduro.Οσο για το λουτρακι οντως ειναι αναποδα φετος και δεν ξερω αν περναει απο εκει...Η προσβαση 1 στη Ζηρεια ειναι η κακη που χρειαζεται 4χ4. Η 2 ειναι καλος χωματοδρομος.
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...