-
Ναι καταλαβα.Εκει που λες εσυ στην 2 πως ειναι??
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Ναι καταλαβα.Εκει που λες εσυ στην 2 πως ειναι??Στο 5.30 ειναι η προσβαση.
-
ωραιο κομματι..τις υπολοιπες μερες για που λες?
-
ωραιο κομματι..τις υπολοιπες μερες για που λες?Κινετα στην κλασσικη προσβαση 3... Εχει μερικες φουρκετες με ασφαλτο εκει, πλακα θα χει.
Youtube VideoΚυριακη δε πηγαινω το σιχαινομαι το Λουτρακι.
-
Και εγω για εκει ελεγα αλλα θα εχει πολυ κοσμο ειδικα το βραδυ και δεν θα βλεπεις τιποτα...και θα μπω στην τελευταια πριν τον τερματισμο και θα περπατισω λιγο μεσα..Σαββατο κεφαλαρι και εγω και Κυριακη λουτρακι(αν και ποτε δεν μου αρεσει η κυριακη επειδη τελειωνει).Α και πεμπτη πρωι Shakedown
-
Και εγω για εκει ελεγα αλλα θα εχει πολυ κοσμο ειδικα το βραδυ και δεν θα βλεπεις τιποτα...και θα μπω στην τελευταια πριν τον τερματισμο και θα περπατισω λιγο μεσα..Σαββατο κεφαλαρι και εγω και Κυριακη λουτρακι(αν και ποτε δεν μου αρεσει η κυριακη επειδη τελειωνει).Α και πεμπτη πρωι ShakedownΑπογευμα θα παω στην Κινετα... Βραδυ σπιτι για νανι...
Δε θα παω στις 2 κλασσικες φουρκετες... Πιο πανω εχει αλλη 1 κλειστη ωραια φαινεται. -
Δεν θα κατσεις νυχτερινη??κοιμησου απο το απογευμα καλυτερα μην πας καθολου..
-
Δεν θα κατσεις νυχτερινη??κοιμησου απο το απογευμα καλυτερα μην πας καθολου..Μπα, σιγα τωρα στη νυχτερινη δε βλεπεις τιποτα... 2 πυρωμενα φρενα και μια εξατμιση? Ενταξει εντυπωσιακο θα ειναι αλλα προτιμαω να την παλευω το Σαββατο!!!
-
Παιδια θελω πληροφοριες για το τελευταιο κοματι ζηρεια εμαθα οτι εναι κατηφορικο γρηγορο εχει υποψην κανενας πληροφορειες;
-
Λιγο η ατμοσφαιρα,λιγο τα φρενα,λιγο ολα ειναι κατι ξεχωριστο...Εγω δεν ξερω απο ζηρεια φιλε μου..
-
Απο το Καισαρι ειναι η 4η προσβαση.....Ορεστη θα σε συμβουλευα να αφησεις το πολυ καλο αυτοκινητο στο σπιτι και να βρεις ενα απλα καλο...Εγω περσυ με φοκους περασα ανετα απο την 2 (και ακομα καλυτερα απο την 3) απο ολα τα ψιλοεμποδια που ειναι φυσικο να υπαρχουν σε ενα επαρχιακο χωματοδρομο......
Οσο για αν αξιζουν ,δεν ξερω γιατι εν τελει στον αγωνα πηγα αλλου...... -
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=QIu-tbaCPSA
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!λογικά το σημείο που λες στο 0,25 πρεπει να ειναι αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=cyCEjgQWvQM σωστα? πολυ ενδιαφέρον παντως.
Πω πω ολα τα λεφτα αυτο το σημειο. Εχει x,y,z κανεις;;;;
-
για το πρώτο βίντεο ξέρω ακριβώς χψ για το δεύτερο δεν ξέρω ακριβώς αλλά στο βίντεο στα σχόλια λέει που είναι.σε ενδιαφέρει το πρώτο να δώσω συντεταγμένες?(το πρώτο βίντεο είναι σε άλλο σημείο από το δεύτερο)
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
για το πρώτο βίντεο ξέρω ακριβώς χψ για το δεύτερο δεν ξέρω ακριβώς αλλά στο βίντεο στα σχόλια λέει που είναι.σε ενδιαφέρει το πρώτο να δώσω συντεταγμένες?(το πρώτο βίντεο είναι σε άλλο σημείο από το δεύτερο)Δωσε δωσε!
5ο χλκ λεει περιπου.. Αντε να το βρεις..
-
από georgeafe » 19/05/13 19:06
Παιδια θελω πληροφοριες για το τελευταιο κοματι ζηρεια εμαθα οτι εναι κατηφορικο γρηγορο εχει υποψην κανενας πληροφορειες;Μετα την λιμνη αρχιζει γρηγορο κατηφορικο κομματι με φουρκετες και πατημενες.
Politis N
-
Ο χρήστης canislupus έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!Στο οροπέδιο της Ζήρειας. Από την επίσημη κοπάνα 1 , προχωράς 2χλμ προς τη φορά του αγώνα και
1,5 χλμ παρακάτω η 2η καμπή μόλις αρχίζει να μπαίνει στο ελατόδασος.εκει που εχω κυκλωσει ειναι το σημειο?
-
http://www.youtube.com/watch?v=QIu-tbaCPSA ΤΟ Ο,25 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ είναι εδώ
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Γνωρίζει κανείς σε ποιο χλμ βρίσκεται η στροφή στο 0,25 και η στροφή στο 0,30(η ειδική είναι η ζήρεια).ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ!!Στο οροπέδιο της Ζήρειας. Από την επίσημη κοπάνα 1 , προχωράς 2χλμ προς τη φορά του αγώνα και
1,5 χλμ παρακάτω η 2η καμπή μόλις αρχίζει να μπαίνει στο ελατόδασος.εκει που εχω κυκλωσει ειναι το σημειο?
Ναι ΤΣΑΚΑΛΙ είσαι
-
Θελει περπατημα 3,5χλμ περιπου
-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Θελει περπατημα 3,5χλμ περιπουΑν δε βρεις ποδηλατο ή μηχανακι δε βγαινει φιλε... Θα χασεις ΟΛΗ την ημερα, η ειδικη ειναι μεσημερι, δε θα προλαβεις να πας σε καμια αλλη ειδικη.
Απο το Καισαρι ειναι η 4η προσβαση.....Ορεστη θα σε συμβουλευα να αφησεις το πολυ καλο αυτοκινητο στο σπιτι και να βρεις ενα απλα καλο...Εγω περσυ με φοκους περασα ανετα απο την 2 (και ακομα καλυτερα απο την 3) απο ολα τα ψιλοεμποδια που ειναι φυσικο να υπαρχουν σε ενα επαρχιακο χωματοδρομο......
Οσο για αν αξιζουν ,δεν ξερω γιατι εν τελει στον αγωνα πηγα αλλου......Ειναι ενος φιλου που εχει πορωθει να παμε με το δικο του... Εγω κανονικα ενα Seat Ibiza εχω, με την σκληρη αναρτηση βεβαια, αλλα περναει απο χωματοδρομους δεν ειναι χαμηλωμενο, δεν εχει προβλημα.
Παιδια θελω πληροφοριες για το τελευταιο κοματι ζηρεια εμαθα οτι εναι κατηφορικο γρηγορο εχει υποψην κανενας πληροφορειες;
Η προσβαση 3 βγαζει σε ενα ωραιο κατηφορικο κομματι με φουρκετες, απο τα highlight του αγωνα.
Eδω.
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...