-
Ό,τι λέει ο τίτλος!
Ο ενισχυτής είναι ο Phoenix Gold Tantrum 600.4 και το subwoofer είναι το Ice Storm 130 της Mac Audio.
Οι λόγοι που τα δίνω είναι αφενός μεν γιατί δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ (το υπόλοιπο setup του αυτοκινήτου είναι αδύναμο και σε περιορίζει στο να ρυθμιστεί για ποιοτικό ήχο, χώρια που με πιάνει ούτως ή άλλως το κεφάλι μου όταν ακούω για πολλή ώρα μουσική στο αυτοκίνητο), αφετέρου δε διότι πιάνουν αρκετό χώρο στο (κατά τα λοιπά αχανέστατο) πορτμπαγκάζ.
Τι ζητάω;
Τέσσερα εικοσάρικα για τον ενισχυτή.
Τέσσερα εικοσάρικα για το subwoofer.
Τρία πενηντάρικα και για τα δύο.
Μόνο από Αττική για να γίνει συνάντηση, εκτός αν κάποιος βόρειος επιθυμεί συνάντηση στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (να ξέρω να τα πάρω μαζί μου) για να τα πάρει. -
Ό,τι λέει ο τίτλος!
Ο ενισχυτής είναι ο Phoenix Gold Tantrum 600.4 και το subwoofer είναι το Ice Storm 130 της Mac Audio.
Οι λόγοι που τα δίνω είναι αφενός μεν γιατί δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ (το υπόλοιπο setup του αυτοκινήτου είναι αδύναμο και σε περιορίζει στο να ρυθμιστεί για ποιοτικό ήχο, χώρια που με πιάνει ούτως ή άλλως το κεφάλι μου όταν ακούω για πολλή ώρα μουσική στο αυτοκίνητο), αφετέρου δε διότι πιάνουν αρκετό χώρο στο (κατά τα λοιπά αχανέστατο) πορτμπαγκάζ.
Τι ζητάω;
Μόνο από Αττική για να γίνει συνάντηση, εκτός αν κάποιος βόρειος επιθυμεί συνάντηση στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (να ξέρω να τα πάρω μαζί μου) για να τα πάρει. -
Ό,τι λέει ο τίτλος!
Τι ζητάω;
Εχμ... Up!
-
Πάμε μία πάνω!
Οι τιμές είναι φυσικά συζητήσιμες. -
-
-
-
-
-
-
Ό,τι λέει ο τίτλος!
Τι ζητάω;
ΔΥΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ!
Εναλλακτικά δέχομαι ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ, ΠΕΝΤΕ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ, ΔΕΚΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ, ΕΙΚΟΣΙ ΤΑΛΙΡΑ ή και συνδυασμό αυτών.
Πρέπει να φύγουν από το χώρο που βρίσκονται αλλιώς με βλέπω να τα βάζω στο αυτοκίνητο και να τα περιφέρω χωρίς να χρησιμοποιούνται... -
-
Up!
-
-
Up!
-
Up!
-
-
Ένα ακόμη up και για τα συμπράγκαλα αυτά.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ενισχυτής και subwoofer