-
Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο πρίν κανά χρόνο απο εταιρεία στα Βόρεια Προάστια (μεγάλη εταιρεία με 5 ώροφο κτρίριο και service)
Το θέμα είναι οτι είχε χαλασμένη ηλιοροφή και κλειδαριά. Μου το φτιάξανε και καλά αλλά σε μία επίσκεψη που έκανα στην αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου μου διαπίστωσαν φοβερές κακοτεχνίες και 'λαμογιές'.
Το κόστος για την επιδιόρθωση ξεπερνά τα 1000 €
Μπορώ να προστατευτω? Η αντιμετ5ώπισή τους ήταν απαράδεκτη πάντοτε, να σκεφτείτε στην αρχή μου ζήτησαν να πληρώσω την προβληματική ηλιοροφή μισή-μισή.όποια γνώμη καλοδεχούμενη
-
Καλησπέρα σε όλους, αγόρασα ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο πρίν κανά χρόνο απο εταιρεία στα Βόρεια Προάστια (μεγάλη εταιρεία με 5 ώροφο κτρίριο και service)
Το θέμα είναι οτι είχε χαλασμένη ηλιοροφή και κλειδαριά. Μου το φτιάξανε και καλά αλλά σε μία επίσκεψη που έκανα στην αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου μου διαπίστωσαν φοβερές κακοτεχνίες και 'λαμογιές'.
Μπορώ να προστατευτω? Η αντιμετ5ώπισή τους ήταν απαράδεκτη πάντοτε, να σκεφτείτε στην αρχή μου ζήτησαν να πληρώσω την προβληματική ηλιοροφή μισή-μισή.όποια γνώμη καλοδεχούμενη
-
-
για ποια εταιρεια μιλας,,,? για τι αμαξι..? ..υπαρχουν καποιες που και καλα πουλανε εγγυημενα, ελεγμενα σε 92 σημεια και δεχονται επιστροφες εντος χ ημερων αν δεν μεινεις ευχαριστημενος...αν το αμαξι που πηρες ειναι καλο και σε σουπερ καλη τιμη, παλι εισαι κερδισμενος...αν ειναι της σειρας και στα νουμερα της αγορας, τοτε εχεις δικηο να τσαντιζεσαι.
Εγω παντως προτιμω παντα μεταχ και παιρνω το πιο φτηνο μαλιστα απο τις επιλογες μου, και παζαρι κανω, ωστε αν βγει ζημια να μη τα κλαιω χ 2.
Για δωσε πληροφ τι και πως...
Δικαιουσαι σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να ζητησεις με εξωδικο αναστροφη πωλησης...μιλα με δικηγορο αν νομιζεις οτι εχεις **σοβαρο πατημα **και δεν εισαι απλα ξενερωμενος με την αντιμετωπιση και την οροφη...
επιπλεον μπορεις να αναφερεις την εταιρεια που το πηρες...(θα τσουξει αυτο)...ειδικα αν ειναι διαφημιζομενη στην ΤιΒι
αν το θεμα σου λυθηκε μην δινεις συνεχεια και κυτταξε να χαρεις το αμαξακι σου...και την οροφη του
-
Βασικά μιλάω για την Auto Marin ΑΕ
απαράδεκτο service σε όλα. το θέμα είναι οτι δεν εχουν λυθεί τα προβλήματα. Να σκεφτείς απο την πρώτη ημέρα άναβε η ένδειξη κινητήτα και μετά απο 4 επισκέψεις για να λύσουμε το πρόβλημα ανγκάστικα και πήγα στην επίσημη αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου μου. Μου βρήκαν το πρόβλημα το οπο'ιο ήταν απλό, δείγμα οτι ούτε κάν το κοίταζαν το αμάξι. Όσες φορές το πήγα μου λέγανε 'βάλε κατοστάρα'Μιλάμε για μπάχαλο στο συνεργείο. Μου χάσανε το κλειδί του αμαξιού που κοστίζει 270 € και μου λέγανε οτι δεν γνωρίζουν τίποτα.
Όσο για την ηλιοροφή, εκεί είναι το αστείο. Το αγοράζω και διαπιστώνω το πρόβλημα και τότε το διαπίστωσαν και αυτοι!!!
και μου πρότειναν να το πληρώσουμε μισό-μισό!!!!!!!! μιλάμε για 10 ημερών αμάξι.Τελικά το 'φτιάξανε' αλλά και πάλι έκαναν προχειρη και ατζαμίδικη δουλειά και τώρα που οδηγώ είναι σαν να έχω όλο το δρόμο μέσα στο αμάξι απο άποψη θορύβου. όταν τοπ πήγα στην αντιπροσωπεία φρίξανε απο την κακοτεχνία. Πρόσθετα για να βάλουν την οροφή έχουν κάνει φαναρο-ζημιές που πρέπει να πληρώσω.
Sorry αλλά δεν πρόκειται να τους αφήσω, δεν κάνουν κανένα έλεγχο και σου πουλάνε το αμάξι για εγγύηση!!!!
Και είχαν το θράσος να μου πουν οτι και χάρη μου κάνανε που το φτιάξανε.
-
fιλε φανταστηκα οτι αυτη ειναι η εταιρεια για αυτο εγραψα διαφημιζομενη στην τιβι...οντως ειναι μπαχαλα και κυττανε πως να στα παρουν...τα κορακια. Ειναι κοινο μυστικο στους παροικουντες στην Ιερουσαλημ...
στη σελιδα τους γραφουν 'δικαιωμα επιστροφης χρηματων'....τσεκαρισε το αν ισχυει. Μην τους αφησεις.
Εχω να πω τα χειροτερα....μου πουλαγαν αμαξι ΙΜΠΡΕΖΑ του 06, 10000 ευρω και βρηκα ιδιο του 08 (2χρονια νεωτερο και νεο μοντελλο) στα 6300 απο εμπορο παλι (σφακιανακη). Οταν πηγαν να παρουν το δικο μου ανταλλαγη (7000) ειπαν ο.κ πριν καν το δουν, αρκει να επαιρνα το δικο τους στα 10000...Αγοραζουν φτηνα καθε σαπιο, το σενιαρουν και το πασαρουν για τεφαρικι..και ειναι τουλαχιστον 20% πιο ακριβοι, αλλα δυστυχως οπωςσ εσυ και παρολιγο και εγω τσιμπαμε στα κτιρια, βιτρινα, γυαλισμα, γραμματεις, γραβατες, κοστουμακια, γκομενακια...και λεμε, δεν μπορει σοβαροι θα ειναι με τοσες εγκαταστασεις, οργανωση..κλπ..αμ δεεεε...(τη βιτρινα ζητανε να πληρωσουμε, οχι το αμαξι).
Επι πλεον, πριν 2 χρονια μου επαιρναν το λαντ κρουισερ 8000 ενω αλλος εμπορος στην κηφησιας το πηρε 15000 και σε 2 βδομαδες το εδωσε 17000 (λογικο)...στην Ωτομαριν θελανε να το παρουν 8 και να το δωσουν 20....
Οι πωλητες τους ειναι θρασυτατοι και αγενεστατοι, μετα που θα τα παρουν...δεν μου διναν το αμαξι για τεστ ντραιβ αν δεν το επαιρνα πρωτα (ειχα παει με συζυγο και φιλο μου και αμαξι ανταλλαγης...τι αλλο θελανε να δουνε οτι ειχα σοβαρο ενδιαφερον)....τι να το κανω το τεστ ρε φιλε μετα που θα μου τα εχεις παρει..?....αυτο ειδα και εφυγα τρεχοντας
Το συστημα τους δουλευει ως εξης...αγοραζουν ενα αμαξι χ λεφτα. Η εταιρεια θελει χ+ψ κερδος. Ο διευθυντης θελει χ+ψ+ω, και ο πωλητης θελει χ+ψ+ω+ζ...και αμαξια που τα αγοραζουν 5000 τα πουλανε 10000 χωρις να τους νοιαζει τιποτα. Στους καιρους που ζουμε ενας σωστος εμπορος αρκειται στα 500-1000 κερδος, αρκει να φυγει γρηγορα. Οι πωλητες τους ζουν με τις προμηθειεσ αποκλειστικα, για αυτο ειναι ασυδοτοι..ο θανατοσ σου η ζωη μου.
Τα αμαξια δεν τα ξερουν..μονο ευρω ξερουν...ηθελε να δωσει σε φιλο μου φορεστερ αυτοματο και οταν του ειπα 'μα δεν εχει κοντα το αυτοματο'..εψαχνε να βρει τον λεβγιε για κοντα μιση ωρα (δεν τον βρηκε βεβαια, αφου το αυτοματο δεν εχει κοντα), και μεις τον αφηναμε να ψαχνει και ειχαμε ψοφησει στο γελιο...
Αλλη φορα, σε αλλον φιλο μου εδινε ΤΤ Αουντι πισωκινητο...και οταν στραβωσαμε και τον κραξαμε, λεει να παω να ρωτησω τον τεχνικο διευθυντη..ασε που δεν ηξερε αν εχει ESP.
Την τιμη τα επιτοκια τις δοσεις και το μπλα μπλα ποιηματακι ομως το ηξερε....'εμεις-εγγυηση-ατρακαριστο-20 φανοποιους εχω-σερβις-να σου κανω και ασφαλεια-'-κλπ παπαριες....σαπια δεν παιρνω οπως οι αλλοι...μωρε ολα τα παιρνει ο γυφτος, λες και θα βαλει αυτος την οικογενεια του μεσα.
Σε χωνει σε ενα δωματιακι και σε αφηνει κανα 20λεπτο μονο σου, οτι και καλα παει να δωσει μαχη με τον διευθυντη να πετυχει καλυτερους ορους για σενα...ενω τον ειδε η γυναικα μου να ειναι μονος εξω στο προαυλιο για τσιγαρο και καφε..ΘΕΑΤΡΟ
Κυττα να παρεις τα λεφτα σου, και ουτε απ εξω πια....
μιλα με δικηγορο σου για αντιστροφη πωλησης...
Θα τα παρεις εαν αποδειξεις οτι το προιον δεν ανταποκρινεται στο σκοπο για τον οποιο το αγορασεςαπ εξω κουκλα και μεσα πανουκλα...
Τα γραφω αυτα μπας και την γλυτωσουν καποιοι
-
Ευχαριστώ φίλε, σίγουρα θα τουθς τρέξω, ήδη τρέχει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στο ινστιτούτο καταναλωτών. Είναι μεγάλο μπάχαλο. Θα τπ ψάξω.
-
οι τυποι ειναι αρχαια ιστορια στον χωρο του αυτοκινητου.
ακρη δεν θα βγαλεις εχει τοσο καλα 'ψιλα γραμματα' που ειναι καλυμμένοι δυστυχώς
απλά απάτη
-
Δεν άντεχα να βλέπω στο ζάπινγκ αυτή τη νυφίτσα που παριστάνει τον ηθοποιό.
BTW, ισχύει η εγγύηση; Αν κοντεύει να λήξει, άμεσα εξώδικο με επίδοση. Μετά την πάροδο, δεν σε είδα, δεν σε ξέρω.
-
Η εγγύηση δεν ισχύει αλλά εγώ θα τους κυνηγήσω δικαστικά, έτσι για να καταλάβουν οτι δεν μπορεί να είναι τόσο ξεφτίλισμένοι.
Νομίζω και μετά την εγγύηση μπορείες να διεκδικήσεις αρκετά.
-
ειναι ψευτες....και απατεωνες.
Σε ολα τα φορα που επισκεπτομαι, καλη κουβεντα δεν εχω ακουσει, ολοι τους κραζουν...
μονο στη σελιδα τους εχουν σχολια πελατων με καλη γνωμη για αυτους που προφανως ειναι μαιμου.
Οταν τους εστειλα **κραχτικο μηνυμα **οχι μονο δεν το δημοσιευσαν αλλα ουτε καν τηλεφωνησαν (ειχα δωσει και κινητο μου) για διευκρινησεις...τοσο ξετσιπωτοι ειναι.ειναι γραμμη της εταιρειας οι πωλητες να κανουν μπανιο-ξυριζονται-σιδερωνονται για σαββατο πρωι που παει ο πιο πολυς κοσμος (ισως και οικογενειακως) να δει αμαξια ...τις αλλες μερες ειναι μεσα στη λιγδα, απλυτοι, τσαλακωμενοι και βρωμανε,
και οι φατσες τους ειναι πεζοδρομιακες με υφος χαρτοκλεφτη-απατεωνα-αλογομουρηζηταγε για εγκατασταση υγραεριου 2,000 ευρω σε 4-κυλινδρο οταν στην αγορα σε καλο ειδικευμενο μαγαζι η επωνυμη εγκατασταση με ιταλικο-ολλανδικο κιτ εχει 1300...τι να λεμε τωρα....ψαχνουν ασχετους, η πλουσιους, η κυριες αλλα κυριως καλοπιστους ανθρωπους....δυστυχως στην εποχη μας ειναι μειονεκτημα να εμπιστευομαστε τους αλλους και να μην ειμαστε πονηροι....**δεν θα με πειραξει καθολου να κλεισει αυτο το μαγαζι. **
Αν τους στειλεις ομως μηνυμα οτι δηθεν ενδιαφερεσαι για αγορα αμαξιου, σε 10 λεπτα σου τηλεφωνουν, τα κορακια...' κυριε Τασσο μου, περαστε να τα πουμε, να γνωριστουμε, να πιουμε καφεδακι, οτι θελετε, θα τα βρουμε, αρκει εσεις να μεινετε ευχαριστημενος, διαλεγουμε τον αφρο της αγορας...κλπ..κλπ... παπαργιες δλδη'
-
Ο χρήστης camelot21 έγραψε:
Η εγγύηση δεν ισχύει αλλά εγώ θα τους κυνηγήσω δικαστικά, έτσι για να καταλάβουν οτι δεν μπορεί να είναι τόσο ξεφτίλισμένοι.Νομίζω και μετά την εγγύηση μπορείες να διεκδικήσεις αρκετά.
..καπου στη σελιδα τους διαφημιζουν οτι δεν υπαρχει καμμια δικαστικη αποφαση εναντιον της εταιρειας τους...που να εκκρεμει. Προφανως υπονοουν οτι οτι και να κανεις θα βγουν απο πανω-λαδι...αυτο και μονο ειναι λογος να μην ψωνισεις απο αυτους...αυτοδυσφημιζονται...σα να λενε εμεις εχουμε κερδισει ολες τις υποθεσεις. Δεν λενε οτι δεν εχει γινει καμμια καταγγελια εις βαρος τους....
φιλε σου ευχομαι καλη επιτυχια, και ενημερωνε και εμας αν εχεις καποια εξελιξη...
-
Θα σας κρατήσω όλους ενήμερους, τουλάχιστον να γνωστοποιήσουμε μέσα απο το forum την δυσαρέσκειά μας.
Δεν έβαλα σαν τίτλο το όνομα τους για να μην τους κάνουμε διαφήμιση κιόλας ασε που μπορεί να το έκοβαν εδώ στο forum.όποια ιδέα είναι καλή.
Πάντως είναι όντως τελευταίοι οι τύποι. Να σκεφτείς έχουν αλλάξει σε 6 μίνες 3 υπαλλήλους στο τομέα του service.
-
εδω καθε 3 μηνο ζητανε διευθυντή πωλησεων..
αληθεια τι αυτοκινητο αγορασες ?
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
εδω καθε 3 μηνο ζητανε διευθυντή πωλησεων..και οχι μονο. και υπευθυνο ανταλλακτικων και γραμματεις και πωλητες και και και....
παντως το milf που συμπαρουσιαζει με τη νυφιτσα δεν ειναι κακο -
edit mod
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
εδω καθε 3 μηνο ζητανε διευθυντή πωλησεων..αληθεια τι αυτοκινητο αγορασες ?
...αν κρινω απο την τιμη του κλειδιου (270) για VAG, (mallon Αουντι) τον κοβω το φιλο να πηρε..αλλα ας μας πει και ο ιδιος.
ας μας πει και το ετος και τι λεφτα εδωσε....διοτι σαν πακεττο μπορει να μην ειναι τοσο χαλια το ολο στορυ, εν γενει...(αν και ειδικα με ΩΤΟΜΑΡΙΝ αμφιβαλλω, μαλλον εχει δικηο ) -
Το αμάξι θα το αποκαλύψω σε υστερότερη φάση.
Οντως αλλάζοουν συνέχεια προσωπικό. Αφού στο service έχω μιλήσει με 4 διαφορετικά άτομα σε 1 χρόνο.
Τώρα ετοιμάζω το εξώδικο, τους έχω ζητήσει τα χαρτία που κόβουν όταν ένα αμάξι μπαίνει στο συνεργείο τους.
Εδώ και 10 ημέρες περιμένω τηλέφωνο απο τον υπέυθυνο του συνεργείου.
Οι τύποι είναι αστείοι
-
λες να στο βγαλαν για πουλημα?
εχεις χαρτι οτι τους το αφησες-το παρελαβαν- για επισκευη η κατι τις τελος παντων?με δαυτους ποτε δεν ξερεις.
-
Θα το αποκαλύψω αλλη στιγμή το αμάξι.
Ακόμα περιμένω τηλέφωνο απο τον υπεύθυνο συνεργείου για να μου στείλει σε φωτοτυπία το πότε πήγε το αμάξι στο συνεργείο τους.
Μπάχαλοο ατελείωτο.
Λένε οτι κάνουν και service σε πολλές μάρκες και δεν έχουν καν την στοιχειώδη γνώση.
ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ