-
Σε ευχαριστω
Η απαντηση ειναι , καθοτι υπερευχαριστημενος απο το αμαξι και μου κανει ολα τα χατηρια χωρις να κανει κιχ -
Δε θα γίνω εγώ ο κακός.... προκειμένου να δικαιολογήσω τα όσα λέει απλά σας δείχνω απόσπασμα από την υπογραφή του αγαπητού Θωμά.
ο Ταρίφων* Θωμάς με την άμαξα ..... **...με ένα αστέρι μπροστά και μπορούσε να μεταφέρει **τέσσερα έως πέντε άτομα έναντι αντιτίμου.Τώρα το τι θέση έχει ένας Ταρίφων και η άμαξά του σε φόρουμ για οδηγούς και αυτοκίνητα είναι θέμα προς συζήτηση.... αλλά βέβαια κι αυτές 4 ρόδες έχουν οι καημένες....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Δε θα γίνω εγώ ο κακός.... προκειμένου να δικαιολογήσω τα όσα λέει απλά σας δείχνω απόσπασμα από την υπογραφή του αγαπητού Θωμά.
ο Ταρίφων* Θωμάς με την άμαξα ..... **...με ένα αστέρι μπροστά και μπορούσε να μεταφέρει **τέσσερα έως πέντε άτομα έναντι αντιτίμου.Τώρα το τι θέση έχει ένας Ταρίφων και η άμαξά του σε φόρουμ για οδηγούς και αυτοκίνητα είναι θέμα προς συζήτηση.... αλλά βέβαια κι αυτές 4 ρόδες έχουν οι καημένες....
Ειναι απο την αφηγηση του παπα-Φανκυ απο την περσυνη Πανελλαδικη συναντηση του Φορουμ
-
Ναι το ξέρω. Εννοούσα ταρίφας είναι ο άνθρωπος, δεν έχει απαιτήσεις οδηγικές, τι χατήρια να θέλει να του κάνει.... μπαίνει μέσα και δεν βρέχεται... άρα ικανοποιημένος!
Περίεργη συμπεριφορά Mercedes c-180 kompressor