-
περιμενω και αλλες απαντησεις....ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης sampson έγραψε:
περιμενω και αλλες απαντησεις....ευχαριστω πολυ
24 σελίδες και μάλιστα σε αντιπαράθεση δεν είναι εύκολο να απαντηθούν άμεσα!!!!..... πιστεύω σήμερα.
Α. -
ok...
-
Φίλε Σαμψών, σου απαντώ από την ενότητα, διότι θέλω να κάνω κοινωνούς και τους υπόλοιπους της ενότητας στο θέμα σου. έτσι μπορεί και κάποιος άλλος να γλυτώσει την ταλαιπωρία και τα ευρώ του!.
σελίδες 9 η εξώδικος. Σελίδες 6 η ανταπάντηση. Σελίδες 3 τα μηχανογραφικά. + τα φαχ που πήρα(απόρρητα)!.
Έχουμε μια αναλυτική όσο και περιγραφική εξώδικο της ταλαιπωρίας σου.
Απέναντι έχουμε μια ανταπάντηση, τεχνικά «κατοχυρωμένη» που τα αρνούνται όλα. Μάλιστα σου δίνουν και μηχανογραφικό αντίγραφο, των κινήσεων συνεργείου, για το αυτοκίνητο σου, για επιβεβαίωση των λεγομένων τους. Τέτοια μπορώ να ‘φτιάξω’ δεκάδες και με προχρονολογημένες ημερομηνίες!. Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολλή σου γράφουν ότι σου παρείχαν εργασίες και ανταλλακτικά, σε πλαίσιο φιλικό και δωρεάν. Για κάποια από αυτές μου λες ότι είναι ασύστολο ψέμα!. Αποδεικνύετε εύκολα.
Εξετάζοντας τα κιτάπια με τρίτο μάτι (πάντα μαζί σου) γράφω.
Για να στηριχτεί μια τέτοια καταγγελία, θέλει μάρτυρες στα γεγονότα, που να μην είναι ‘παρλιακά’ και να μην ‘κωλώνουν’.
Χρειάζεται επίσημη γνωμάτευση τρίτου συνεργείου που να μην είναι στην ομπρέλα τους, από αδειούχο ηλεκτρολόγο, που να περιγράψει το τι είδε μα δεν παρενέβη λόγο εγγύησης.
Και οπωσδήποτε δικηγόρο με γνώσεις και προσβάσεις!....
Απέναντι μας θα έχουμε μια στρατιά με πτυχία τεχνικών και μάλιστα με ‘βαριά’ χαρτιά που συνηθίζουν οι αντιπροσωπίες να έχουν, για να χρησιμοποιούν και μαυριδερούς!!!...
Και σίγουρα δικηγόρους εκπαιδευμένους στο αντικείμενο, και μπορεί και με ‘δεδικασμένο’ στα χέρια τους.
Σίγουρα όταν παραλαμβάνουμε ένα αυτοκίνητο από συνεργείο, πρέπει να ζητάμε την έγγραφη διαβεβαίωση των διαπιστώσεων του συνεργείου, καθώς και τι επισκεύασαν, με κωδικούς και σειρά παράγωγης, όταν δεν παίρνουμε απόδειξη λόγο εγγύησης. Οι προφορικές διαβεβαιώσεις, μόνον παρουσία μαρτύρων σου, μπορούν να παρουσιαστούν από έδρας.
Τα υπόλοιπα που δεν γράφονται, μετά της 19,30 με τηλέφωνο στο κινητό μου.
Α. -
λογο σοβαρου προβληματος δεν ειχα τον χρονο να τρεξω την διαδικασια και αρχιζω παλυ σημερα
-
οσο για τις αποδειξης υπαρχουν βιντεο και φοτο..
-
Μελέτησε αυτά που σου έγραψα, και τα λέμε.
Μα μελέτησε τα…..
Α.
δικαιουμαι τα λεφτα μου πισω?