-
Καλημέρα. Επειδή βρήκα κάποιο μεταχειρισμένο που με ενδιαφέρει, νέα τιμή για το megane στα 5.500 ευρώ μήπως και φύγει...
-
-
-
Να υπενθυμίσω την δυνατότητα ανταλλαγής. Βασικές προϋποθέσεις:
- A, B ή C segment (το γκαράζ μου χωράει μέχρι skoda octavia 5, δηλαδή 4,57 μέτρα μήκος).
- 2010 και νεότερα.
- Η διαφορά τιμής θα καταβληθεί από μέρους μου σε μετρητά.
Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει το τελευταίο smart fortwo diesel, ακόμα και εισαγωγής, αρκεί να ταξινομήθηκε μετά την 01-11-2010 (ώστε να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας 5€).
-
Up!
-
Ζητώ συγγνώμη για το ανέβασμα της αγγελίας χωρίς να έχει παρέλθει εβδομάδα, αλλά θα ήθελα να ενημερώσω ότι το αυτοκίνητο διαθέτει και καινούριο περιστροφικό διακόπτη φώτων (κόστους 200€), ανταλλακτικό το οποίο την 'ακούει' σε πολλά megane II.
Επίσης, να προσθέσω ότι τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 θα τα επιβαρυνθώ εγώ, οπότε... ένας-ένας και μην σπρώχνεστε!!!!!!!!! -
Up.
-
Up.
-
Στα 5.300€ η τιμή και όπως έγραψα και παραπάνω, τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 είναι μέσα στην τιμή (265€).
-
Up.
-
Η τιμή στα 5.000 ευρώ. Υπενθυμίζω ότι τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 είναι πληρωμένα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ανταλλαγής (με πληρωμή της διαφοράς από μέρους μου σε μετρητά).
-
Up.
-
Όπως έχω ξαναγράψει, δεκτή και ανταλλαγή, υπό προυποθέσεις (5πορτο, 2010 και νεότερο, segment A-B-C)...
Η διαφορά από μέρους μου θα καταβληθεί σε μετρητά... -
Up.
-
Up.
-
Up.
-
Καλή Ανάσταση!
-
Up.
-
Up.