-
koni αμορτισέρ ρυθμιζόμενα κίτρινα αεριου γκαζιου μπροστά πίσω για citroen saxo peugeot rallye 106 μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση τα πίσω
τα μπροστά επισκευάζονται με ένα κόστος 150 ευρώ που είχα ρωτήσεικαινούργια έχουν 600 ευρώ
180 ευρω τιμή
-
koni αμορτισέρ ρυθμιζόμενα κίτρινα αεριου γκαζιου μπροστά πίσω για citroen saxo peugeot rallye 106 μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση τα πίσω
τα μπροστά επισκευάζονται με ένα κόστος 150 ευρώ που είχα ρωτήσεικαινούργια έχουν 600 ευρώ
180 ευρω τιμή
-
180 ευρω τιμή
-
και τι θα βάλεις στο fusion???
-
koni και σε αυτό πού είσαι ρε καλλιτέχνη
-
νεα τιμη 160 να φευγουν
-
Ο χρήστης christoferli έγραψε:
180 ευρω τιμή
-
Ο χρήστης christoferli έγραψε:
koni και σε αυτό πού είσαι ρε καλλιτέχνηπου να μαι και εγώ ...χάθηκα με την κωλοδουλειά ρε καλιτέχνη.έλεγα να ερχόμουν να σε έβλεπα καμιά μέρα αλλά πάντα κάτι τύχαινε και το ανέβαλα.πήρα και σπίτι και είμαι φουλ στα έξοδα τώρα ειδικά με τα πετρέλαια(1.05το λίτρο(χτες έβαλα 1.5 τόνο)1600€ γάμησέ τα) ....το χω παρατήσει και το αμάξι γιατί έλεγα να έπαιρνα το evo ΙΧ MR (λέω κάτσε να τα δώσω για σπίτι να μην είμαι και στους δικούς μου γιατί έτσι όπως πάμε ούτε σε αυτούς δεν θα μένω αλλά στο δρόμο )Πάντως από ότι βλέπω είμαστε και οι 2 fun της koni .και εγώ koni sport(κιτρινα) φοράω στο λανάκι με H&R και τα σκλήρυνα μισή στροφή πάρε κανένα τηλ. να μας πεις τα νέα σου......
-
**εδω αγγελιες **
-
νεα τιμη 170
-
up να φευγουν
-
160 ΕΥΡΩ ΝΕΑ ΤΙΜΗ
-
140 ΕΥΡΩ ΝΕΑ ΤΙΜΗ
koni αμορτισέρ ρυθμιζόμενα κίτρινα για citroen saxo