-
Dap ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με σελερίτας μήπως και γίνει κάτι(δεν το είχα σκεφτεί).Δυστυχώς στο σέρβις παρκ πήγα μόνο τετάρτη και μέχρι τις 3,15 που έφυγα δεν είχαν στήσει ακόμα το κατάστημα με τα προιόντα του ακρόπολις ,σκέφτηκα να περιμένω μέχρι να ανοίξει για να αγοράσω το dvd αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν αρχίσει ούτε το στήσιμο(ή εγώ δεν το είδα).Ο Παύλος Αθανασούλας μου είπε ότι θα το έβρισκα στο σέρβις πάρκ επίσης μου είπε ότι μετά το ακρόπολις θα προβληθεί στην κρατική τηλεόραση,αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον δυστυχώς.Και να προβληθεί αυτό θα γίνει χωρίς διαφήμιση και σε καμμιά άκυρη ώρα και ούτε εμείς δεν θα το δούμε.Εδώ η κρατική δεν ενδιαφέρετε να βάλει σοβαρούς σχολιαστές(νομίζουν τον νόμπρ με το μίνι για τον ολιβέιρα με το φόκους ),με το dvd θα ασχοληθεί?
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Dap ευχαριστώ θα επικοινωνήσω με σελερίτας μήπως και γίνει κάτι(δεν το είχα σκεφτεί).Δυστυχώς στο σέρβις παρκ πήγα μόνο τετάρτη και μέχρι τις 3,15 που έφυγα δεν είχαν στήσει ακόμα το κατάστημα με τα προιόντα του ακρόπολις ,σκέφτηκα να περιμένω μέχρι να ανοίξει για να αγοράσω το dvd αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαν αρχίσει ούτε το στήσιμο(ή εγώ δεν το είδα).Ο Παύλος Αθανασούλας μου είπε ότι θα το έβρισκα στο σέρβις πάρκ επίσης μου είπε ότι μετά το ακρόπολις θα προβληθεί στην κρατική τηλεόραση,αλλά δεν βλέπω ενδιαφέρον δυστυχώς.Και να προβληθεί αυτό θα γίνει χωρίς διαφήμιση και σε καμμιά άκυρη ώρα και ούτε εμείς δεν θα το δούμε.Εδώ η κρατική δεν ενδιαφέρετε να βάλει σοβαρούς σχολιαστές(νομίζουν τον νόμπρ με το μίνι για τον ολιβέιρα με το φόκους ),με το dvd θα ασχοληθεί?Φίλε Χρήστο κι εσύ νομίζεις τον Ολιβέιρα με το Φιέστα τον ίδιο με τον Ολιβέιρα με το Φόκους...
Αστειεύομαι... -
Tόσα χρόνια φόκους και φόκους μπερδευτηκα δεν φταίω εγώ που και τα δυο αρχίζουν από Φ .Ουτε εγώ κάνω για παρουσιαστής τελικά!!!!
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.