-
Ο χρήστης schumi44 έγραψε:
Πεμπτη
Qualifying Stage
ΚινεταΠαρασκευη
Ελικωνας 1
Δροσοχωρι
Βωξιτες 2
Θηβα 2Σαββατο
Γυμνο 1
Ζηρεια 1
Κεφαλαρι 2Κυριακη
Αγ.Θεοδωροι 1
Πισσια 2και γυρνας στο σπιτι Κυριακη το βραδυ και πραγματικα ''δεν θες'' αλλο για φετος...του χρονου παλι.
Πως ακριβως προλαβαινεις 4 διαδρομες και 3 διαδρομες την ιδια μερα??? Εδω εμεις ισα ισα προλαβαινουμε για τις 2...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Πως ακριβως προλαβαινεις 4 διαδρομες και 3 διαδρομες την ιδια μερα??? Εδω εμεις ισα ισα προλαβαινουμε για τις 2...Τις ωρες των ειδικων στο προγραμμα που εχω κανει τις ειδες?
Απο ποια σε ποια εχεις αμφιβολια οτι δεν θα προλαβω να μεταβω? -
Ενταξει προλαβαινεις αλλα κανε και κανα ευχελαιο να εχεις ευκολα παρκαρισματα (Μη σου τυχουν κλεισιματα,απαγορευσεις τροχαιας κλπ)...
Υ.Γ. Προς θεου δεν με λενε Μητσο - Τακη....
-
Η Γλουνιστα θα παει Acropolis?Λέει να περάσει καμια βόλτα..!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ενταξει προλαβαινεις αλλα κανε και κανα ευχελαιο να εχεις ευκολα παρκαρισματα (Μη σου τυχουν κλεισιματα,απαγορευσεις τροχαιας κλπ)...
....Με την τιμή της βενζίνης εκεί που είναι, στην Εθνική δεν κυκλοφορεί ψυχή και μάλλον θα παρκάρει στην ..... κορδέλα.
Βγαίνουν οι 4 ειδικές αφού η πρώτη είναι πολύ πρωί και η τελευταια σχεδόν βράδυ. Μία κάθε τρείς ώρες είναι εντάξει, με προσοχή στον δρόμο.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Με την τιμή της βενζίνης εκεί που είναι, στην Εθνική δεν κυκλοφορεί ψυχή και μάλλον θα παρκάρει στην ..... κορδέλα.Βγαίνουν οι 4 ειδικές αφού η πρώτη είναι πολύ πρωί και η τελευταια σχεδόν βράδυ. Μία κάθε τρείς ώρες είναι εντάξει, με προσοχή στον δρόμο.
Ετσι ακριβως.
-
Πως ακριβως προλαβαινεις 4 διαδρομες και 3 διαδρομες την ιδια μερα??? Εδω εμεις ισα ισα προλαβαινουμε για τις 2...
Τις ωρες των ειδικων στο προγραμμα που εχω κανει τις ειδες?
Απο ποια σε ποια εχεις αμφιβολια οτι δεν θα προλαβω να μεταβω?Δηλαδη θες να μου πεις οτι προλαβαινεις να δεις ΟΛΑ τα πληρωματα (oχι μονο τα WRC) και να πας απο την μια διαδρομη στην αλλη, να βρεις που να κατσεις, να περιμενεις να τελειωσουν, να φυγεις, να γυρισεις στο παρκιν, να ξεπαρκαρεις μ'ολη την κινηση στους γυρω δρομους και να πας στην επομενη διαδρομη???
Με τι αμαξι, με κανα Evo Gr.N ισως?
Εμεις πχ την Παρασκευη θα κανουμε Ελικωνα 1 και Βωξιτες 2. Και μαλιστα με την ψυχη στο στομα αναμεσα στις 2 διαδρομες γιατι δε ξερουμε ποσο βαθια θα μπουμε στον Ελικωνα, και τι κινηση θα φαμε στην στροφοδιαδρομη προς Ιτεα. Και μαλλον δε θα προλαβουμε ουτε να φαμε σαν ανθρωποι το μεσημερι...
-
Αν αποφασισεις οτι θα δεις το σημειο στο οποιο σκαει η κοπανα προλαβαινεις παντως, απλα εμεις δεν θα κανουμε αυτο
-
Όταν στο πρόγραμμα αναφέρει ότι πχ. για το πρώτο πέρασμα η Ε.Δ. κλεινει 10.00 και για το δευτερο πέρασμα κλεινει στις 15:00 λογικά όλοι καταλαβαίνουμε ότι η ειδική θα ανοίξει με το τέλος της πρώτης! Σωστά?
Απλά ρωτάω και τα αυτονόητα για να μην γίνει καμια μ@λ@κία!
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Με την τιμή της βενζίνης εκεί που είναι, στην Εθνική δεν κυκλοφορεί ψυχή και μάλλον θα παρκάρει στην ..... κορδέλα.
συμφωνω και επαυξανω /Δεν βλεπω παρα πολυ κοσμο φετος στις ειδικες λογω.............κρισης και εμεις αλλα σχεδιαζαμε και αλλα θα κανουμε
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Η σιτροέν τελικά δεν θα έρθει Ελλάδα για δοκιμές(προτίμησε πορτογαλία) .http://www.worldrallyisfree.com/2012/05 ... -la-grece/ (βάλτε google translator για μετάφραση αν δεν ξέρετε γαλλικά,εγώ αυτό έκανα) Η φόρντ δεν θα έρθει σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή(ελ-εμ).Οπότε για φέτος το θέμα δοκιμών τελείωσε.O Solberg είχε βάλει κάποιες φωτο στο fb με τίτλο αλμπουμ: 'PET Greece 2012', αλλά σε κάποια φωτο έλεγε ότι είναι Πορτογαλία ενω σε κάποια άλλη έλεγε ότι είναι μια πολύ μυστική τοποθεσία στην Ευρώπη κλπ κλπ
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν αποφασισεις οτι θα δεις το σημειο στο οποιο σκαει η κοπανα προλαβαινεις παντως, απλα εμεις δεν θα κανουμε αυτοΕ καλα αμα ειναι να κατσεις οπου βρεις χαιρω πολυ...
-
Πάντως εγώ που παρακολουθώ το Ακρόπολις από το 1977 δηλώνω με τόλμη και παρρησία ότι έχω ψιλοβαρεθεί.
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πάντως εγώ που παρακολουθώ το Ακρόπολις από το 1977 δηλώνω με τόλμη και παρρησία ότι έχω ψιλοβαρεθεί.
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Φαντάζομαι ένας λόγος είναι ο κοντός!!!!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Δηλαδη θες να μου πεις οτι προλαβαινεις να δεις ΟΛΑ τα πληρωματα (oχι μονο τα WRC) και να πας απο την μια διαδρομη στην αλλη, να βρεις που να κατσεις, να περιμενεις να τελειωσουν, να φυγεις, να γυρισεις στο παρκιν, να ξεπαρκαρεις μ'ολη την κινηση στους γυρω δρομους και να πας στην επομενη διαδρομη???Με τι αμαξι, με κανα Evo Gr.N ισως?
Εμεις πχ την Παρασκευη θα κανουμε Ελικωνα 1 και Βωξιτες 2. Και μαλιστα με την ψυχη στο στομα αναμεσα στις 2 διαδρομες γιατι δε ξερουμε ποσο βαθια θα μπουμε στον Ελικωνα, και τι κινηση θα φαμε στην στροφοδιαδρομη προς Ιτεα. Και μαλλον δε θα προλαβουμε ουτε να φαμε σαν ανθρωποι το μεσημερι...
Φιλε μου(χωρις να θελω να σε προσβαλω),κανεις μπαμ απο μακρυα,οτι δεν εχεις ιδεα απο ραλλυ Acropolis.
Θα σου αναλυσω μονο το προγραμμα που θα κανω την Παρασκευη,για να μην σπαταλαω αλλο τον χρονο μου και θα μου πεις εσυ ποσα πληρωματα προλαβαινω να δω...λοιπον εχουμε και λεμε:Ξεκιναμε για Ελικωνα 1 στην προσβαση1 και θα κατσω το πολυ μεχρι 11:45 οπου και θα φυγω απο Διστομο στον δρομο Λιβαδειας-Αραχωβας,για Δροσοχωρι.Θα εχω στην διαθεση μου τουλαχιστον 1,5 ωρα για να φτασω Δροσοχωρι,ασε που θα εχω φυγει και νωριτερα απο Ελικωνα...λες να μην προλαβαινω?
Αφου θα ειμαι Δροσοχωρι προσβαση3Α μπορω να κατσω ανετα 1 ωρα μεχρι της 14:30 και μετα να εχω στην διαθεση μου ,αλλη 1 ωρα για να φτασω στους Βωξιτες2.Ασε που και παλι θα εχω φυγει νωριτερα απο Δροσοχωρι και θα εχω λιγο παραπανω χρονο απο 1 ωρα...λες και δω να μην προλαβαινω?
Και για τελος για να μην μακρηγορουμε θα ειμαι Βωξιτες2 και πες μου εσυ τωρα στις 3,5 ωρες που τους χωριζουν απο την Θηβα2 ποση ωρα να κατσω,ποσα πληρωματα να δω και ποση ωρα θελω για να φτασω στην Θηβα.
Οσο για το φαϊ που λες...εσυ σε λιγο θα θες Acropolis με διαλλειμα για μεσημεριανο υπνο! Εγω φιλε μου και το full προγραμμα που αναρτησα θα κανω και θα βρω να φαω και την Δευτερα θα σου στειλω και φωτογραφιες απο τις ειδικες.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Φαντάζομαι ένας λόγος είναι ο κοντός!!!!
Εντάξει είναι και κορεσμός (εγώ ήμουν θεατής και των Ελληνικών αγώνων και όχι μόνο Ακροπολικός) είναι και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πια, αλλά και αυτή η επανάληψη του ίδιου έργου κουράζει πολύ.
-
Δηλαδη θες να μου πεις οτι προλαβαινεις να δεις ΟΛΑ τα πληρωματα (oχι μονο τα WRC) και να πας απο την μια διαδρομη στην αλλη, να βρεις που να κατσεις, να περιμενεις να τελειωσουν, να φυγεις, να γυρισεις στο παρκιν, να ξεπαρκαρεις μ'ολη την κινηση στους γυρω δρομους και να πας στην επομενη διαδρομη???
Με τι αμαξι, με κανα Evo Gr.N ισως?
Φιλε μου(χωρις να θελω να σε προσβαλω),κανεις μπαμ απο μακρυα,οτι δεν εχεις ιδεα απο ραλλυ Acropolis.
Θα σου αναλυσω μονο το προγραμμα που θα κανω την Παρασκευη,για να μην σπαταλαω αλλο τον χρονο μου και θα μου πεις εσυ ποσα πληρωματα προλαβαινω να δω...λοιπον εχουμε και λεμε:Ξεκιναμε για Ελικωνα 1 στην προσβαση1 και θα κατσω το πολυ μεχρι 11:45 οπου και θα φυγω απο Διστομο στον δρομο Λιβαδειας-Αραχωβας,για Δροσοχωρι.Θα εχω στην διαθεση μου τουλαχιστον 1,5 ωρα για να φτασω Δροσοχωρι,ασε που θα εχω φυγει και νωριτερα απο Ελικωνα...λες να μην προλαβαινω?
Αφου θα ειμαι Δροσοχωρι προσβαση3Α μπορω να κατσω ανετα 1 ωρα μεχρι της 14:30 και μετα να εχω στην διαθεση μου ,αλλη 1 ωρα για να φτασω στους Βωξιτες2.Ασε που και παλι θα εχω φυγει νωριτερα απο Δροσοχωρι και θα εχω λιγο παραπανω χρονο απο 1 ωρα...λες και δω να μην προλαβαινω?
Και για τελος για να μην μακρηγορουμε θα ειμαι Βωξιτες2 και πες μου εσυ τωρα στις 3,5 ωρες που τους χωριζουν απο την Θηβα2 ποση ωρα να κατσω,ποσα πληρωματα να δω και ποση ωρα θελω για να φτασω στην Θηβα.
Οσο για το φαϊ που λες...εσυ σε λιγο θα θες Acropolis με διαλλειμα για μεσημεριανο υπνο! Εγω φιλε μου και το full προγραμμα που αναρτησα θα κανω και θα βρω να φαω και την Δευτερα θα σου στειλω και φωτογραφιες απο τις ειδικες.
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;
Εναλλακτικά (όχι έναλλακτικό σενάριο) σενάρια έχεις κάνει γιατί είναι σχεδόν κανόνας ότι το ιδανικό πιεσμένο (και όχι μόνο) σενάριο που σχεδιάζουμε για το Ακρόπολις σχεδόν ποτέ δεν βγαίνει. -
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;
Εναλλακτικά (όχι έναλλακτικό σενάριο) σενάρια έχεις κάνει γιατί είναι σχεδόν κανόνας ότι το ιδανικό πιεσμένο (και όχι μόνο) σενάριο που σχεδιάζουμε για το Ακρόπολις σχεδόν ποτέ δεν βγαίνει.Εγω φιλε μου πηγαινω ετσι απο το 1999...λες να στραβωσει φετος?
Δηλαδη οι ωρες σου φαινονται λιγες και σενα?ΥΓ.Το μονο που με τρομαζει και μπορει να μου χαλασει το προγραμμα,ειναι μηπως τρακαρω μετωπικη σε απλη διαδρομη με κανεναν Orestis.D που θα πηγαινει για φαϊ!
-
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Για λεγε.....για λεγε....
Εγω κλινω/ψηνομαι για Ελικωνα 1-2 η Βωξιτες 1-2,για Ζηρεια 1-2 (ισως στη δευτερη επειδη θα νυχτωσει να την παρατησω) και Αγιους 1-2.Φυσικα S/D , S/P και Ζαππειο...Αστα λαχανιασα μονο που το'γραψα....
Λεω να παω Ελικωνα γιατι ειναι καινουργια,Βωξιτες γιατι ειναι παλια ,Ζηρεια γιατι μου αρεσε οταν πηγα στο σπριντ,και Αγιους γιατι .......................εεε δεν μπορω να'μαι σπιτι και οι αλλοι να τρεχουν ακομη.... -
Φίλε να σε ρωτήσω κάτι;
Εναλλακτικά (όχι έναλλακτικό σενάριο) σενάρια έχεις κάνει γιατί είναι σχεδόν κανόνας ότι το ιδανικό πιεσμένο (και όχι μόνο) σενάριο που σχεδιάζουμε για το Ακρόπολις σχεδόν ποτέ δεν βγαίνει.Εγω φιλε μου πηγαινω ετσι απο το 1999...λες να στραβωσει φετος?
Δηλαδη οι ωρες σου φαινονται λιγες και σενα?ΥΓ.Το μονο που με τρομαζει και μπορει να μου χαλασει το προγραμμα,ειναι μηπως τρακαρω μετωπικη σε απλη διαδρομη με κανεναν Orestis.D που θα πηγαινει για φαϊ!
Και εγώ πηγαίνω από το 1977 και έχει στραβώσει πολλές φορές...
Θα σου πρότεινα επειδή είσαι νέος στο forum να είσαι λίγο φειδωλός στα emotions επειδή δείχνουν έλλειψη σεβασμό στους συνομιλητές σου...
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.