-
μην ακουω τετοια χοχο μου...
τελικα αυτη ειναι η μοιρα ολων των χ1/9 ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το ταμπλό μου όπως βέβαια και το υπόλοιπο εσωτερικό για πολλή καλή μου τύχη είναι σε φοβερή κατάσταση.
To ταμπλώ/κεντρικό τούνελ σου είναι 'λάθος' (post 79 1500) και δεν 'συμφωνεί' με τα καθίσματα,panels θυρών που είναι αυτά του 1300.Αναλόγως του τι θα το κάνεις το αυτοκίνητο (Χ1/9,Χ1/9 5speed,X1/9 bertone),μάλλον πρέπει να κάνεις τις σωστές αλλαγές.
Θα σου χρειαστούν και τα δύο:
http://www.libreriadellautomobile.it/Vi ... DBook=5598
http://www.libreriadellautomobile.it/Vi ... DBook=1814
Mαρεσει Αλμπα μου και βαζεις και λεπτομεριες για ταμπλο κ.α. κι ο φιλος μας ο Χοχος μοτερ 1600 tc σε αλλο φορουμ για το χ19.....
Μας δουλευει ψηλο γαζι μαλλον , σουπερ καγκουρα θα εχει βαλει στοχο , με συμπαρασταση .... σκουριατζαιων με πειρα .............
Κατ αρχάς δεν παζάρεψα ποτέ κανένα μοτέρ και σε κανένα φόρουμ. Είχα δεί μια αγγελία για μοτερ 1600 απο 124 spider αν θυμάμαι καλά, και έγραψα πως με ενδιαφέρει ήταν η περίοδος μου μου είπατε πως το μοτερ που φοράω δεν είναι το γνύσιο, οπότε ξεκίνησα να ψάχνω για μοτέρ εποχής για να φέρω το αυτοκίνητο όσο το δυνατόν στην παλιά του κατάσταση δεν ήρθα ποτέ σε επαφή με κανέναν ούτε μίλησα ποτέ με κανέναν και ο λόγως, ότι το X1/9 θα γίνει μαμά!!!!!!!!! Αν ήθελα καγκουριές, θα έπερνα ένα έτοιμο καγκουρεμένο με τα μισά λεφτα απο ότι θα μου κοστήσει το δηκό μου ή θα έβαζα ένα μοτέρ απο Uno Turbo και θα τελείωνα.
Σε παρακαλώ πολύ να ανακαλέσεις αμέσως.
Το αυτοκίνητο θα γίνει όπως πρέπει να γίνει!!!! -
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Το αυτοκίνητο θα γίνει έτσι όπως πρέπει!!!!!!!!!!! -
Ιδού το απόσπασμα:
fulviacorsa
Κινητήρας 1600 FIAT 124 spider
Πωλείται επισκευασμένος με τα παρελκόμενα του (διπλο ορθιο καρμπυρατερ) λόγω αλλαγής με μεγαλύτερο
6947046077Legend
Σε Seat 124 χωράει;fulviacorsa
Ναι φιλε μου χωράει και ταιριαζει και το σασμαν
το τηλ ειναι 6947046077xoxos
Καλησπέρα τις θέλω για το χ1/9 μου.
Μπορείς να μου στήλεις φωτογραφία;
Αλιώς δεν μπορώ να καταλάβω ποιες ακριβώς είναι.
Το τηλ. μου είναι: 6974501556
Ευχαριστώ.fulviacorsa
Καλημερα. για ποια αγγελια θελεις φωτο ??fulviacorsa
Σου ζήτησα φωτογραφία του μοτέρ για να δω αν μπαίνει σε χ1/9.
Εκτός αν μπορείς να μου πεις εσύ αν τεριάζει, οπότε δεν χρειάζομαι φωτογραφία.Αυτό ήταν όλο!
Και το Link:
http://www.historic-racing.gr/index.php?topic=710.0Τα συμπεράσματα δικά σας!
-
τεσπα.....λεπτομερειες....και προσωπικα δε με απασχολει. στη τσεπη κανενος δεν ειμαι. εμενα οτι ρωτησε και μπορω να συνεισφερω μετα χαρας. απο κει κι επειτα.... αλλος εχει τα γενια...αλλος εχει τα χτενια
-
Και όπως καταλάβατε η ερώτηση μου πήγαινε σε μια άλλη αγγελία με ζάντες cromodora του φίλου brotherfiat αλλά επειδή είχα ανοιχτή και την αγγελία του spider και το σκεπτόμουν την έστειλα κατά λάθος εκεί. Έτσι κι αλλιώς όμως θα ρωτούσα και για το μοτέρ!
-
Όπως και να έχει Χόχε δεν είσαι υποχρεωμένος να δικαιολογείσαι. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος τι κάνεις
-
εγω σε πιστευω πως δηλαδή εχεις αγνές προθέσεις... και σου το αφιερωνω : http://youtu.be/n-8OF6T3Nbw
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όπως και να έχει Χόχε δεν είσαι υποχρεωμένος να δικαιολογείσαι. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος τι κάνειςΣε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος του καθώς και αυτά που μου είπε.
Και τα γρήγορα συμπεράσματα πολλές φορές μας κάνουν να αδικούμε τους ανθρώπους. -
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
εγω σε πιστευω πως δηλαδή εχεις αγνές προθέσεις... και σου το αφιερωνω : http://youtu.be/n-8OF6T3NbwΣε ευχαριστώ πολύ Θανάση.
Θα αποδείξω αυτά που λέω. -
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος του καθώς και αυτά που μου είπε.
Και τα γρήγορα συμπεράσματα πολλές φορές μας κάνουν να αδικούμε τους ανθρώπους.
[/quote] Για κατσε ρε φιλε εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν?πως το εχεις δει ετσι το θεμα.Χαλαρωσε λιγο -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Όπως και να έχει Χόχε δεν είσαι υποχρεωμένος να δικαιολογείσαι. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος τι κάνειςΈχεις απόλυτο δίκιο NIGA.
-
Ο χρήστης ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ έγραψε:
εγω σε πιστευω πως δηλαδή εχεις αγνές προθέσεις... και σου το αφιερωνω : http://youtu.be/n-8OF6T3NbwΣε ευχαριστώ πολύ Θανάση.
Το Βίντεο είναι φοβερό. -
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
τεσπα.....λεπτομερειες....και προσωπικα δε με απασχολει. στη τσεπη κανενος δεν ειμαι. εμενα οτι ρωτησε και μπορω να συνεισφερω μετα χαρας. απο κει κι επειτα.... αλλος εχει τα γενια...αλλος εχει τα χτενιαΣε ευχαριστώ πολύ Τάκη.
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το ύφος του καθώς και αυτά που μου είπε.
Και τα γρήγορα συμπεράσματα πολλές φορές μας κάνουν να αδικούμε τους ανθρώπους.Για κατσε ρε φιλε εχεις να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν?πως το εχεις δει ετσι το θεμα.Χαλαρωσε λιγο[/quote]
Οκ έχεις δίκιο, πολύ ασχολήθηκα.
-
Καλημέρα σε όλους του φίλους.
Εδώ έχει 25 πόντους χιόνι.
Στην δουλειά μου δυστυχώς δεν κατάφερα να πάω.Όπως καταλαβαίνετε το κρύο είναι μεγάλο και το X1/9 θα πρέπει να περιμένει.
Ευκαιρία να τοποθετήσω τις ξύλινες πλάκες στις οποίες με καρφάκια θα ξεκουράζονται τα εργαλεία μου.
Επίσης τα ράφια και τον πάγκο εργασίας.Γιατί όπως λέει και το σλόγκαν σε μια διαφήμιση:
σωστός μάστορας χωρίς καλύτερα εργαλεία γίνεται;
Δεν γίνεται! -
Καλααααα δικαιολογιες , με λιγη παχνη ,το παρατησες το φουκαριαρικο το χ19 , και καθεσει και μας λες ιστοριες για εργαλεια ...............
Αφου δεν θα το φτιαξεις , πες το οτι βαρεθηκες γιατι εχει πολυ δουλεια .........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλααααα δικαιολογιες , με λιγη παχνη ,το παρατησες το φουκαριαρικο το χ19 , και καθεσει και μας λες ιστοριες για εργαλεια ...............Αφου δεν θα το φτιαξεις , πες το οτι βαρεθηκες γιατι εχει πολυ δουλεια .........
:ysterical
Σύντομα οι νέες φωτογραφίες θα σε εκπλήξουν.
-
Γεια σου ρε Χοχε , εισαι καλο παληκαρι τελικα , γιαυτο κι εγω θα σου κανω δωρο το του καπακιου να γινει ζορικο το εργαλειο σου !στα σεμνα επιτρεπτα παντα !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Γεια σου ρε Χοχε , εισαι καλο παληκαρι τελικα , γιαυτο κι εγω θα σου κανω δωρο το του καπακιου να γινει ζορικο το εργαλειο σου !στα σεμνα επιτρεπτα παντα !Να είσαι καλά, μακάρι να μπορούσα κι εγώ να σε βοηθήσω σε κάτι.
Ανακατασκευή Fiat x1/9