-
καλησπερα σε ολους ειχα ενα τρακαρισμα με ενα cooper s χτυπισε καπο φτερο ψαλιδι προφυλακτιρα και μου διελυσε το θολο και μου ειπαν οτι θα πρεπει να μπει καινουργιος το ερωτημα μου ειναι το εξης αν μπει καινουργιοσ θολος το αμαξι θαεχει καποιο προβλημα μετα δλδ μπορει να τριζει και τετοια?? και θα φενετε μετα οταν το πουλησω?
-
καλησπερα σε ολους ειχα ενα τρακαρισμα με ενα cooper s χτυπισε καπο φτερο ψαλιδι προφυλακτιρα και μου διελυσε το θολο και μου ειπαν οτι θα πρεπει να μπει καινουργιος το ερωτημα μου ειναι το εξης αν μπει καινουργιοσ θολος το αμαξι θαεχει καποιο προβλημα μετα δλδ μπορει να τριζει και τετοια?? και θα φενετε μετα οταν το πουλησω?
-
-
λογικα κανενα προβλημα, εκτος και εαν ο μαστορας θα ειναι γκαγκα.
παραυτα για καποιον που ξερει, θα φαινεται....υπαρχουν κολπακια...(απο παχος βαφης μεχρι το βιδωμα στο σασι...)και φιλικο σχολιο....τι παει να πει εαν το πουλησω...
εαν σκοπευεις να το πουλησεις και δεν αναφερεις την αλλαγη τοτε εισαι λαμογιο και απατεωνας.... -
Περαν του γεγονοτος οτι αν το βρει απο μονος του ξεχνας την πωληση γιατι θα φανταζεται διαφορα
ενω αν του δειξεις τα τιμολογια απο τα ανταλλακτικά ισως πειστει οτι δεν το εκανες ολο σουπα... οποτε ισως το παρει...Α και κατι ακομα
Υπαρχει νομολογία για αποκρυψη ελαττωματων σε πωληση πραγματων εστω και μεταξυ ιδιωτων.... -
Θα φαινεται γιατι για να αλλαξεις θολο θα πρεπει λογικα να ξεπονταρει τον παλιο και να βαλει τον καινουργιο οπου στις κολλησεις θα μπει μετα αρμος και σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι σαν εργοστασιακος ( υπαρχουν βεβαια τσακαλοι που φτιαχνουν μεχρι και τις λεπτομερειες και αυτο για το γμτ, οχι για να το πλασαρεις ατρακαριστο! εχω δει στραπατσαρισμενο CLK που αλλαχτηκε ολοκληρη η μουρη και δεν μπορεις να καταλαβεις διαφορα σε σχεση με το δικο μου )
Μπορεις να το κανεις να μη φαινεται τπτ αλλα θελει μαστορα που να ασχοληθει και να γνωριζει!
-
βασικα ο μονος λογος που ηθελα να το κρυψω ειναι γιατι ο αλλο μπορει να νομιζε οτι εχει γινει σουπα αλλα εχεισ δικιο αν κρατησω τα τιμολογια θα δει τη ειχε παθει ακριβως αυτο που με καιει κυριως ειναι αν θα εχει τριξιματα μετα το αυτοκινιτο??
-
Ο χρήστης dt_210r έγραψε:
βασικα ο μονος λογος που ηθελα να το κρυψω ειναι γιατι ο αλλο μπορει να νομιζε οτι εχει γινει σουπα αλλα εχεισ δικιο αν κρατησω τα τιμολογια θα δει τη ειχε παθει ακριβως αυτο που με καιει κυριως ειναι αν θα εχει τριξιματα μετα το αυτοκινιτο??Bγαλε και πολλες φωτο για να τις εχεις μαζι με τα τιμολογια.
-
@dt_210r
Μην σε ανησυχεί, βρες καλό μάστορα μιας και είναι κάτι σύνηθες το βάλε βγάλε του θόλου, όσο για τριξίματα κτλ δε νομίζω αλλά αυτά καλύτερα με τον επαγγελματία που θα το αναλάβει!Να φροντίσεις να πας σε κάποιον που δεν κάνει απλά λαμαρινοδουλειές αλλά έχει καλίμπρα και γενικότερα ασχολείται με αμαξώματα!
Καλή τύχη
PS Παίξτο αισθηματίας (αγαπάω το αυτοκινητάκι μου, να το προσέξεις να μη φαίνεται τίποτα) και όχι λαμόγιο (να μωρέ, μη φαίνεται και τίποτα και μας πάρουν χαμπάρι)! Φρόντισε να το πας κάπου να γίνει καλή δουλειά γιατί μετά θα το δώσεις ατρακάριστο μόνο σε καναν άσχετο Εσένα θα σε νοιάζει να βγει σωστό πάνω στο δρόμο και να είναι ασφαλές για σένα αλλά και για τον οποιοδήποτε καθίσει πίσω από το τιμόνι του!
ερωτηση φανοποιιας