-
Γειά σας....Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί αν οι τιμέs Service για ένα Ford fiesta ,ή και γενικότερα, είναι στάνταρ ή αλλάζουν αναλόγως την αντιπροσωπεία ?? Μπορεί δηλαδή ο ένας να σου πεί 100 και ο άλλος 130?? Ευχαριστώ..
-
Γειά σας....Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί αν οι τιμέs Service για ένα Ford fiesta ,ή και γενικότερα, είναι στάνταρ ή αλλάζουν αναλόγως την αντιπροσωπεία ?? Μπορεί δηλαδή ο ένας να σου πεί 100 και ο άλλος 130?? Ευχαριστώ..
-
-
Φυσικά και μπορει
Κάθε αντιπρόσωπος έχει την δυνατότητα να προσαρμόζει τις τιμές του (σε κάποια όρια φυσικά). -
Ναί απλά εδώ είναι ο ίδιος αντιπρόσωπος που έχει 3-4 μαγαζιά σε διαφορετικές πόλεις και σε κάθε πόλη δίνει και διαφορετική τιμή..ίσως να μην το έθεσα σωστά το ερώτημα πρίν...
-
Και αυτο μπορει να το κάνει.
Πχ στην Α πόλη που έχει ανταγωνισμό απο ένα-δυο συνεργεία, ρίχνει τις τιμές, ενώ στην Β που παίζει μόνος του, την ανεβάσει και γιατί δεν υπάρχει ανταγωνισμός και για να ρεφαρει απο το Α μαγαζί.Και πέρα απο αυτα, παίζουν και το ύψος του ενοικίου, η κίνηση του συνεργείου κτλ.
-
ok..σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια..
-
Βεβαίως και παίζουνε, όπως επίσης παίζει και η αξιοπιστία των συνεργείων, των επίσημων συνεργείων της Ford. Έχοντας δει και αποδεί είμαι μαλωμένος με τα της πόλης μου (θεσ/νικη) και προτιμώ να κάνω τα σέρβις μου 416 χιλιόμετρα μακρυά.
Οκ, πηγαίνω εκεί όχι μονο γιατί μου κάνουν καλύτερες τιμές, αλλά είναι αξιόπιστοι, δε με γράφουν και βοηθάει αρκετά το ότι έχω κάποιο φίλο μέσα στο συνεργείο. Επίσης, από όλες τις αντιπροσωπείες είναι αυτοί που δεν συμπεριφέρονται σαν να σε βλέπουν σαν ευρώ, προτείνοντας αλλαγές που κατά πάσα πιθανότητα δεν χρήζουν αμεσότητας και ανάγκης.
Π.χ. στο Fiesta ST υπάρχει ανέκαθεν πρόβλημα με το σωληνάκι υγρών της κρεμαγιέρας, το οποίο μετά από στροφιλίκια (έντονη χρήση του αριστερά δεξιά, για εμάς τους 'γρήγορους στροφάκηδες') ξερνάει υγρά, τα οποία κατέληξαν στο κάτω μέρος της κάσας κιβωτίου.
Διάγνωση φορντ, κατέβασμα κιβωτίου, κόλληση με ειδική κόλλα, ανέβασμα, κόστος 400-500 €. Αυτό μου το λέγανε από 80.000 χμ πριν, το σημαδάκι στο σασμάν υπάρχει (όσο στρίβω) και ούτε βαλβολίνες έχουν χαθεί από το κιβώτιο, ούτε δυσλειτουργεί.
Τιμές Service Ford