-
Ζητησε ο μικρος μου να του ανοιξω την ηλιοροφη για να βλεπει εξω αλλα μολις ανοιξε λιγακι σταματησε και δεν κλεινει. Ασφαλεια δεν παιζει να ειναι γιατι το μοτερ δουλευει κανονικα. Καμια ιδεα πως να την κλεισω?
Και θα μεινει κλειστη για παντα γιατι σαν ανταλακτικο ειχε το 2006 ο μηχανισμος 1900 ευρω οποτε δεν παιζει επισκευη. -
Ζητησε ο μικρος μου να του ανοιξω την ηλιοροφη για να βλεπει εξω αλλα μολις ανοιξε λιγακι σταματησε και δεν κλεινει. Ασφαλεια δεν παιζει να ειναι γιατι το μοτερ δουλευει κανονικα. Καμια ιδεα πως να την κλεισω?
Και θα μεινει κλειστη για παντα γιατι σαν ανταλακτικο ειχε το 2006 ο μηχανισμος 1900 ευρω οποτε δεν παιζει επισκευη. -
1.Πως άνοιξες την οροφή?
2.Τι οροφή έχεις?
3.Εχεις περιστροφικό διακόπτη για τον έλεγχο της οροφής? -
Εχς την γυαλινη πανοραμικη οροφη η οποια ανοιγει κατα το ημιση
Την ανοιξα απο τον διακοπτη της ο οποιος ειναι περιστροφικος δεκα θεσεων. -
Βάλε τον κινητήρα μπροστά και το μπουτόν στην θέση 0 και πάτα το παρατεταμένα για 30sec.
Δοκίμασε και πες μου -
Το εκανα και δεν εγινε τιποτε σταματαει μετα απο 15 δευτερα.
Ειχα ομως την ιδεα να βγαλω τον διακοπτη να δω τι γινεται και τοτε ανακαλυψα οτι στον αξονα υπαρχει εξαγωνη τρυπα. Εβαλα ενα κλειδι αλλεν 4μμ και ευτυχως εκλεισε η ηλιοροφη.
Και απ'οτι ειδα μαλλον κατι πεζει με το κομπλερ μεταξυ αξονα και μοτερ γιατι ενω το μοτερ γυριζει κανονικα ο αξονα δεν περιστρεφεται οποτε μαλλον πρεπει να βρω ενα κομπλερ και να το αλλαξω.
Ηλιοροφη Citroen c3 δεν κλεινει