-
Εχω ενα Clio 1.2 16V του 2005 με 94.000klm . Το πηγα για σερβις σε συνεργειο της γειτονιάς μου(Αμφιάλη).
Αλλαγη λαδια,μπουζια,πιθανοτατα τακακια....
Αλλαγη ιμαντων εκανα στα 70000 χλμ οποτε δεν χρειαζετε.
Αλλα επειδη στην αλλαγη λαδιων ειχαμε δει νερο θα το κοιταξει και ισως χρειαστει αλλαγη φλαντζας απο οτι μου ειπε.
Πόσο λέτε να μου κοστίσει; Διαβασα απο αλλο φορουμ οτι θα μου παει 400-600 μονο η φλάντζα. Αρα 650-700 το σερβις. Αλλα εδω ασχολειστε με τα αυτοκινητα και μπορειτε να μου δωσετε μια πιο σιγουρη απαντηση. Οποτε αν δεν σας εκανε κοπο... Ευχαριστώ! -
Εχω ενα Clio 1.2 16V του 2005 με 94.000klm . Το πηγα για σερβις σε συνεργειο της γειτονιάς μου(Αμφιάλη).
Αλλα επειδη στην αλλαγη λαδιων ειχαμε δει νερο θα το κοιταξει και ισως χρειαστει αλλαγη φλαντζας απο οτι μου ειπε.
Πόσο λέτε να μου κοστίσει; Διαβασα απο αλλο φορουμ οτι θα μου παει 400-600 μονο η φλάντζα. Αρα 650-700 το σερβις. Αλλα εδω ασχολειστε με τα αυτοκινητα και μπορειτε να μου δωσετε μια πιο σιγουρη απαντηση. Οποτε αν δεν σας εκανε κοπο... Ευχαριστώ! -
εσυ οταν κοιταγες το αμαξι νερα ειχε στο παγουρι?σου ανεβαζει θερμοκρασια?ελεχξε το παγουρι αν εχει κατι σαν μαγιονεζα.περιεργο μου φαινεται αν ειχες φλαντζα ο πρωτος που θα το καταλαβαινε θα ησουν εσυ.ειναι εμπιστοσυνης το συνεργειο που το πηγες?δεν χανεις και τιποτα να παρεις και μια δευτερη γνωμη.
-
Τελικα δεν την αλλαξα ευτυχως... Ειχε βγαλει στο καπακι που βαζουμε τα λαδια λιγη κιτρινιλα και ειπαμε για διαρροη και το τσεκαρε... Αλλα δεν ειδαμε κατι... Στο συνεργειο αυτο αν και το βρισκουμε λιγο ακριβο (χωρις ομως να εχω δει σε αλλο συνεργειο ποσο ζητανε στα σερβις) παω και εγω και ο πατερας μου για χρονια τα αυτοκινητα μας και τα εχει μαθει οποτε παμε σε αυτον. Ειναι και μολις ενα στενο απο το σπιτι μας οποτε ειναι μεγαλη ευκολια... Εγω προσωπικα το θεωρω εμπιστο μια και ανεξαρτητα τις οποιες επιδιορθωσεις εχει κανει ποτε δεν χρειαστηκε να ξαναπαμε τα αμαξια μας μετα απο λιγο για οποιοδηποτε λογο. Αλλαγη μπουζια,λαδια,φιλτρα λαδιου,αερος αλλα και aircondition που ειχε τα χαλια του.
+Καρτα καυσαεριων.
Τιμη 225.edit.oχι, η θερμοκρασια και το νερο ηταν ενταξει...
Αλλαγη φλαντζα σε CLio 1.2 16V