-
οποιος ξερει ρε μαγκες ας απαντησει..εχω ενα φιατ πουντο 2001 μοντελο και αλλαξα αμορτησερ(4αδα).του φορεσα bilstein.μετα απο 10 μερες (με χρηση κανονικη) αρχισε να κανει ενα θορυβο-μπροστα δεξια σαν να τριζει κατι.ακομα κ οταν βρισκω σε μια μικρη λακουβα παλι κανει θορυβο και φοβαμαι οτι ειναι παλι το αμορτισερ χαλασμενο..(αυριο ειναι να το παω ξανα στο συνεργειο να του τα χωσω)απλα δν εχω ιδεα απο αυτα κ φοβαμαι μην με ψαρωσει το λαμογιο..παιζει να ειναι κατι αλλο ο θορυβος αυτος?
-
οποιος ξερει ρε μαγκες ας απαντησει..εχω ενα φιατ πουντο 2001 μοντελο και αλλαξα αμορτησερ(4αδα).του φορεσα bilstein.μετα απο 10 μερες (με χρηση κανονικη) αρχισε να κανει ενα θορυβο-μπροστα δεξια σαν να τριζει κατι.ακομα κ οταν βρισκω σε μια μικρη λακουβα παλι κανει θορυβο και φοβαμαι οτι ειναι παλι το αμορτισερ χαλασμενο..(αυριο ειναι να το παω ξανα στο συνεργειο να του τα χωσω)απλα δν εχω ιδεα απο αυτα κ φοβαμαι μην με ψαρωσει το λαμογιο..παιζει να ειναι κατι αλλο ο θορυβος αυτος?
-
-
Φιλαράκι, χαιρετώ. Να σου πώ δυό λογάκια, μήπως και βοηθήσω να βρείς την άκρια.
Είχα ρίξει κάτι Bilstein σε SEAT Ibiza, προ 2ετίας.
Το πίσω αριστερά, βγήκε μάπα. Μετά απο 5 ημέρες, έχανε υγρά και πήγα πίσω στο παλληκάρι που τα πέρασε, έριξε ένα βλέφαρο και ξηγήθηκε αλφάδι: Μου τo άλλαξε τσαμπέ.
Απο την άλλη, μπορεί να ήρθε η ώρα στο δεξί ακρόμπαρο να την ακούσει.
Ξεκίνα απο το αμορτισέρ, και ανάλογα τα χαμπάρια, βλέπεις και πράττεις για κάνα ακρόμπαρο.
Αν θέλει τράμπα το ακρόμπαρο, ετοιμάσου για 100ρικάκι, γιατί μαζί πάει πακέτο και η ευθυγράμμιση.
Εύχομαι 'Καλά μαντάτα!'
Προς **mods **: Το θεματάκι, μάλλον πρέπει να την κάνει και να πάει εδώ -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Φιλαράκι, χαιρετώ. Να σου πώ δυό λογάκια, μήπως και βοηθήσω να βρείς την άκρια.
Είχα ρίξει κάτι Bilstein σε SEAT Ibiza, προ 2ετίας.
Το πίσω αριστερά, βγήκε μάπα. Μετά απο 5 ημέρες, έχανε υγρά και πήγα πίσω στο παλλουκάρι που τα πέρασε, έριξε ένα βλέφαρο και ξηγήθηκε αλφάδι: Μου τo άλλαξε τσαμπέ.
Απο την άλλη, μπορεί να ήρθε η ώρα στο δεξί ακρόμπαρο να την ακούσει.
Ξεκίνα απο το αμορτισέρ, και ανάλογα τα χαμπάρια, βλέπεις και πράττεις για κάνα ακρόμπαρο.
Αν θέλει τράμπα το ακρόμπαρο, ετοιμάσου για 100ρικάκι, γιατί μαζί πάει πακέτο και η ευθυγράμμιση.
Εύχομαι 'Καλά μαντάτα!'
Προς **mods **: Το θεματάκι, μάλλον πρέπει να την κάνει και να πάει εδώFix'd
Γιατι πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους να'ουμε -
φιλε ποια bilstein εχεις?εαν εχεις τα μαυρα b4 δεν ειναι καλης ποιοτητας και δεν κατασκευαζονται γερμανια.η bilstein δινει 2 χρονια εγγυηση οποτε κοπανησε τους στο κεφαλι.κανε αμορτισερομετρηση και να εισαι μπροστα αμα σου λενε ειναι οκ.μπορει να μην το εχουν τοποθετησει και σωστα.
-
Εγώ φιλαράκι να'ούμ σου λέω ότι μπορεί να ειναι ξεσφιγγο το παξιμάδι που πιάνει στο πανω μερος του αμορτισέρ στο συνεμπλόκ με τη βάση.Πέστου το μη σε πιάσει κότσο το λαμόγιο.
αμορτησερ θορυβος