-
Σε πολυ καλη κατασταση.Δωρεαν σερβις στην Ford μεχρι το 2016. Αριστα συντηρημενο με βιβλιο σερβις.Εντελως ατρακαριστο και αβαφο. 2 γρατζουνιες απο κλειδια. Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος.
Δεκτη ανταλλαγη με αυτοκινητο πολης μεχρι 1200cc ή μοτοσυκλετα
Η τιμη ειναι συζητησιμη και ειμαι ανοικτος σε λογικες προτασεις.Χιλιόμετρα:38.000 χμ
Τιμή:6.800 (Συζητήσιμη)
-
Σε πολυ καλη κατασταση.Δωρεαν σερβις στην Ford μεχρι το 2016. Αριστα συντηρημενο με βιβλιο σερβις.Εντελως ατρακαριστο και αβαφο. 2 γρατζουνιες απο κλειδια. Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος.
Η τιμη ειναι συζητησιμη και ειμαι ανοικτος σε λογικες προτασεις.Χιλιόμετρα:38.000 χμ
-
-
Γράψε τα στοιχεία της αγγελίας να φαίνονται, πέρα από το λινκ
-
Up με τιμη ευκαιριας για την κατασταση-χιλιομετρα του Fiesta...
-
Παλι πανω με τιμη σοκ...
-
Εχω το ιδιο αυτοκινητο φιλε μου και ποναει η ψυχη μου οταν βλεπω τετοιες τιμες!!!
Συγγνωμη για το σχολιο στο θεμα της αγγελιας.
Καλοπουλητο.
-
φιλε μου ομως 2000 κυβικα θα καει αρκετα και δν ειμαστε για τετοια....
-
Δεν ειναι η καταναλωση του το προβλημα(9λ/100χλμ μ.ο.) αλλα η ιδια η τιμη της βενζινης. Ας μην το κανουμε ομως τσατ.
-
τα δωρεάν service, πάνε μαζί με το αυτοκίνητο ή με τον πρώτο κάτοχο ??
-
Εχεις πμ.
-
Τα δωρεάν service, πάνε μαζί με το αυτοκίνητο ή με τον πρώτο κάτοχο;
-
γιατι να πανε στον κατοχο;;;;
-
Up
-
Επωληθη.
Ford Fiesta ST 06