-
Ζητειται για αγορα κορωνοπηνιο για Starlet πισωκινητο 5,1:1 ,καινουργιο η μεταχειρισμενο. Επιθυμητη κι η ανταλλαγη με 4,7 γνησιο TRD αχρησιμοποιητο η και μεταχειρισμενο (εχω 2). Απαντηστε με ΠΜ η Email.
-
Ζητειται για αγορα κορωνοπηνιο για Starlet πισωκινητο 5,1:1 ,καινουργιο η μεταχειρισμενο. Επιθυμητη κι η ανταλλαγη με 4,7 γνησιο TRD αχρησιμοποιητο η και μεταχειρισμενο (εχω 2). Απαντηστε με ΠΜ η Email.
-
-
Υπαρχει 5,1? χοντρα η λεπτα ημιαξονια? επισης υπαρχει η λυση του αξονα terios με μπλοκε και βημα 5,3...
-
Ο χρήστης andreasf20c έγραψε:
Υπαρχει 5,1? χοντρα η λεπτα ημιαξονια? επισης υπαρχει η λυση του αξονα terios με μπλοκε και βημα 5,3...Υπαρχει TRD 5,125:1 ( Part No 41201-ΚΕοο3) για τα ημιαξονια του DL 1980-81 και DX 1982-84 (χοντρα). Ο αξονας Terios δεν ειναι ομολογκε στα ιστορικα (γιατι δεν ειναι παραγωγης Σταρλετ) και το 5,3 δεν αναφερεται σε καμμια ομολογκασιον Σταρλετ. Ειναι νομιμος μονο στην Ε.
-
Τοτε παω πασο... Αν τιθεται θεμα ιστορικου εχεις δικιο.
-
Ενα 5,1 βρε παιδια????
Ζητειται κορωνοπηνιο 5,1 Starlet KP