-
Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή ακούω αρκετά (δυστυχώς άσχημα),απο φίλο που εχει ταξί..
Συγκεκριμένα σχετικά με τη νοθεία στο πετρέλαιο που είναι πιο καταστροφική απο αυτή της βενζίνης,και επειδή παρήγγειλα και εγω το ντιζελάκι μου ανησυχώ ακούγοντας για ζημιές στα μπεκ που είναι και πανάκριβα
Έχετε ακούσει ή βιώσει κάτι τέτοιο;
Αν οι μοντς θεωρούν πως πρέπει να μπει κάπου αλλού ας μετακινηθεί -
Ανοίγω αυτό το θέμα επειδή ακούω αρκετά (δυστυχώς άσχημα),απο φίλο που εχει ταξί..
Συγκεκριμένα σχετικά με τη νοθεία στο πετρέλαιο που είναι πιο καταστροφική απο αυτή της βενζίνης,και επειδή παρήγγειλα και εγω το ντιζελάκι μου ανησυχώ ακούγοντας για ζημιές στα μπεκ που είναι και πανάκριβα
viewtopic.php?f=6&t=47693
-
Δεν βάζεις απο συγκεκριμένα πρατήρια που τους ξέρεις;
-
Βαζεις! (Ασε που δεν εχω ποια εμπιστοσινη ουτε στον αδερφο μου, για ολους ειμαστε ευρω οχι ανθρωποι )
ειναι και αυτος ενας τροπος ελενχου, αλλα δεν λυνεις το προβλημα βαζοντας μονο απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο ,απλα αν σου συμβη ρειχνεις την ευθινη στον βενζηνα , θα σου πληρωση αυτος την ζημια ;; -
Ο χρήστης lioyfka έγραψε:
Βαζεις! (Ασε που δεν εχω ποια εμπιστοσινη ουτε στον αδερφο μου, για ολους ειμαστε ευρω οχι ανθρωποι )
** ειναι και αυτος ενας τροπος ελενχου**, αλλα δεν λυνεις το προβλημα βαζοντας μονο απο ενα συγκεκριμενο βενζιναδικο ,απλα αν σου συμβη ρειχνεις την ευθινη στον βενζηνα , θα σου πληρωση αυτος την ζημια ;;Το είπες και μόνος σου,απλα ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες
Diesel-νοθεία έχετε ακούσει προβλήματα;