-
Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση απονομής των τίτλων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων αγώνων Αυτοκινήτων και Καρτ για το έτος 2010.
-Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης, θα ανακοινωθεί σύντομα. -
Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση απονομής των τίτλων Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων αγώνων Αυτοκινήτων και Καρτ για το έτος 2010.
Καποτε επι ΔΑΡΔΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΕΓΚΑ λαβαιναμε και καμια επιστολουλα που ελεγε ΜΑΛΑΚΑ που ετρεχες ολο το χρονο ελα να σου δωσουμε ενα κυπελο της πλακας η ενα τσιγκακι, τωρα με την νεα ταξη πραγματων με τους ΚΑΛΟΥΣ κοπηκε και αυτο οπως και το βιβλιο της χρονιας που οι παλαιωτεροι θυμουνται καναμε αγωνα να βγαινει νωριτερα για να ξερουμε πως θα τρεξουμε την επομενη.Ειμαστε ολοι επιεικως ΑΣΤΕΙΟΙ που ανεχωμαστε αυτην την κατασταση και μαλωνουμε μεσα εδω ΜΕΤΑΞΥ μας σαν ειδικοι και καλα και δεν βαζουμε μια βομβα στο καφενειο της ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Καποτε επι ΔΑΡΔΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΕΓΚΑ λαβαιναμε και καμια επιστολουλα που ελεγε ΜΑΛΑΚΑ που ετρεχες ολο το χρονο ελα να σου δωσουμε ενα κυπελο της πλακας η ενα τσιγκακι, τωρα με την νεα ταξη πραγματων με τους ΚΑΛΟΥΣ κοπηκε και αυτο οπως και το βιβλιο της χρονιας που οι παλαιωτεροι θυμουνται καναμε αγωνα να βγαινει νωριτερα για να ξερουμε πως θα τρεξουμε την επομενη.Ειμαστε ολοι επιεικως ΑΣΤΕΙΟΙ που ανεχωμαστε αυτην την κατασταση και μαλωνουμε μεσα εδω ΜΕΤΑΞΥ μας σαν ειδικοι και καλα και δεν βαζουμε μια βομβα στο καφενειο της ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ,
ΕΔΩ ΚΑΙ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!
-
Λωρη καλημερα εαν δεν κανω λαθος και διορδωσε με βραβαιβωνται οι πεντε πρωτοι, μεσα σε αυτους λοιπον ειμαι και εγω και δεν ελαβα τιποτα [ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ].Το αλλοιως τωρα ειναι καθολου η την τελευταια στιγμη ;διοτι θεωρω οτι μια που η εξελιξη βοηθαει και δεν κοστιζει σαν το βιβλιο ειναι λογικο να ενημερωνομαστε 2 -3 μηνες πριν το νεο πρωταθλημα αυτο ζηταγαμε εαν θυμασαι παντα κανω λαθος;Σε τρεις εβδομαδες αρχιζουν οι αγωνες και αναλωσαστε απο οτι διαβαζω για βενζινες για κατηγοριες με τον ΧΡΗΣΤΟ και διαφορα αλλα αυτο σημαινει εξελιξη η την χρησιμοποιουμαι ΑΝΑΛΟΓΩΣ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ γιατι εμεις οι παλαιωτεροι και εν συνεχεια οι νεωτεροι φταιμε που απο ΝΥΦΕΣ εχουμε γινει ΖΗΤΙΑΝΟΙ
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Λωρη καλημερα εαν δεν κανω λαθος και διορδωσε με βραβαιβωνται οι πεντε πρωτοι, μεσα σε αυτους λοιπον ειμαι και εγω και δεν ελαβα τιποτα [ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ].Το αλλοιως τωρα ειναι καθολου η την τελευταια στιγμη ;διοτι θεωρω οτι μια που η εξελιξη βοηθαει και δεν κοστιζει σαν το βιβλιο ειναι λογικο να ενημερωνομαστε 2 -3 μηνες πριν το νεο πρωταθλημα αυτο ζηταγαμε εαν θυμασαι παντα κανω λαθος;Σε τρεις εβδομαδες αρχιζουν οι αγωνες και αναλωσαστε απο οτι διαβαζω για βενζινες για κατηγοριες με τον ΧΡΗΣΤΟ και διαφορα αλλα αυτο σημαινει εξελιξη η την χρησιμοποιουμαι ΑΝΑΛΟΓΩΣ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ γιατι εμεις οι παλαιωτεροι και εν συνεχεια οι νεωτεροι φταιμε που απο ΝΥΦΕΣ εχουμε γινει ΖΗΤΙΑΝΟΙΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ,ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ,ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΘ.Ε.Α. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
7/2/2011 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΝΟΜΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ ΕΛΠΑ και η ΕΠΑ/ΕΘΕΑ θα ανακοινώσει την ερχόμενη Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, την νέα ημερομηνία και τον τόπο που θα διοργανωθεί η απονομή των Επάθλων του 2010.
-
Το εσβησα, γιατι εγω κανω πλακα με τον Γιωργο, αλλά άλλοι το πανε αλλού. Κοινως αστοχο
Καλημερα. -
Εντάξει μωρέ ... κάντε λίγη υπομονή , δείξτε λίγο σεβασμό στα νέα άτομα που διήκουν ,, τώρα άρχισαν τα παιδία καθιστέ να τα βρούνε μεταξύ τους
-
Ο χρήστης n.gikas polo 6n έγραψε:
Εντάξει μωρέ ... κάντε λίγη υπομονή , δείξτε λίγο σεβασμό στα νέα άτομα που διήκουν ,, τώρα άρχισαν τα παιδία καθιστέ να τα βρούνε μεταξύ τουςΕΙΡΩΝΙΟΥΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑ.
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΒΑΡΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Το ίδιο λεμε ,, με την διάφορα ότι η ενημέρωση προς τους αγωνιζόμενους είναι ανεπαρκής ,, αυτοί που ήρθαν από ρόδο από Θεσσαλονίκη το έμαθαν αφού κατέβηκαν από το αεροπλάνο ,,
Δεν ξέρω τι σοβαρό προέκυψε .. αλλά και στην απονομή πρόβλημα βγήκε
Και η απονομή δεν είναι μόνο για τους μεγάλους ,, υπάρχουν και πιτσιρίκια που κουβαλήθηκαν από πολύ μακριά μαζί με τις οικογένειες τουςΚρίμα ...
-
Δεν ξέρω τι σοβαρό προέκυψε .. .
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία απέκλεισε την περιοχή μετά από πληροφορίες για βόμβες σε διάφορα Υπουργεία.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Δεν ξέρω τι σοβαρό προέκυψε .. .
Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία απέκλεισε την περιοχή μετά από πληροφορίες για βόμβες σε διάφορα Υπουργεία.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
'EL-EM'
-
Εντάξει ,, η τέλεια γκαντεμιά ,, αλλά η παραπληροφόρηση παει σύννεφο δεν μπορώ να φανταστώ γιατί δεν ενημερώθηκαν για τον κύριο λόγο και όχι μεμονωμένα για την ακύρωση της τελετής
Τεσπα ..
-
ποια παραπληροφόρηση??? δεν σας καταλαβαινω...
-
Προχθές ήμουν σε ένα φανοποιείο στον νέο κόσμο , άκουσα ότι θα ακυρώθηκε η βράβευση λόγω μη τήρηση συμφωνίας ανάμεσα σε ομαε και επα .. δεν περίμενα να διαβάσω κάτι διαφορετικό
-
Προχθές ήμουν σε ένα φανοποιείο στον νέο κόσμο , άκουσα ότι θα ακυρώθηκε η βράβευση λόγω μη τήρηση συμφωνίας ανάμεσα σε ομαε και επα .. δεν περίμενα να διαβάσω κάτι διαφορετικόΣυγνώμη, αλλά τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, μας πάνε πίσω , πολύ πίσω.
Εάν μπορείς να γράψεις τί άκουσες και που , συγκεκριμένα και με ονόματα , έχει καλώς.
Διαφορετικά....., άκουσα κι΄εγώ σε ένα συνεργείο στη Λαμία το έτσι και το αλλιώς , και , ξέχασα , σε ένα caffe στη Πάτρα το μακρύ και το κοντό του Μήτσου με τα λάστιχαΦτάνει πιά, γίναμε 'επώνυμοι' μετά την πιστοποίηση των χρηστών αυτής της ενότητας , ας κρατήσουμε κάποιο επίπεδο !!!
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα. -
Φίλε μου μην αρπάζεσαι , εγώ άκουσα 2 κουβέντες από ανθρώπους που είναι ενεργά στον χώρο και έχουν ανάγκη τους αγώνες ,
Εγώ έκανα λάθος που έδωσα βάση σε αυτά που υποστήριζαν ,, γιατί συμφώνησα ο μ------ς
Ο λόγος στο στέλνω pm .. όχι ονόματα
Για να σου λεω και την αλήθεια πείστηκα πόλη εύκολα , και αν δεν έγραφε ο el-em - fokion sportage δεν νομίζω ότι θα το ξέραμε τι έγινε πραγματικά και θα πιστεύαμε ότι θέλαμε..
Μπορεί για εμένα να μην είναι σημαντικό η βράβευση .. αλλά για κάποιους άλλους είναι
-
Εγω παντως το εμαθα απο εδω
http://to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=3810
2 περιπου ωρες πριν την ωρα των βραβευσεων αναρτηθηκε...
Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας η απονομή.