-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Επιτελους.....το ειδα και αυτο.......Διαφημηση του ιστορικου Ακροπολις στην τηλεοραση.....μπραβο τους....
Αντε με το καλο και στο αλλο..... το καλοοοο.....
Που?
στα κρατικα καναλια
-
Ανακοινώθηκαν οι συμμετοχές, θα τις βρείτε στο site του αγώνα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
@ Λωρης , Λωρακος μου, Τσιμπόπουλος
Ειδες τι γινεται οταν ξερεις καλα τους φιλους σου και τις αντιδρασεις τους? ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΒΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ποτέ
Λοιπον.- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
α) Για λογους ασφαλειας να γινει σε κλειστη χωματινη πιστα.
β) Με το δικο σας αυτοκινητο με την προυποθεση οτι απο το ενα πληρωμα στο αλλο δεν θ αλλαξει τιποτα εκτος απο τη ρυθμιση των καθισματων
γ) Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν θα εχω καμμια ευθυνη για οποια ζημια ηθελε προκυψει.
δ) Πριν την μονομαχια, το καθε πληρωμα θα κανει 4 αναγνωρισεις με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
ε) Μετα θα φαμε ολοι μαζι και θα πληρωσει ο χαμενος. - ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η οικονομικη σας επιφανεια και ο τροπος εμπλοκης σας δεν σου επιτρεπει να λες οτι οδηγουσατε ενα χρεπι. Τοτε χρεπια θα πρεπει να ηταν και τα άλλα, του Κυρκου, του Χατζητσοπανη, του Νασουλα, του Χαλκια κλπ. Ισως (με ολο τον σεβασμο μου προς τους πολυπρωταθλητες) καποτε κι εσυ θα πρεπει να παραδεχεσαι οτι δεν τρεχεις παντοτε χωρις αντιπαλο. Εξ αλλου, να σου θυμισω οτι το ημιαξονιο εσπασε οταν το τσακισατε στο τσιμεντενιο γεφυρακι, λυσασμενοι να καλυψετε την διαφορα. Ψεμματα?
- Θα σου θυμισω γιατι δεν τρεχετε με Ιμπρεζα. Δικα σου λογια. 'Δεν εχει φρενα κι ειναι ψοφιο. Με το συγκεκριμενο δικο σου (τοτε του καζαζ) καναμε δοκιμες στο Τουρκιας και σερνοτανε'.Επαναλαμβανω. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. 243 αλογα στο δυναμομετρο ειχε, το οτι σας βλεπαμε και μονο στο βαθος, τρεχοντας καποτε και που, με τα μεσα που ειχαμε,με τα παληα δικα σας λαστιχα, χωρις συνεργειο,αθλος ητανε, ετσι δεν ειναι?
Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα σε μια βαση.Δε μιλαω, δε μιλαω, αλλά...
4.ΕΠΙΘΕΣΗ. Μακρυα απο μενα η επιθεση σε σενα. Ξεχασα τα εισαγωγικα στο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, το εβαλα γιατι μιλουσαμε για ιστορικα, και στο κατω κατω, ο Πιτσος ιστορικο θα οδηγησει. Γερος ειναι? Η μηπως να τρεξει κι αυτος Ε?
Κοντρα φιλικη τελος, τα παραπανω ισχυουν, παμε τωρα στο θεμα.
Το Ελευθεροχωρι δεν περναει λογω νερων στη λιμνη, και δεν θα περναει ουτε την επομενη βδομαδα αφου προβλεπονται απο Τριτη ΠΟΛΛΕΣ βροχες.Τι θα κανει η οργανωση? Κι οταν λεω δεν περναει, εννοω ουτε με τρακτερ. Γιααα δωσε μας τα φωτα σου.
Με ολη μου την αναγνωριση και τον σεβασμο στον Αρη και σε σενα, απλα επειδη δεν μ αρεσουν οι υπερβολες.
Ματς-μουτς...
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΕΧΘΕΣ, ΚΑΘ'ΟΔΟΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 Ε.Δ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Μηπως τοτε θα επρεπε να γινει επανασχεδιασμος της τριτης μερας με τρια περασματα απο τις δυο ειδικες;
- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
-
Ο χρήστης ThedKar έγραψε:
Ειδες τι γινεται οταν ξερεις καλα τους φιλους σου και τις αντιδρασεις τους? ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΕΒΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ποτέ
Λοιπον.- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
β) Με το δικο σας αυτοκινητο με την προυποθεση οτι απο το ενα πληρωμα στο αλλο δεν θ αλλαξει τιποτα εκτος απο τη ρυθμιση των καθισματων
γ) Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν θα εχω καμμια ευθυνη για οποια ζημια ηθελε προκυψει.
δ) Πριν την μονομαχια, το καθε πληρωμα θα κανει 4 αναγνωρισεις με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
ε) Μετα θα φαμε ολοι μαζι και θα πληρωσει ο χαμενος. - ΑΜΑΛΙΑΔΑ. Η οικονομικη σας επιφανεια και ο τροπος εμπλοκης σας δεν σου επιτρεπει να λες οτι οδηγουσατε ενα χρεπι. Τοτε χρεπια θα πρεπει να ηταν και τα άλλα, του Κυρκου, του Χατζητσοπανη, του Νασουλα, του Χαλκια κλπ. Ισως (με ολο τον σεβασμο μου προς τους πολυπρωταθλητες) καποτε κι εσυ θα πρεπει να παραδεχεσαι οτι δεν τρεχεις παντοτε χωρις αντιπαλο. Εξ αλλου, να σου θυμισω οτι το ημιαξονιο εσπασε οταν το τσακισατε στο τσιμεντενιο γεφυρακι, λυσασμενοι να καλυψετε την διαφορα. Ψεμματα?
- Θα σου θυμισω γιατι δεν τρεχετε με Ιμπρεζα. Δικα σου λογια. 'Δεν εχει φρενα κι ειναι ψοφιο. Με το συγκεκριμενο δικο σου (τοτε του καζαζ) καναμε δοκιμες στο Τουρκιας και σερνοτανε'.Επαναλαμβανω. ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ. 243 αλογα στο δυναμομετρο ειχε, το οτι σας βλεπαμε και μονο στο βαθος, τρεχοντας καποτε και που, με τα μεσα που ειχαμε,με τα παληα δικα σας λαστιχα, χωρις συνεργειο,αθλος ητανε, ετσι δεν ειναι?
4.ΕΠΙΘΕΣΗ. Μακρυα απο μενα η επιθεση σε σενα. Ξεχασα τα εισαγωγικα στο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, το εβαλα γιατι μιλουσαμε για ιστορικα, και στο κατω κατω, ο Πιτσος ιστορικο θα οδηγησει. Γερος ειναι? Η μηπως να τρεξει κι αυτος Ε?
Το Ελευθεροχωρι δεν περναει λογω νερων στη λιμνη, και δεν θα περναει ουτε την επομενη βδομαδα αφου προβλεπονται απο Τριτη ΠΟΛΛΕΣ βροχες.Τι θα κανει η οργανωση? Κι οταν λεω δεν περναει, εννοω ουτε με τρακτερ. Γιααα δωσε μας τα φωτα σου.
Με ολη μου την αναγνωριση και τον σεβασμο στον Αρη και σε σενα, απλα επειδη δεν μ αρεσουν οι υπερβολες.
Ματς-μουτς...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΧΩΜΑΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ 4 Ε.Δ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Μηπως τοτε θα επρεπε να γινει επανασχεδιασμος της τριτης μερας με τρια περασματα απο τις δυο ειδικες;
Σωστοοοος!!
- ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Ματς-μουτς...
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Σωστοοοος!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ FIA.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ματς-μουτς...
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Σωστοοοος!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ FIA.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αν ετρεχες εσυ Φια ξεΦια, δεν θα επαιζε να τρεξετε τετοιο κουτσουρεμενο χωμα!
Θα εφερνες τον ιδιο τον Ζαν Τοντ να τραβηξει τα νερα και να το στρωσει με γκρειντερ! - ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ. Ο.Κ., μια και δεν εχω να χασω τιποτα, την αποδεχομαι με τους εξης ορους
-
Καλη τυχη στο φιλο Στελιο! κοιταχτε να το χορτασετε!
-
Παμε λιγη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ γκρινια
Περα απο το αστειο γεγονος του να δημοσιευεται ο συμπληρωματικος κανονισμος μετα το κλεισιμο των συμμετοχων (!!!), το road book να μοιραζεται σε φωτοτυπια και με το σταγονομετρο, να μην ξερουμε αν περναει το Ελευθεροχωρι και να μην μπορουμε να το γραψουμε (!!!) , αυτη τη στιγμη εξελισσεται κι αλλη μια ΧΟΝΤΡΑΔΑ, ΑΤΟΠΗΜΑ, ΦΤΥΣΙΜΟ:Αυτο το ΣΚ διοργανωνεται μεγαλη γιορτη -εκθεση του ιστορικου αυτοκινητου στο κτημα Νασιουτζικ, επ ευκαιρια του Ιστορικου Ακροπολις. Πολυ καλη η ενεργεια, με τη διαφορα οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!.
Πολυ περισσοτερο, οταν απο διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους (πχ Real FM) μοιραζονται αφειδως προσκλησεις. Καλο κι αυτο, ζητουμενη η δημοσιοτητα, χοντραδα ομως η ΑΣΕΒΕΙΑ στο προσωπο των πρωταγωνιστων του αγωνα. Μια ακομα αποδειξη του ποσο μας υπολογιζουν.
Εχω την πληροφορια (που ελεγχεται) οτι η διοργανωση γινεται με την επιβλεψη του κ. Βουκιδη. Φαινεται οτι οι πλαστικες επιδιορθωσεις βρηκαν κι αλλο αντικειμενο για απαλοιφη. Τους Ελληνες αιμοδοτες-αγωνιζομενους. ΕΥΓΕ? ΝΤΡΟΠΗ?
Βαλτε οτι θελετε...Υ.Γ. Ασχετο αν θα πηγαιναμε η οχι. Λιγη λεπτοτητα δεν βλαπτει.
-
Για τις προσβάσεις των θεατών,ούτε λόγος δηλαδή...
-
Ο χρήστης mangos έγραψε:
Για τις προσβάσεις των θεατών,ούτε λόγος δηλαδή...ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΡΩΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12972
Ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το παραπανω ?? Τι ενοουν οτι θα γινει και ο τεχνικος ελεγχος των οχηματων που θα συμετασχουν στο ιστορικο Ραλλυ Ακροπολις ?? Μονο για τα regularity ισυει ο τεχνικος ελεγχος ?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Παμε λιγη ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ γκρινια
Περα απο το αστειο γεγονος του να δημοσιευεται ο συμπληρωματικος κανονισμος μετα το κλεισιμο των συμμετοχων (!!!), το road book να μοιραζεται σε φωτοτυπια και με το σταγονομετρο, να μην ξερουμε αν περναει το Ελευθεροχωρι και να μην μπορουμε να το γραψουμε (!!!) , αυτη τη στιγμη εξελισσεται κι αλλη μια ΧΟΝΤΡΑΔΑ, ΑΤΟΠΗΜΑ, ΦΤΥΣΙΜΟ:Αυτο το ΣΚ διοργανωνεται μεγαλη γιορτη -εκθεση του ιστορικου αυτοκινητου στο κτημα Νασιουτζικ, επ ευκαιρια του Ιστορικου Ακροπολις. Πολυ καλη η ενεργεια, με τη διαφορα οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!!.
Πολυ περισσοτερο, οταν απο διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους (πχ Real FM) μοιραζονται αφειδως προσκλησεις. Καλο κι αυτο, ζητουμενη η δημοσιοτητα, χοντραδα ομως η ΑΣΕΒΕΙΑ στο προσωπο των πρωταγωνιστων του αγωνα. Μια ακομα αποδειξη του ποσο μας υπολογιζουν.
Εχω την πληροφορια (που ελεγχεται) οτι η διοργανωση γινεται με την επιβλεψη του κ. Βουκιδη. Φαινεται οτι οι πλαστικες επιδιορθωσεις βρηκαν κι αλλο αντικειμενο για απαλοιφη. Τους Ελληνες αιμοδοτες-αγωνιζομενους. ΕΥΓΕ? ΝΤΡΟΠΗ?
Βαλτε οτι θελετε...Υ.Γ. Ασχετο αν θα πηγαιναμε η οχι. Λιγη λεπτοτητα δεν βλαπτει.
Αγώνας , χωρίς χορηγούς αλλά με αγωνιζόμενους , ΓΙΝΕΤΑΙ
Αγώνας , με χορηγούς αλλά ΧΩΡΙΣ αγωνιζόμενους, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΤο υστερόγραφο τα λέει ΟΛΑ !! +1000000000
-
Ο χρήστης sarantis l έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=12972Ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το παραπανω ?? Τι ενοουν οτι θα γινει και ο τεχνικος ελεγχος των οχηματων που θα συμετασχουν στο ιστορικο Ραλλυ Ακροπολις ?? Μονο για τα regularity ισυει ο τεχνικος ελεγχος ?
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ SPORTING,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=12972
Ξερει καποιος περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με το παραπανω ?? Τι ενοουν οτι θα γινει και ο τεχνικος ελεγχος των οχηματων που θα συμετασχουν στο ιστορικο Ραλλυ Ακροπολις ?? Μονο για τα regularity ισυει ο τεχνικος ελεγχος ?
Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ SPORTING,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Για τα Regularity;
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Για τα Regularity;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΤΗΤΑ 'ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ' ΠΑΤΑΣ 'REGULARITY' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Για τα Regularity;
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΤΗΤΑ 'ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ' ΠΑΤΑΣ 'REGULARITY' ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Σ'ευχαριστώ Λώρη!!!
-
Αν διαβαζω σωστα εναν κακογραμμενο κανονισμο, ο Τ.Ε. των αυτοκινητων που θα λαβουν μερος μονο στο χωμα, θα γινει το ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ Κ. Βουρλα.
Γιατι κακογραμμενος?
Να!
Παραδειγμα 1οΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΩΜΑΤΟΣ
Τετάρτη 4 Μαΐου16:00 μέχρι 20:00 Διοικητικός / τεχνικός έλεγχος ελλήνων αγωνιζομένων,
προαιρετικά για αλλοδαπούς αγωνιζόμενους
Πέμπτη 5 Μαΐου
11:00 μέχρι 14:00 Διοικητικός / τεχνικός έλεγχος αλλοδαπών αγωνιζομένων
15:30 Πίνακας εκκινούντων και ωράρια εκκίνησης για την Τελετή
Εκκίνησης και για το 1ο Σκέλος....
Σάββατο 7 Μαΐου
14:00-16:00 Διοικητικός / τεχνικός έλεγχος21:00 Πίνακας εκκινούντων και ωράρια εκκίνησης 1ου σκέλουςΣυνεπως Τεταρτη η Σαββατο ο ΤΕ? Η μηπως ΚΑΙ Τεταρτη ΚΑΙ Σαββατο? Οπότε πινακας εκκινουντων, Τεταρτη η Σαββατο? Τα μπλεξαμε ε?
Παραδειγμα (προς αποφυγην) 2ο
Απο τον Κανονισμο ΧωματοςΤελετή Εκκίνησης
• Την Πέμπτη 5 Μαΐου θα γίνει η τελετή εκκίνησης του αγώνα στην οποία
ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχουν όλοι. Η εκκίνηση αυτή θα δοδεί στις 18:00, στους
πρόποδες της Ακρόπολης και συγκεκριμένα από τη συμβολή Ροβέρτου
Γκάλλη, Δ.Αρεοπαγίτου και Απ. Παύλου.
• Η τελετή εκκίνησης είναι προαιρετική για τους συμμετέχοντες στο χώμα.Οι αγωνιζόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να ενημερώσουν
γραπτώς τη γραμματεία μέχρι 18 Απριλίου.
Συνεπως Κυριοι,δεν ξεκινουν ΟΛΟΙ. Γιατι ολοι, σημαινει ΟΛΟΙ, κι αν ολοι ειναι ολοι, τοτε οι συμμετεχοντες στο χωμα τι ειναι? Ολοι μειον??? Α ρε Ελληνικα που πρεπει να μαθουν μερικοι!!! Αφηστε που στις 18 Απριλη ΔΕΝ ειχε δημοιευθει ο κανονισμος...Παραδειγμα 3ο
α4. Τέλος, σε απόσταση 25 μ. πιό πέρα θα βρίσκεται η τελική μπεζ πινακίδα με
τις τρεις πλάγιες γραμμές.
Περα? Πιο περα? Δωθε? Κειθε? Σα που ρε πιδιά?
Τελικη? μπεζ με Πλαγιες γραμμές? Ξερει κανεις να περιγραφεται σε κανονισμο τετοια πινακιδα? Μηπως εννοει την πινακιδα τελους της περιοχης του ΣΕΧ , σε μπεζ φοντο με τρεις πλαγιες μαυρες γραμμές, τοποθετημενη 25 μετρα μετά το ΣΤΟΠ ?
Αυτην εννοει, αλλά με απλουστευμενα Ελληνικα που αφιστανται ομως της περιγραφης που υπαρχει στον Γενικο Κανονισμο. Και δυστυχως, οταν σε καποιον κανονισμο αλλαξεις ενα ΚΑΙ, μπορει να γυρισει ο κοσμος αναποδα. Τελος παντων. ΓραφικοτητεςΤα γραφω για να εκδικηθω καποιον? ΟΟΟχι! Τα γραφω για να πω ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ. Ελπιζω.
Και για να μη με περασετε για τρελλο, ιδου τι μπορει να συμβει με το 1ο παραδειγμα.
Ενας δημοσιογραφος διαβαζει τον κανονισμο και θελει να κανει ρεπορταζ για τον αγωνα. Ζηταει λοιπον πινακα εκκινουντων του χωματινου αγωνα την Πεμπτη το βραδυ, οπως ο κανονισμος γραφει. 2 τινά θα συμβουν- Δεν θα εχουν να του δωσουν, γιατι θα υπολειπεται ο Τεχνικος Ελεγχος οσων περασουν Σαββατο στα Καμ. Βουρλα. Ο δημοσιογραφος διαπιστωνει οτι η οργανωση δεν τηρει τον κανονισμο και την χαρακτηριζει αναλογως.
- Η του δινουν προσωρινο πινακα εκκινουντων, οσων δηλαδη εχουν περασει ΤΕ μεχρι Πεμπτη βραδυ κι αυτος κανει το ρεπορταζ του, χωρις (δικαιολογημενα) ν αναφερθει σ αυτους που θα τρεξουν, αλλά θα περασουν ΤΕ το Σαββατο.
Ωραια πραγματα δηλαδη. Να τα χαιρομαστε.
Λυπαμαι ρε γμτ, αλλά καποιος πρεπει να σας τα πει φιλοι μου...
-
Χωρις να θελω να διακοψω την ροη της καλοπροαιρετης κριτικης που γινεται, θα ηθελα σαν εκπροσωπος του ΣΙΣΑ και προσωπικα να ευχηθω σε ολα τα πληρωματα που συμμετεχουν, καλη διασκεδασ και καλη επιτυχια.
Κριμα που (κυριως) οικονομικοι λογοι κρατησαν αρκετους απο εμας μακρυα. Θα τα πουμε στην εκκινηση (σαν επισκεπτες... ) -
Καλε μου Cosmo Mike, ειναι δεδομενη η καλη προαιρεση της κριτικης. Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν απαντα, κανεις δεν εχει την ευαισθησια να πει 'ναι ρε παιδια, παραλειψη μας, στο μελλον θα τα διορθωσουμε' Αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο στοιχειο που δειχνει (αν δεν αποδεικνυει) οτι το γνωστο απο χρονια τροπαρι, συνεχιζεται.
Με χαρα ειδα τωρα στην ΝΕΤ ενα μεγαλο σε διαρκεια και αρκετα διαφωτιστικο ρεπορταζ για το ιστορικο. Ευγε, αυτη ειναι μια σωστη κινηση που πρεπει να χειροκροτηθει. (τηρουμενων των αναλογιων, γιατι υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να το θεωρουμε δεδομενο).
Οταν ομως οι καλοι αυτοι ανθρωποι συνειδητοποιησουν οτι το σπορ δεν ειναι προνομιο μιας παρεας, αλλά εργο και δικαιωμα ολων, τοτε το χειροκροτημα θαχει και διαρκεια.
Καλημερα και καλο αγωνα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλε μου Cosmo Mike, ειναι δεδομενη η καλη προαιρεση της κριτικης. Το δυσαρεστο ειναι οτι κανεις δεν απαντα, κανεις δεν εχει την ευαισθησια να πει 'ναι ρε παιδια, παραλειψη μας, στο μελλον θα τα διορθωσουμε' Αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο στοιχειο που δειχνει (αν δεν αποδεικνυει) οτι το γνωστο απο χρονια τροπαρι, συνεχιζεται.
Με χαρα ειδα τωρα στην ΝΕΤ ενα μεγαλο σε διαρκεια και αρκετα διαφωτιστικο ρεπορταζ για το ιστορικο. Ευγε, αυτη ειναι μια σωστη κινηση που πρεπει να χειροκροτηθει. (τηρουμενων των αναλογιων, γιατι υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να το θεωρουμε δεδομενο).
Οταν ομως οι καλοι αυτοι ανθρωποι συνειδητοποιησουν οτι το σπορ δεν ειναι προνομιο μιας παρεας, αλλά εργο και δικαιωμα ολων, τοτε το χειροκροτημα θαχει και διαρκεια.
Καλημερα και καλο αγωνα.Δεν πανε να κάνουνε όσες εκδηλώσεις θέλουνε!
Εμεις το κοκταιηλ μας θα το πάρουμε στο βουνό παρέα με τους λίγους πια που αγαπούν τους αγώνες!
Iστορικό Ακρόπολις 2011