-
Ε ναι μην τρελαθουμε!!!!!!!!!!!αλλη αξια τα πρωταθληματα τοτε με τωρα!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης daniel έγραψε:
Ε ναι μην τρελαθουμε!!!!!!!!!!!αλλη αξια τα πρωταθληματα τοτε με τωρα!!!!!!!!!Αγαπητε παντα η νικη εχει αξια αναλογα με τους ηττημενους.Αλλα αυτα τα εχουμε ξαναπει....
-
Με το που γύρισα από Σουηδία κράσαρε το laptop μου οπότε τώρα μόλις μπόρεσα να γράψω κάποιες εντυπώσεις από έναν καταπληκτικό αγώνα!!!
Καταπληκτικός σε όλα τα επίπεδα, αν εξαιρέσεις το πολύ, μα πάρα πολύ κρύο και τους, υπέρ το δέον, αυστηρούς και σε πολλές περιπτώσεις αγενείς κριτές.
Παρακολουθήσαμε 7 ειδικές + το shakedown, είδαμε γρήγορα κομμάτια, αργά κομμάτια, άλματα και υπερειδική.
Χρειάστηκε να ρίξουμε πολύ φτιάρισμα την Πέμπτη το βράδυ ώστε να μην αποκλειστούμε στο καταφύγιο μας μέσα στο δάσος και να μπορέσουμε να δούμε αγώνα, ενώ χρειάστηκε να σηκώσουμε και να μετακινήσουμε αρκετά αυτοκίνητα (με την βοήθεια πολλών Σουηδών, Ισπανών, Φινλανδών, Νορβηγών κτλ) ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε από την 4η ειδική της 2ης ημέρας και να παρακολουθήσουμε μια ακόμη.http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=94343
http://www.katikisphotography.com/Galle ... 6142_NdYuYΣτα του αγώνα τώρα το πάρα πολύ χιόνι της Πέμπτης ήταν αυτό που καθόρισε το αποτέλεσμα. Περπατήσαμε κάποιες ειδικές την Πέμπτη το μεσημέρι και το χιόνι μέσα στο δρόμο ξεπερνούσε τα 20 εκατοστά. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως οι οργανωτές δεν καθάρισαν το δρόμο για τις ειδικές της Παρασκευής, κάτι που έκαναν για αυτές του Σαββάτου και της Κυριακής. Ένας λόγος μπορεί να είναι το ότι περίμεναν να σταματήσει η χιονόπτωση (χιόνιζε μέχρι κατά τις 11 το πρωί την Παρασκευή) για να το κάνουν μετά...Όπως και να έχει, βρήκε εντελώς διαφορετικές συνθήκες ο Loeb την Παρασκευή το πρωί, από ότι βρήκαν όλοι οι υπόλοιποι το Σάββατο και την Κυριακή. Και δεν υπάρχει περίπτωση να έλιωσε το χιόνι στις ειδικές της 2ης και 3ης ημέρας ή να πατήθηκε από τις διελεύσεις θεατών κτλ...Ο δρόμος είχε ανοιχτεί με ειδικό όχημα. Παράξενο...
Στο μάτι τα νέα WRCars φάνηκαν ελαφρώς πιο αργά από τους προκατόχους τους, όμως ήταν πιο θεαματικά και ο ήχος τους ήταν μαγεία! Δεν θα μπω σε συγκρίσεις μεταξύ Citroen- Ford ή μεταξύ οδηγών. Όλοι οι πρωτοκλασάτοι πήγαιναν αέρα ενώ τα Fiesta και DS3 δείχνανε εξίσου δυνατά! Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Latvala περνούσε σχεδόν σε κάθε ειδική χωρίς εμπρός προφυλακτήρα και το ότι ο Raikkonen οδηγούσε πολύ πιο φυλαγμένα από ότι στους αγώνες που τον είδα πέρυσι.
Μου άρεσαν και τα 3 'καλά' S2000, μου άρεσαν οι τοπικοί στον παράλληλο αγώνα του Σουηδικού πρωταθλήματος, όμως απογοητεύτηκα από το επίπεδο στο PWRC. Από τη στιγμή δε, που έμειναν εκτός οι Flodin και Grondal, τα Ν περνούσαν όπως περνάνε και οι μεσήλικες οδηγοί του ελληνικού πρωταθλήματος (μοναδικές εξαιρέσεις οι Semerad, Tagirov, Protasov σε κάποια περάσματα).
Βλέπω μπήκε ζεστά το 2011 με πολλές και έντονες συζητήσεις.
Μακάρι να συνεχιστεί αυτό μέχρι το τέλος της χρονιάς!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Loeb θα επιστρέψει, και 1000 φορές μακάρι οι δυνάμεις του Βορρά ή ο συνονόματος του να μπορέσουν να τον σταματήσουν. -
-
Γνωρίζουμε αν θα καλυφθεί τηλεοπτικά κάποια ειδική του Rally Mexico ?
-
Ο χρήστης StanVet έγραψε:
Γνωρίζουμε αν θα καλυφθεί τηλεοπτικά κάποια ειδική του Rally Mexico ?Ναι, την Κυριακή 19:00 θα καλυφθεί ζωντανά η Power Stage από το Μεξικό. Εδώ:
http://www.everythingon.tv/channel/view/espn-9Επίσης, στο ίδιο λινκ θα υπάρχουν τα highlghts κάθε ημέρας.
Σάββατο 13:45 Highlights Day 1
Κυριακή 15:45 Highlights Day 2
Δευτέρα 12:30 Highlights Day 3Καλή σας απόλαυση!!!
-
Είχε και SSS μέσα στην πόλη!
-
Tελικα ειναι κουλαδι ο Λεμπ ή δεν ειναι?
Να αποφασισουμε δηλαδη, για το αν ξερει να οδηγαει με ηλεκτρονικα ή ανευ! -
Η ιστορία έχει αποδείξει ό,τι οι μεγάλες αλλαγές κανονισμών στο WRC δεν άλλαξαν ποτέ το status quo στον ανταγωνισμό των οδηγών. Περίπου τα ίδια 'κιλά ζυγίζουν' όλοι ο πρωτοκλασσάτοι κατά την γνώμη μου.
Οι διαφορές που βλέπουμε είναι λεπτομέρειες που αθροιζόμενες βγάζουν την τελική εικόνα.
Πάντως πιστεύω ό,τι η μετά Loeb εποχή έχει αρχίσει, για αυτό ψήφισα τον Ogier για Μεξικό (όπως και εσύ S3 ) για να είμαι μέσα στο κλίμα.
Εν τέλει δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ο Ogier κατακτήσει το πρωτάθλημα (ανεξαρτήτως των δικών μου προτιμήσεων). -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[...]ΚΑΙ ΟΤΙ Ο LOEB 'ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙ' ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
[...]
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Μεγαλη μαντεψια... Δεν το εχει ο Loeb με αυτα τα αυτοκινητα...
Μετα την πρωτη μερα λοιπον στο Μεξικο:
S.Ogier 1:27:22.3
S.Loeb +2.3
M.Hirvonen +1.19.9 -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
[...]ΚΑΙ ΟΤΙ Ο LOEB 'ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙ' ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
[...]
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Μεγαλη μαντεψια... Δεν το εχει ο Loeb με αυτα τα αυτοκινητα...
Μετα την πρωτη μερα λοιπον στο Μεξικο:
S.Ogier 1:27:22.3
S.Loeb +2.3
M.Hirvonen +1.19.9ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ,ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ OGIER ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 4 ΦΟΡΕΣ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΡΑΛΛΥ ΜΕΞΙΚΟΥ !!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ !!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ,ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? -
2η μερα λοιπον... Μετα το πρωτο loop:
S.Loeb 2:17:56.9
S.Ogier +18.8
M.Hirvonen +1:41.7Αρα δεν γινεται να εχει ξεχασει να οδηγαει, ουτε να μην του ταιριαζουν, ουτε οτιδηποτε...
Σχολιο για τον Ogier; Γιατι να κανω εγω το σχολιο και να μην ακουσουμε τον manager της Citroen που εχει δηλωσει οτι ο Ogier ειναι μελλοντικος πρωταθλητης;
Οτι τα βρισκει σκουρα; Ε ναι, τα βρισκει σκουρα σε αυτον τον αγωνα, αλλα για την ωρα μια χαρα τα παει στην 2η μερα.
Και μπορει να τα βρισκει σκουρα και για το υπολοιπο της χρονιας. Και μπορει να χασει και το πρωταθλημα αμα λαχει.Οσων αφορα τον αγωνα στο Μεξικο, θα φανει αυριο βεβαια μολις τελειωσουν ποιος θα ειναι ο νικητης.
Και προφανως στον επομενο αγωνα για να δουμε τις δυναμικοτητες των αυτοκινητων με πιο καθαρα κριτηρια. -
Το θαρρος ειναι ενα θεμα, το οτι εσερνες βεβαια σε οποιον εγραφε κατι περα απο τις εκτιμησεις σου ενα αλλο. Τελοσπαντων ας θυμηθουμε λιγο τις εκτιμησεις σου μετα τον πρωτο αγωνα:
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρη εσυ σε ποιον θα πονταριζες για φετος?
ΣΤΟΝ JARI MATI LATVALA, ΜΕ ΤΟΥΣ PETER KAI OGIER ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ,ΔΙΨΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ
Δλδ ο Λεμπ θα ειναι ακομα πιο πισω?
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το θαρρος ειναι ενα θεμα, το οτι εσερνες βεβαια σε οποιον εγραφε κατι περα απο τις εκτιμησεις σου ενα αλλο. Τελοσπαντων ας θυμηθουμε λιγο τις εκτιμησεις σου μετα τον πρωτο αγωνα:Λωρη εσυ σε ποιον θα πονταριζες για φετος?
ΣΤΟΝ JARI MATI LATVALA, ΜΕ ΤΟΥΣ PETER KAI OGIER ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙ,ΔΙΨΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ (ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ
Δλδ ο Λεμπ θα ειναι ακομα πιο πισω?
ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΝΑΙ.
Σωστός ο Go-for-pole
-
50 sec καπελο ο κοντος,απο προβλημα στο κιβωτιο........
http://www.wrc.com/news/ss15-loeb-hits- ... ?fid=14267
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
50 sec καπελο ο κοντος,απο προβλημα στο κιβωτιο........http://www.wrc.com/news/ss15-loeb-hits- ... ?fid=14267
AΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
-
Ο χρήστης ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΣ έγραψε:
50 sec καπελο ο κοντος,απο προβλημα στο κιβωτιο........http://www.wrc.com/news/ss15-loeb-hits- ... ?fid=14267
Αυριο περιμενω απο τον κοντο να το τελειωνει το θεμα, αν και οχι ευκολα αλλα πρεπει. ..............και να μην πω τι εχει να γινει οταν θα ερθει η ασφαλτος ασθενοφορε τι εχει να γινει...........καλος ο μικρος πολυ πολυ καλος αλλα ο αλλος ή θα το καταστρεψει ή τελος........
αυριο θα γινει η μαχη του βιετναμ..........ραντεβου για οσους εχουν motorstv στις 10 το πρωι και για τους υπολοιπους το wrc radio live
ειχα καιρο παντως να δω τετοια μαχη!!!!!!!!!!!!!!
κριμα που δεν θα ειμαι στο ακροπολις να μεινω εκει καμια εβδομαδα να χορτασω!!!!!!!!!!! -
Με αφορμή τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισαν σήμερα τα πληρώματα,σκεφτόμουνα τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν τη πρώτη μέρα του ακρόπολις,όπου στο δεύτερο loop έχουν 78 αγωνιστικά χιλιόμετρα χωρίς σέρβις...
Σε κάθε περίπτωση,μέχρι τότε η αξιοπιστία και των δύο αυτοκινήτων θα έχει βελτιωθεί,άλλά και πάλι με τα ελαστικά νομίζω πως θα γίνει μεγάλος τζερτζελές. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
7 λεπτα εχασε ο Solberg απο προβλημα στα ηλεκτρικα την πρωτη μερα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!
3 λεπτα εχει χασει ο Latvala απο διαφορα. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα γιατι δεν τα εγραψες;Συγγνωμη που θα το πω, αλλα εχεις καταντησει Δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλουμε... [Mod]
Δεν πειραζει ομως.
WRC 2011 (All Rounds)