-
Γεια σας............Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το peugeot μου και θέλω τη βοήθεια σας. Έπεσα μέσα σε έναν λάκο που είχε ο δρόμος και χάλασε το τιμόνι. Ξαφνικά έγινε πάρα πολύ ελαφρύ και δεν έχει αντίσταση. Το στρίβω προς τη μια μεριά και δεν ισιώνει μοναχό του μόνο μένει εκεί στριμμένο. Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.....
-
Γεια σας............Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το peugeot μου και θέλω τη βοήθεια σας. Έπεσα μέσα σε έναν λάκο που είχε ο δρόμος και χάλασε το τιμόνι. Ξαφνικά έγινε πάρα πολύ ελαφρύ και δεν έχει αντίσταση. Το στρίβω προς τη μια μεριά και δεν ισιώνει μοναχό του μόνο μένει εκεί στριμμένο. Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.....
-
-
Ο χρήστης Giorgos_21 έγραψε:
Γεια σας............Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το peugeot μου και θέλω τη βοήθεια σας. Έπεσα μέσα σε έναν λάκο που είχε ο δρόμος και χάλασε το τιμόνι. Ξαφνικά έγινε πάρα πολύ ελαφρύ και δεν έχει αντίσταση. Το στρίβω προς τη μια μεριά και δεν ισιώνει μοναχό του μόνο μένει εκεί στριμμένο. Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας.....Να πας σε συνεργειο;
edit μηπως καλυτερα να μην το κουνησεις καθολου και να το δει ενας μαστορας επι τοπου; -
Δες αν το ασφαλιστηριο σου εχει οδικη βοηθεια...
Σιγουρα εχεις στραβωσει κατι και πολυ μαλιστα.
Οπως ειπε κι ο προλλαλησας.. ΜΗΝ το οδηγησεις -
Σας ευχαριστώ. Θα το πάω στο μηχανικό και μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό!!!!!
Πρόβλημα στο τιμόνι του peugeot 106!!!!!